Εγκληματική αμέλεια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
το Σαββατοκυριακο που μας πέρασε πήγα με την γυναίκα μου στην ορεινή Ναυπακτία
Σε ενα σημείο του δρόμου που συνδέει την Άνω Χώρα με το χωριό Αμπελακιωτησσα είναι κατεστραμμενος σε τέτοιο βαθμό που είναι
θέμα χρόνου να γινει κανένα θανατηφόρο ατύχημα,βλέποντας το θεώρησα οτι είναι κάποιο πρόσφατο συμβάν και οτι είναι θέμα χρόνου να επισκευαστεί.
Μιλώντας όμως με μερικούς κάτοικους μου είπαν οτι ο δρομος είναι έτσι 8 χρόνια σε αυτή την κατάσταση !
το σημείο που εχει υποχωρήσει απέχει 11 Km από το χωριό Αμπελακιωτησσα και 3 Km από την Άνω Χώρα .

ενα video που τράβηξα δειχνει την κατάσταση του δρόμου

https://vimeo.com/110406342

το αστείο είναι οτι το έχει και το Street view από το Google Maps

https://www.google.gr/maps/@38.6008...ata=!3m4!1e1!3m2!1sc_8NeB0reMCGD4gRPEkyRg!2e0

Attachments

• IMG_20141027_164309.jpg
    IMG_20141027_164309.jpg
    242.6 KB · Views: 380
Σ' αυτούς τους δρόμους καλό είναι να μην κοιτάς τον γκρεμό, αλλά, το βουνό!! Αν την φας στο κεφάλι δεν σε σώζει τίποτα...

(την έχω γλιτώσει 2-3 φορές)

o δρομος είναι στροφή, αν τυχη να έρθουν δυο αυτοκίνητα με αντίθετη κατεύθυνση το ατύχημα θα είναι θανατηφόρο....
τα 8 χρόνια αδράνειας - αμέλειας απο την πλευρά του κράτους είναι απαράδεκτη...
πρέπει δηλαδή να γινει κανένα θανατηφόρο ατύχημα για να αρχίσουν να ψάχνουν τους υπεύθυνους ?

έστειλα ενα χεστηριο mail στην περιφερεια δυτικής Ελλάδος με ολα τα στοιχεία που έδωσα και εδω, περιμένω την απάντηση τους

απο οτι μου είπαν οι άνθρωποι εκεί ναι, 8 χρόνια
Τωρα αν υποθέσουμε οτι οι κάτοικοι λενε ψέματα - υπερβολές και υπολογίσουμε οτι ο γουγλις πέρασε και έκανε χαρτογράφηση των δρόμων 2 χρόνια πριν τότε
αυτη η καρμανιόλα είναι εκεί 2 χρόνια ......

Αν δεν έπαθε κανένας τίποτα 8 χρόνια, ε τότε δεν θα είναι και τόσο επικίνδυνο, οπότε γιατί να το φτιάξουν; :violent-smiley-030:

Δε νομιζω οτι το google street εχει μια 8ετια εφαρμογης, ειναι πολυ πιο προσφατο, και οπως απο τα ...συντριμια φαινεται (προσεξε το μπαζωμα που εγινε) αποκλειεται να ειναι ολο τοσων ετων. Μαλλον το πρωτο κομματι με τη βλαστηση ειναι το...αρχαιο. Οπως και να´ναι ομως ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Re: Απάντηση: Εγκληματική αμέλεια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Δε νομιζω οτι το google street εχει μια 8ετια εφαρμογης, ειναι πολυ πιο προσφατο, και οπως απο τα ...συντριμια φαινεται (προσεξε το μπαζωμα που εγινε) αποκλειεται να ειναι ολο τοσων ετων. Μαλλον το πρωτο κομματι με τη βλαστηση ειναι το...αρχαιο. Οπως και να´ναι ομως ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Το google street υπαρχει απο το 2008. Δεν ειναι εκει το θεμα. Εαν το λενε οι κατοικοι, γιατι να μην τους πιστεψουμε? Παντως σε αλλα 8 χρονια εκει θα ειναι ακομα, να εισαι σιγουρος.

Τι ψάχνεις να βρείς βρε Κώστα.....
Τα ίδια είχαμε και σε περιοχή της Εύβοιας.
Παρόμοια καθίζηση, επισκευάστηκε μετά απο 2-3 μήνες απο το Δήμο και........ακολούθησαν μηνύσεις, απο περιφέρεια, ιδιώτες (που προφανώς δεν κλήθηκαν να μετάσχουν στο διαγωνισμό ανάθεσης)......καί άλλα ανάξια λόγου, μικροπολιτικά/μικροκομματικά σκατά που δεν θυμάμαι γιατί δεν αρμόζουν στον πολιτισμό μου/μας....
Δεν αλλάζει τίποτα, ποτέ....

Re: Απάντηση: Εγκληματική αμέλεια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

ακολούθησαν μηνύσεις, απο περιφέρεια, ιδιώτες (που προφανώς δεν κλήθηκαν να μετάσχουν στο διαγωνισμό ανάθεσης)....

Λέτε 8 χρόνια να κάνουν διαγωνισμό ? :bang:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εγκληματική αμέλεια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Λέτε 8 χρόνια να κάνουν διαγωνισμό ? :bang:

Πιθανότατα να τσακώνονται για την αρμοδιότητα ακόμα. Όταν γίνεται κάτι καλό πλακώνονται για το ποιος θα το καρπωθεί, όταν γίνεται κάτι στραβό είναι πάντα του αλλουνού...

(όσοι έχουν γνώση σχετική περί της Τ.Α. καταλαβαίνουν τι γράφω...)

Η οποία αρμοδιότητα έχει αλλάξει και 2 φορές τα τελευταία 5 χρόνια (Καλλικράτης, και αλλαγη στις αρμοδιότητες των περιφερειών). Πονεμένη ιστορία τα τεχνικά εργα στους ορεινούς δήμους με τεράστια εκταση

Απάντηση: Re: Εγκληματική αμέλεια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

οταν θα ξεκληριστεί καμιά οικογένεια να δούμε τι θα λένε οι υπεύθυνοι....

Ότι είπαν προχθέ που κάτω απο το μαχαλά μου η νταλίκα καθάρισε 5...

Re: Απάντηση: Re: Εγκληματική αμέλεια της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ότι είπαν προχθέ που κάτω απο το μαχαλά μου η νταλίκα καθάρισε 5...

ναι αλλά τώρα υπάρχει και η επώνυμη καταγγελία που τους εχω κάνει ( οτι ανέβασα εδώ τους το εχω στείλει ) , αρα το "δεν γνωρίζαμε" δεν παίζει , σωστά ?

σωστα, να ζητησεις αριθμο πρωτοκολλου και σε 30 εργασιμες μερες θα πρεπει να εχεις παρει εγγραφη απαντηση για το θεμα.

Και το ωραίο είναι ότι είμαστε τόσο ικανοποιημένοι από την δραστηριότητα της περιφέρειας στην προηγούμενη θητεία.... που ξαναβγάλαμε τον ίδιο Πασόκο και το σινάφι του.
Αθάνατε Έλληνα !!!!!!