eGreat EG-34A, πρόβλημα η άγνοια ?

σε ευχαριστώ για το TIP, το κατεβάζω και θα σας ενημερώσω
το format απο την video camera ειναι DV
με την μετατροπή με το SUPER έπαιξε και αυτό !

τελικά υπάρχει θέμα με το eGreat MG-34A και ας ελπίζω οτι είναι μόνο αυτά
που έχω βρει.
το ξεψάχνισμα συνεχίζεται

το πρόβλημα παρουσιαζόταν ακόμα και όταν έπαιζα τα αρχεία από usb flash

εχι δει οτι αργεί να με βγάλει στο μενού ανεξάρτητα εαν έχω πάνω
usb disk η usb flash, ειναι λογικό ?

υ.γ
αυτο ειναι το firmware που φοράει, υπάρχει νεότερο που να υποστηρίζει τους codec που δεν εχει αυτό ??
Firmware version : 50-17-091022-15-EGR-403-000
Kernel Version : 15-EGR

Το egreat μπορεις να το flashαρεις με firmware του popcorn 110,αλλα μετα δεν μπορεις να γυρισεις πισω,θα βαζεις μονο νεα του popcorn,που συνεχιζουν να βγαινουν ενω, η egreat το 34 το εγκατελειψε.Μεσα στο forum εχει γινει αναφορα και το εκανα χωρις προβλημα, στο δικο μου 34.Δεν ξερω βεβαια αν θα σου λυσει το προβλημα,εγω δεν ειδα διαφορα αλλα βλεπω μονο hd υλικο με streaming απο home server.

Απάντηση: Re: eGreat EG-34A, πρόβλημα η άγνοια ?

το πρόβλημα παρουσιαζόταν ακόμα και όταν έπαιζα τα αρχεία από usb flash

εχι δει οτι αργεί να με βγάλει στο μενού ανεξάρτητα εαν έχω πάνω
usb disk η usb flash, ειναι λογικό ?

υ.γ
αυτο ειναι το firmware που φοράει, υπάρχει νεότερο που να υποστηρίζει τους codec που δεν εχει αυτό ??
Firmware version : 50-17-091022-15-EGR-403-000
Kernel Version : 15-EGR

Έβαλα και εγώ το firmware του popcorn 110.Είχα ψιλοπροβληματάκια μόνο τις πρωτες μια - δυο μέρες.
Από τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Δεν είδα και εγώ να παίζει με το firmware του popcorn 110 περισσότερα είδη αρχείων.

τώρα σκέφτηκα και κάτι άλλο, μήπως το πρόβλημα με τα MKV
είναι οτι η Τν είναι CRT 20" και την έχω συνδέσει με το composite καλώδιο ?

Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με τη συγκεγκριμένη συσκευή.
Για να δεις αυτούσια τα αρχεία που προκύπτουν από κάμερες DV φορμά, απλά το ξεχνάς και δεν είναι θέμα του 34Α, είναι θέμα ειδικών ρυθμίσεων των καμερών που η κάθε εταιρία κρατά το δικό της προφίλ (όπως σωστά είχε προαναφέρει άλλο μέλος σε πρωτύτερο μήνυμα).
Τώρα γιατί έχεις θέμα με μερικές άλλες μορφές που κανονικά θα έπρεπε να τις έπαιζε είναι ένα γενικό πρόβλημα που συναντάτε, σε άλλα media player περισσότερο σε άλλα λιγότερο και έχει να κάνει με την κωδικοποίηση και τις ρυθμίσεις που είχαν κάνει οι δημιουργοί αυτών των βίντεο.

Κάνε μια παλλικαριά και κατέβασε τα demo αρχεία βίντεο από http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1181902
και δες το τι αναπαράγεται και το τι όχι στη συσκευή σου.
Λογικά θα πρέπει να έχεις μια αναπαραγωγή σαν αυτή http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=56590
που αναφέρεται στο νήμα - εάν όχι κάτι συμβαίνει με το fw που φοράς.

Υπόψη η αλλαγή του fw σε αντίστοιχο του Α-110 της PopCorn, προς το παρόν δεν θα σου δώσει κάτι καλύτερο, η πρότασή μου είναι να περιμένεις και εάν η PopCorn βγάλει επόμενο fw με βελτιώσεις στα υποστηριζόμενα αρχεία βίντεο τότε βουρ...διαφορετικά άστο όπως είναι.

Το ότι μερικές φορές ή συχνά αργεί να σε βγάλει στο μενού ή να βρει τα περιεχόμενα του μενού (ειδικά όταν αλλάζεις εισόδους) δεν είναι πρόβλημα της συσκευής αλλά τερτίπι του τελευταίου fw της egreat.

Απάντηση: Re: eGreat EG-34A, πρόβλημα η άγνοια ?

τώρα σκέφτηκα και κάτι άλλο, μήπως το πρόβλημα με τα MKV
είναι οτι η Τν είναι CRT 20" και την έχω συνδέσει με το composite καλώδιο ?

Δεν νομίζω να είναι αυτό. Έχεις κάπου να ανεβάσεις τα αρχεία που δεν παίζουν να τα δοκιμάσω στο δικό μου? Ή εάν θέλεις βάλτα σε ένα USB και στείλτα μου. Μπορώ να σου δώσω τον κωδικό του courier για να μου τα στείλεις.

Τι να πω και εγω...αισθάνομαι κάπως..το μηχάνημα το είχα και έπαιζε δεν το έδωσα γιατί έπαθε κάτι..ξέρει ο κοκαρ γιατί το έδωσα. Ούτε αλλαγή firmware θέλει ούτε τπτ. Το μόνο φορμά που θυμάμαι δε μου έπαιζε ήταν VC-1. Μπορώ να δώσω και λίστα με τις ταινίες που δοκίμασα..οι σκληροί είναι ακόμα γεμάτοι από τότε..Κάποιος αν μπορεί να βοηθήσει τον κοκάρ αλλιώς να το στείλει πίσω και να τελειώνει η υπόθεση. Αλλά κατά τη δική μου την άποψη ή θα δουλεύει ή οχι..δε μπορεί να έχει επιλεκτή δυσλειτουργία. Τι να πω..

Έχω μιλήσει με τον Kokar και θα βρεθούμε να δω το μηχάνημα. Μέχρι να ενημερώσουμε ας περιμένουμε όλοι να δούμε τι φταίει.
Fishermandsl, μην αγχώνεσαι, θα την βρούμε την άκρη. Και μόνο το ότι ήδη έχεις προτείνει την επιστροφή σε τιμάει.

τελικά πρέπει να έχει θέμα το player....κολλάει και σε MKV...

δεν ξερω εαν εχει αναφερθει,αλλα εχεις δοκιμασει να παιξεις τα αρχεια σου απο αλλο σκληρο/usb flash?
μηπως εχει προβλημα η ταχυτητα του μεσου που χρησ/εις?

λοιπόν, κανόνισα με τον pontio να βρεθούμε στο σπίτι του
και να δοκιμάσουμε το μηχάνημα και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.

φίλε FISHERMANDSL το θέμα δεν ειναι να στο στείλω για
να τελειώσει η υπόθεση όπως λες αλλά το θέμα είναι να
βρεθεί λύση, και όπως βλέπεις το πολεμάω !
η δοκιμή με τον pontio θα δώσει τέλος στο θέμα

φιλικά Κώστας

την Κυριακή που πέρασε δεν εγινε η συνάντηση γιατί ο καιρός δεν βοήθησε και με
την μηχανή δεν ειναι για να ρισκάρει κανένας....