Εγώ Pro θέλω να παίζω...(αγορα τηλεορασεως)

miyake

New member
9 November 2009
39
Ελπίζω να μην υπάρχει ανάλογο post αλλα 131 σελίδες είναι πάρα πολλές για να ψάξω..
Σε δωμάτιο με 2,5-3 μ απόσταση θέασης,στο οποίο έχω NOVA,PS3,dvd-player LG σε φάση home cinema(5,1 ηχεία που έχουν μπει στις 4 γωνίες φάση Dolby Surround) θέλω τηλεόραση..
Μέχρι τώρα έχω καταλήξει εδώ http://www.skroutz.gr/s/74493/LG-32LH2000-32''.html στα 345 euro.Αξίζει-χρειάζεται να δώσω παραπάνω λεφτά(όχι τρελά πράγματα μέχρι 100 ευρώ το πάρα πολύ..δύσκολες εποχές) και αν ναι να τα δώσω για παραπάνω ίντσες ή για Full HD αντί για HDMI Ready?Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Re: Εγώ Pro θέλω να παίζω...:P

+1
Δώσε τα λεφτά για παραπάνω ίντσες. 32" στα 3 μέτρα ακούγονται ως αστείο....

Υ.Γ. Καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι Plasma δεν ξέρω ακριβώς τη διαφορά αλλά δεν είναι ένα επίπεδο κάτω από τις LCD?Δεν θα είναι αισθητή η διαφορά?Εν τω μεταξύ με φτάσατε στα όρια του μπατζετ...:bigcry:

Υ.Γ.:Καλώς σας βρήκα!

Αν δεν κάνω λάθος αυτή είναι Plasma δεν ξέρω ακριβώς τη διαφορά αλλά δεν είναι ένα επίπεδο κάτω από τις LCD?Δεν θα είναι αισθητή η διαφορά?Εν τω μεταξύ με φτάσατε στα όρια του μπατζετ...:bigcry:

Που στο είπαν αυτό; Στον Κωτσόβολο; Ασφαλώς και δεν ισχύουν τέτοια πράγματα....

Υ.Γ.:Καλώς σας βρήκα!

καμμια σχεση απολυτως...
Ειδικα η σειρα 2510 ειναι η entry level της lg.
Η q2000 ειναι φανταστικη για τα λεφτα της και πολυ καλη ανεξαρτητως...
Θα δεις μακραν καλυτερη τηλεοραση και hd σε αυτην παρα στην 2510.

Χχαχααχ όχι δεν τους ακούω αυτούς.Ένας στα SATURN πήγε να πουλήσει στο φίλο μου μια FINLUX 32'' σαν την καλύτερη του μαγαζιού..Απλά δεν έχω ΙΔΕΑ και ψάχνομαι.Εγώ όταν πήγα σε πολυκατάστημα να ρίξω μια ματιά αν έβγαζες τις τιμές δεν θα καταλάβαινα ποιες είναι οι ακριβές και ποιές καλύτερες απο τις άλλες...

Βλέπω να καταλήγουμε..Αφού συμφωνούν 2 συνφορουμίτες με σχεδόν 4 χιλ posts σύνολο εμπιστεύομαι τη γνώμη τους και προχωράω προς εύρεση καταστήματος.Ευχαριστώ..

Ωραίος:worshippy:!Με βλέπω να στήνομαι απ'έξω σαν τις γκόμενες στην Αμερική με τα νυφικά και να γίνεται μακελειό..50 ευρώ είναι αυτά καλύτερα να τα πιούμε σε μπύρες με τους φίλους μπροστά στην καινούρια τηλεόραση:ernaehrung004:

Απίστευτα νεύρα..Μόλις γύρισα από τα fnac ευτυχώς με καπαρωμένη τηλεόραση.Για να γίνει όμως αυτό πήγα εκει από τις 8,τσακώθηκα με μερικούς γέρους-αυτούς που στο λεωφορείο θέλουν να σηκωθείς για να κάτσουν και στα fnac κάνοντας εκπληκτικά σπριντ και σκριν που θα ζήλευε και ο Πέκοβιτς προσπαθούσαν να μου κλέψουν τη σειρά- με 2 μόλις ταμεία στα εγκαίνια,ανεκπαίδευτες(δεν ήξεραν να βγάλουν τις ασφάλειες,χτυπούσε όλη την ώρα ο συναγερμός,μερικές δεν ήξεραν ούτε να χρησιμοποιήσουν τα barcode...) και την παραλαβή να είναι πιο αργή και από το θάνατο.Είχαν μόνο 3 βιτρίνα,τις άλλες 10 τις μοίρασε μια κοπέλα μέσα σε πανικό εκτυπώνοντας αποδείξεις από ένα pc και εγώ της άρπαξα το τελευταίο χαρτί από το χέρι την ώρα που πήγαινε να το δώσει σε γέρο που ήρθε 1 ώρα μετά από μένα...Τελικά κατέβηκα κάτω στην ταμείο περίμενα μισή ώρα,πήγα στην παραλαβή περίμενα άλλη τόση και έρχεται μετά ο υπεύθηνος και μου λέει τέλος οι τηλεοράσεις,πηγαίνετε να πάρετε τα λεφτά σας πίσω...Αρχίζω να ωρύομαι και να βρίζω''Τι μπουρδέλο είναι αυτό,0 οργάνωση,δεν ντρέπεστε λίγο να μας κοροιδεύετε''πάω στο ταμείο σε έξαλλη κατάσταση φωνάζοντας ''Δώστε μου τα λεφτά μου τώρα να σηκωθώ να φύγω'' και τελίκα σκάει ο διευθυντής και μου λέει χίλια συγνώμη αφού έχετε πάρει χαρτάκι θα πάρετε τηλεόραση απλά όχι σήμερα.Άφησα τα στοιχεία μου και περιμένω σήμερα αύριο την καινούρια παραλαβή...Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά ήθελα να βγάλω πίκρα!

Υ.Γ.:Μήπως τελικά έπρεπε να έχω δώσει 45 ευρώ παραπάνω να την πάρω από αλλού.Κατόπιν εορτής θα μου πείτε..

Εστω και αργα, να σου πω και εγω οτι δεν λεει 32" στα 3μ ..
Εγω προσφατα πηραμια 32" και δυστυχως το μετανοιωσα..