velatis panos
AVClub Enthusiast
- 25 January 2011
- 1,295
Philips και σειρα 7 ασχημη αγορα.Οσο για την κινηση της 8000 ειχε ρυθμισεις στο 5-5 blur kai jidder εργοστασιακες.Πολυ λαθος αποψη.
Kostas5579
Του προτεινα την Philips (ενω, τωρα που διαβαζω ολο το thread βλεπω οτι, ειχε καταληξει αλλου)
γιατι ειναι καλυτερο να φαει στην μαπα τα μειονεκτηματα της τηλεορασης που ερωτευθηκε ΑΥΤΟΣ
παρα τα μειονεκτηματα της τηλεορασης που του ΠΡΟΞΕΝΕΨΑΝ .....
Φιλε μου με το συμπαθειο ,αλλα κι εγω χτες ακουσα οτι σημερα θα βρεχει με κρυο κι ειχε νοτια & 19C ολη την μερα ,ιδιως αυτο με την Σονυ πρεπει να ειναι πολυ ευφανταστο σεναριοKostas5579
Σκεφτηκα να παω να την κλεισω εως οτου ακουσα οτι η Philips παραταει τον τομεα των τηλεορασεων (!!!) και οτι
η Sony παραγγελνει τα πανελ της απο την LG και τα συναρμολογει στην Ισπανια (!!!???)
Υπαρχει ενα μοντελο LG ... που ακομα δεν εχει ελθει στην Θεσσαλονικη και εχει πανελ απο ... NanoLED !!!!
Ειναι το LG 55LW980S (και, χωρις να ειμαι σιγουρος ακομα, εχει ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ καθετη σαρωση στα 400 Hz).
Last minute info ....
Υπαρχει ενα μοντελο LG ... που ακομα δεν εχει ελθει στην Θεσσαλονικη και εχει πανελ απο ... NanoLED !!!!
Ειναι το LG 55LW980S (και, χωρις να ειμαι σιγουρος ακομα, εχει ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΗ καθετη σαρωση στα 400 Hz).
...αυτο με την Σονυ πρεπει να ειναι πολυ ευφανταστο σεναριο...
Ναι, είναι... Από την SAMSUNG παίρνει πάνελ, όχι απ'την LG...
Μάγκες καλησπέρα... Μόλις γύρισα από Λάρισα, και αντί να είμαι πιο ξεκάθαρος είμαι πιο προβληματισμένος.... Στο Mediamarkt πέτυχα ένα παλικάρι πωλητή, που υποστήριζε σαν τρελός την επιλογή μου στη Phillips... λεγοντας μου ότι το 3D της ειναι σαν το 3D της LG ακριβώς... και γενικότερα μου είπε, μαζί με άλλον ένα πωλητή, να μη πάω με τίποτα σε plasma...
Μάγκες καλησπέρα... Μόλις γύρισα από Λάρισα, και αντί να είμαι πιο ξεκάθαρος είμαι πιο προβληματισμένος.... Στο Mediamarkt πέτυχα ένα παλικάρι πωλητή, που υποστήριζε σαν τρελός την επιλογή μου στη Phillips... λεγοντας μου ότι το 3D της ειναι σαν το 3D της LG ακριβώς... και γενικότερα μου είπε, μαζί με άλλον ένα πωλητή, να μη πάω με τίποτα σε plasma...
Φευγοντας ήρθα και λέω στον αδερφό μου, φιούξ, κλειδώσαμε στην αρχική επιλογή... και μπαίνω εδω και π´αλι νιώθω υπερβολικά περίεργα..
Έγω ξέρωπολύ λίγα πράγματα βρε παιδιά και αυτό έχει φανεί από την αρχή... εγώ είχα την αίσθηση ότι οι plasma είναι παλιά τεχνολογία...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.