Εγκρίνετε την αγορά της Phillips 47' PFL7606H;

Με ενδιαφέρει πολύ το 3D γαμώτο...

τι να κάνω; και οι GT ξεφεύγουν και οικονομικά...

άκυρο η συγκεκριμένη GT που λες, δεν ξεφεύγει στη τιμή αλλά δεν έχει το 3D...

Last edited:
Δεν είναι "GT", αλλά "G" ! Το "T" που λείπει είναι το 3D που θέλεις!
Αν πας στο GT καλύτερα πήγαινε καρφί στο VT - πιάσε κορυφή!
Με τα γυαλιά δώρο σχεδόν σαν GT σου βγαίνει ..

προς iant: αυτέσ που λεσ με 3D ξεφεύγουν στη τιμή..

Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έχουν την TXP46ST30... εκτός από τις ιντσες έχει καμιά άλλη διαφορά από την TXP50ST30;

Σαν μέγεθος είναι οκ;

Εκθεσιακό κομμάτι; Στα λεφτά τι διάφορα έχουν δες ...
Θα προτιμούσα την 50αρα όμως ... Από ότι λένε εδώ μέσα γενικά στο 3D θέλεις τις ίντσες!

Οχι εκθεσιακό... την TXP46ST30 την φέρνουν κανονικά... την 50αρα δεν δολεύουν μου είπαν... περίεργο, αλλά έχω κι άλλη επιλογή;

Επειδή είμαι Τρίκαλα και γενικά δεν έχουν και πολλές τηλεοράσεις στα καταστήματα, θα πάω σήμερα στα Mediamarkt στη Λάρισα να τις δω να παίζουν, γιατί εκεί έχουν τεράστια ποικιλία... δεν νιώθω ότι ξαφνικά μετά την Phillips κόλλησα στη Panasonic... Είμαι ανοιχτός και σε Samsung και σε LG... αρκεί ρε παιδιά να καλύπτει αυτά που θέλω...

Αν περάσεις από Θεσσαλονίκη κερνάω καφέ και σου δείχνω την Panasonic (G30 όμως) στημένη στο σπίτι!
Στα μαγαζιά με έντονο φωτισμό πλάσμα χάνουν ....

Μακάρι ναμπορούσα να έρθω Σαλόνικα... αλλά έχω λίο χρόνο...

τεσπα... άρα να μη τρομάξω αν φαίνεται λίγο σκοτεινή η πλάσμα στο μαγαζί...

Δες και την Phillips - να μην μετά μας κατηγορείς!

την έχω δει τη Phillips γι αυτό και την παρήγγηλα... μου άρεσε πολύ... και ειδικά το φαντασμαγορικό ambilight... απλά μετά άρχισα να επιρεάζομαι από ανθρώπους που φαίνεται ότι έχουν γνώσεις...

Οσο για την 50αρα καιεγώ αυτή θέλω αλλά εφόσον ο Κοτσοβολος δεν την έχει τι να κάνω, εκεί έδωσα την προκαταβολή...

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με όσα έχει πει (και υπονοήσει) ο Yperion. Kαλές οι plasma (κάτοχος κι εγώ), αλλά αφού σου άρεσε η Philips, σκέψου το καλά πριν αγοράσεις, και κυρίως προσπάθησε να δεις plasma σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες πρώτα.
Μιλάμε για το άκρων άωτον σε εικόνα και φιλοσοφία απεικόνισης γενικά, γι'αυτό.
Επίσης ενημερώσου εδώ στο forum για τα διάφορα προβλήματα των 2 τεχνολογιών, και αποφάσισε ποιά θέλεις να έχει η τηλεόρασή σου -bye-

Μάγκες πρώτη φορά μου αλλάζουν άποψη και νιώθω καλύτερα...

Λοιπόν έχω καταλήξει στην PANASONIC TX-P50ST30 3D, βρήκα άκρη μετον Κοτσόβολο και θα κάνω ακύρωση της Phillips...

Και βουρ στην Ηλεκτρονικη που θα μου την έχει έτοιμη σε 2 μέρες...

Λοιπόν συμφωνείτε με αυτή την επιλογή εν τέλει;

Πας από το ένα άκρο στο άλλο.

Οι τηλεοράσεις "LED" έχουν πολύ μεγάλη φωτεινότητα , έντονα χρώματα (πολλές φορές οι αποχρώσεις όμως δεν αντιστοιχούν με τα πραγματικά χρώματα) και γενικά "εντυπωσιακή" εικόνα που σε κάποιους αρέσει αλλά και κάποιους τους κουράζει. Σε σχετικά χαμηλό φωτισμό αρχίζουν και να φαίνονται τα "σύννεφα" (clouding) και οι ατέλειες της ομοιομορφίας των πάνελ LCD.

Οι τηλεοράσεις πλάσμα έχουν μικρότερη φωτεινότητα , πιο φυσικά και "ζεστά" χρώματα που μοιάζουν με τις γνωστές μας από παλιότερα CRT και γενικά αποδίδουν πολύ καλά από μέτριο φωτισμό και κάτω.

Yperion για τη συγκεκριμένη την Panasonic, τι πιστεύεις; Εχω κάψει το μυαλό αυτές τις μέρες... και με μια προκαταβολή να κρέμεται... Θέλω να βλέπω όσο καλύτερα γίνεται ταινίες και όσο καλύτερα γίνεται 3D...Αν μπορείτε πείτε μου συγκεκιμένα... πχ.. Εγω με τόσα λεφτα, σε αυτές τις ιντσες 47 ως 50 και με αυτες τις απαιτήσεις θα έπαιρνα την τάδε...

Last edited:
Δεν ειμαι γκουρου των τηλεορασεων.
Πριν απο ενα χρονο (περιπου) πηρα την Panasonic TX-P42V20 στα 1400 ευρω
(απο 1600 αρχικη τιμη). Το συγκεκριμενο μοντελο ηταν απο τα κορυφαια της
Panasonic σε plasma εκεινη την εποχη. Μετα απο 3 μηνες, κουραστηκα απο
ενα φαινομενο που δεν γινεται ευκολα αντιληπτο απο τα stands των καταστηματων.
Σε στασιμες σκηνες, τα χρωματα δειχνουν να λιωνουν (ανεπαισθητα) σαν τα χρωματα
ενος καμβα ζωγραφικης που δεν στεγνωσε καλα. Πολυ ηπιο το φαινομενο αλλα ....
ΥΠΑΡΚΤΟ και σε μηκος χρονου κουραστικο !

Την V20 την εδωσα στην αδερφη μου (που δεν κολλαει τα ματια της στην οθονη
για να προσεξει λεπτομερειες) και ειναι υπερ-ευχαριστημενη. Πριν 2 μηνες ειδα μια
3D LED στο Πλαισιο που μου εριξε το σαγονι κατω. Hταν μια Samsung UE55D8000 !
Λεω "αυτη ειναι κρυσταλλινη εικονα, αξιζει να σφιχτω και να την αγορασω".

Ομως ....
οι πονηροι ... στα stands .... βαζουν ειδικα demos και ΚΥΡΙΩΣ ημι-στατικες εικονες
οπως λογοτυπα που περιστρεφονται τα οποια εχουν ελαχιστη μεταβολη πληροφοριας
πανω στο panel (λιγη δουλεια και για τον επεξεργαστη αλλα και για τα pixels).
Και νομιζεις οτι βλεπεις μεσα απο φρεσκοκαθαρισμενο παραθυρο. Συγκλονιστικη διαυγεια.
Μολις τους πεις να βαλουν μια ταινια blu-ray .... o εντυπωσιασμος αρχιζει να μειωνεται.
Εμενα βρηκαν και μου εβαλαν ενα Terminator (νομιζω, αυτο μετα το 3) και εκει ,
στα αποτομα μεταβατικα, η οθονη .... εχανε κομματια απο frames. Οχι ολοκληρα,
αλλα τις περιοχες που ειχαν τις πολυ αποτομες εναλλαγες σκηνων.
Για να ειμαι ειλικρινης, μετα απο εναν χρονο παρακολουθησης με την V20 εχω γινει
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ απο οτι πριν την αγορασω. Οποτε, δεν μπορω να αντεξω
την ασαφεια στην κινηση ουτε για ενα pixel. Εσυ ομως, ΔΕΝ θα εισαι ετσι στην αρχη.
Μετα θα αρχισουν τα κατσουφιασματα και τα "ουφ, αυτο μπορουσα να παρω, αυτο πηρα".

Οταν πρωτοπηγα στο Πλαισιο, πριν ενα χρονο (προς αεροδρομιο θεσ/νικης, κοντα στο
στρατοπεδο Νταλιπη) καθισα και κοιτουσα το Lord of the Rings σε περιπου 35 οθονες,
αραδιασμενες ολες σε δυο σειρες, πανω και κατω. Απο 37 ιντσες μεχρι 55, και απο
απλες LCD μεχρι Plasma και LED. Η καλυτερη τοτε, μου φανηκε η V10 (V20 δεν ειχε
το Πλαισιο, απο αλλου την πηρα).

ΑΛΛΑ ....
σκεφτηκα αργοτερα, μηπως ολες οι τηλεορασεις δεν ηταν συνδεδεμενες με το ιδιο
BluRay player ???? Κοιτωντας τις τηλεορασεις, ΔΕΝ το προσεξα ουτε καν το σκεφτηκα.
Εαν δεν ηταν, τοτε συνεκρινα μηλα με πορτοκαλια. Ενας φιλος μου (σχετικος) μου ειπε
οτι το καλυτερο BluRay player ΔΕΝ μπορει να καλυψει τις ατελειες των Pixels, οτι και
να κανει το Player. Την εικονα την οδηγει ο επεξεργαστης (η επεξεργαστες) της
ΙΔΙΑΣ της τηλεορασης. Το πανελ ειναι επισης πολυ σημαντικο να ειναι τελευταιας
σοδειας (σε καθετη σαρωση και αντιθεση). ΑΛΛΑ .... μου το βγαζεις εμενα τωρα
απο το μυαλο οτι η V10 ηταν συνδεδεμενη με καλυτερο BluRay player ????

Tι κριμα που ημουν τοσο απροσεχτος .....

Που καταληγω ?
Παρε την Phlips, γιατι ειναι ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα βρεις ατελειες
και στις αλλες TV που σου προτειναν (που ειναι και αυτες οτι καλυτερο στα 1000+ ευρω).
Η Philips ομως ειναι ο πρωτος σου ερωτας ... και θα βαρας το κεφαλι σου που αφησες
τον εαυτο σου να παρασυρθει απο γνωμες τριτων !!!! ΕΣΥ ... ΕΚΕΙΝΗΝ ΗΘΕΛΕΣ !!!

Δεν υπαρχει τελεια plasma η LED, ακομα και σε κατηγοριες τιμης μεχρι τα 2000-2500 ευρω !
.... ισως με τις AMOLED δουμε ασπρο φως (και βαθυ μαυρο).

Αυτα απο εμενα (τον κροκο) !

Φίλε μου, η απάντηση σου και η επιχειρηματολογία σου, με έχουν αφήσει άφωνο...

Τελικά πρέπει να δεχόμαστε πληροφορίες, αλλά πρέπει να ακολουθούμε τις δικές μας σκέψεις κάθε φορά...

μια τελευταία γνώμη... εσύ πως βλέπεις τη συγκεκριμένη τηλεόραση; Θα την αγόραζες ποτέ, και αν όχι, με τα ίδια χρήματα, +- 100, ποιά θα έπαιρνες; Με ενδιαφέρει πολύ η αποψή σου... όπως και όλων...