Egreat EG-M31B

nice

εδώ και λίγη ώρα το 31Β παίζει τα Hd flac μου αβίαστα στον χώρο μου ......
Και το δικο μου απο μολις χτες το βραδι εφοσον κατεβασα το volume του egreat στο -10!!Ποιοτητα ηχου απλα HD.Πρωτη φορα ακουσα τα acoustimas να παιζουν ετσι εδω και 10 χρονια που τα παιδευω........:Banane0::ears::worshippy:

Γιατί στο -10;
Υποτίθεται ότι στο 0 έχεις ακουστική στάθμη στα 0dB.

Προσωπικά το είχα και το έχω στο 0.

Από ένα firmware και πέρα έκαναν αλλαγή στον τρόπο που δουλεύει το volume.

Από το changelog του firmware:

- Modified Volume range to improve usable range
- Volume range -15~+15, max 15dB, min -28dB.
- red number if >0dB, indicating boosted volume
- green number if <0dB
- white at 0dB

Οπότε όταν έχουμε έξοδο 0db, το χρώμα είναι άσπρο. Απ' ότι βλέπω (είχα καιρό να παίξω μουσική από το Egreat) αυτό όντως με το τρέχον firmware είναι στο 0. Αν θυμάμαι καλά, με παλαιότερα firmware ήταν στο -10.

Δεν έχω περάσει το νέο firmware ακόμα και είδα ότι αυτό είναι διαθέσιμο και μέσα από το menu από το firmware update.

Το έχει δοκιμάσει κανείς ?

Από ένα firmware και πέρα έκαναν αλλαγή στον τρόπο που δουλεύει το volume.

Από το changelog του firmware:

- Modified Volume range to improve usable range
- Volume range -15~+15, max 15dB, min -28dB.
- red number if >0dB, indicating boosted volume
- green number if <0dB
- white at 0dB

Οπότε όταν έχουμε έξοδο 0db, το χρώμα είναι άσπρο. Απ' ότι βλέπω (είχα καιρό να παίξω μουσική από το Egreat) αυτό όντως με το τρέχον firmware είναι στο 0. Αν θυμάμαι καλά, με παλαιότερα firmware ήταν στο -10.
Δημητρη θα το δοκιμασω το βραδι στο 0 να δω πως παιζει γιατι η αληθεια ειναι οτι στο -10 ηταν πολυ χαμηλο.

Από χθες (18/6) μπορούμε να κάνουμε ,όσοι έχουμε συνδεδεμένο στο internet το μηχάνημα, απ'ευθείας firmware update, από την αντίστοιχη επιλογή.
Ενεργοποίησαν επιτέλους το σχετικό site.

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Αυτό ρωτάω πιο πάνω αν το έχει δοκιμάσει κανείς. Μην την πατήσουμε όλοι μαζί.
Χθες ενεργοποιήθηκε αυτή η λειτουργία για το Egreat.Τα άλλα (Popcornhour, HDX) το είχαν από την αρχή.
Από τη στιγμή που θα επιλέξεις το σωστό firmware και το κατεβάσει,εκείνο που έχεις να φοβηθείς είναι το ίδιο με αυτό που φοβάσαι όταν το κάνεις από USB.Καμιά διακοπή ρεύματος (αν δεν το έχεις σε UPS).

Eνα link με ότι χρειάζεστε για να αναβαθμήσετε το EGREAT με το καινούργιο firmware.. με το τόσο πολυπόθητο DTS downmix..
σε γρηγορο server.. και όχι τον αργό της μαμάς εταιρίας..
Κατάλληλο για τα .. EG-M31B, EG-M33A, EG-M34A
Code:
http://rapidshare.com/files/249862639/EG-M31B-M33A-M34A-FirmWare___latest_NMT_programs_-20090204_-_By_Zouao.rar

Eνα link με ότι χρειάζεστε για να αναβαθμήσετε το EGREAT με το καινούργιο firmware.. με το τόσο πολυπόθητο DTS downmix..
σε γρηγορο server.. και όχι τον αργό της μαμάς εταιρίας..
Κατάλληλο για τα .. EG-M31B, EG-M33A, EG-M34A
Code:
http://rapidshare.com/files/249862639/EG-M31B-M33A-M34A-FirmWare___latest_NMT_programs_-20090204_-_By_Zouao.rar
pass: [email protected]

Βασικά έχω πρόβλημα το μηχάνημα.Δεν μπορώ να συνδέσω εξωτερικό σκληρό!!!

Δοκίμασα ενα 500GB WD Essential MyBook και ένα MyBook Home 1TB.

Αν δεν δώσεις παραπάνω λεπτομέριες για το πρόβλημα σου η μόνη απάντηση που μπορεί να σου δοθεί είναι ότι έχεις προβληματική συσκευή...

Δοκίμασε να συνδέσεις και κάποιο USB stick ή δίσκο άλλης εταιρείας...

Οτιδήποτε άλλη συσκευή εξωτερικού δίσκου powered ή όχι ή USB stick δουλεύει τέλεια.

Μόνο στους MyBook αντιμετωπίζω το πρόβλημα. Οι συγκεκριμένοι δουλεύουν σε PC αλλά και στο WD Media player.

Όταν τους συνδέω περιμένω πολύ ώρα και μετα μου βγάζει μήνυμα η ενέργεια δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, πατήστε προηγούμενο για να μεταβείτε στην προηγούμενη οθόνη!!