Egreat EG-M31B

αυτο εδω (http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.615236) το εχει δουλεψει κανενας?μπορω να συνδεσω με το EGREAT ωστε να αποφυγω την ασυρματη συνδεση,και με τι αποτελεσματα?ρωταω για οποιαδηποτε συσκευη τετοιου τυπου.

Ανάλογα με την απόσταση μπορεί να παίζει καλά μπορεί και χάλια.
Είναι ρίσκο και μάλιστα αρκετά ακριβό. Μάλλον σίγουρα όμως θα έχεις προβλήματα στο playback HD ταινιών υψηλού bitrate

Κατι επιλογες που εχει στην εικονα για το μαυρο χρωμα τι ειναι?
Ποιες τηλεορασεις το υποστηριζουν?

bump...
αναφερομαι σε κατι νουμερα που σου βγαζει σαν επιλογες 0-255 η κατι παρομοιο.Εχει 2 επιλογες ολες και ολες.Ειναι κατι αντιστοιχο με το full η limited tου ps3?
Τι βαζουμε τελος παντων εκει?

Ρύθμισε το DTS σε σκέτο DTS, όχι σε DTS-HD.
Το ιδιο κανει και οταν ειναι σε σκετο DTS, δεν παιρνω καθολου ηχο στον ενισχυτη. Υπαρχει περιπτωση να ειναι το καλωδιο μουφα?????

Κατι αλλο... μολις περασα την 1023 και εκανε επανεκινηση μου εβγαλε ενα μηνυμα να κανει εγκατασταση nmt. Του ειπα ναι χωρις να σβησει τα αρχεια μου και επελεξα μεσω ιντερνετ μιας και δεν ειχα κανενα νεο αρχειο για nmt στο φλασακι. Μετα απο λιγο βγαζει μηνυμα οτι δεν ολοκληρωθηκε η εγκατασταση και καθε φορα που το σβηνω και το ξανανοιγω κανει το ιδιο πραγμα, μου ζηταει να κανει εγκατασταση nmt κ.λ.π.
Τι κολπο ειναι αυτο? Μπορω να το ακυρωσω ή να κανω κατι ωστε να ολοκληρωθει σωστα?

Ευχαριστω

αντεχει παιζει καλα με εσωτερικο 1τ?αν ναι δοκιμασμενα απο καποιους πειτε μου με ποιον να τον αγορασω,ευχαριστω.

Χτες έκανα κάποιες δοκιμές με εξωτερικό usb σκληρό και προς μεγάλη μου έκπληξη και ικανοποίηση, έπαιξε απροβλημάτιστα κάποιες 1080p ταινίες που δοκίμασα. Θα εκτελέσω εκτεταμένα τεστ και θα επανέλθω, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά.

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Χτες έκανα κάποιες δοκιμές με εξωτερικό usb σκληρό και προς μεγάλη μου έκπληξη και ικανοποίηση, έπαιξε απροβλημάτιστα κάποιες 1080p ταινίες που δοκίμασα. Θα εκτελέσω εκτεταμένα τεστ και θα επανέλθω, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά.
Τι εννοείς;Κανονικά από εξωτερικό usb σκληρό πάντα τα έπαιζε.Από δίκτυο μπορεί να είχε πρόβλημα σε κάποια, αλλά γι'αυτό υπάρχει το myihome.Ή μήπως και μέσω myihome είχαν προβλήματα;

Re: Απάντηση: Egreat EG-M31B

αντεχει παιζει καλα με εσωτερικο 1τ?αν ναι δοκιμασμενα απο καποιους πειτε μου με ποιον να τον αγορασω,ευχαριστω.
Ένας γνωστός έχει 1ΤΒ και παίζει κανονικά, αλλά δεν ξέρω ποιον (και δεν νομίζω να έχει σημασία).

Υπάρχει μία λίστα με συμβατούς και μη συμβατούς δίσκους για NMT's.

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Re: Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Τι εννοείς;Κανονικά από εξωτερικό usb σκληρό πάντα τα έπαιζε.Από δίκτυο μπορεί να είχε πρόβλημα σε κάποια, αλλά γι'αυτό υπάρχει το myihome.Ή μήπως και μέσω myihome είχαν προβλήματα;

Κανονικά έπαιζε τα πάντα, αλλά έχουν διατυπωθεί αρκετά παράπονα για σπασίματα σε αναπαραγωγή 1080p από εξωτερικούς σκληρούς και φλασάκια, γι' αυτό το αναφέρω. Μου έκανε εντύπωση ότι τα έπαιξε άψογα. Από e-sata σκληρό θα είναι καλύτερα ή όχι? Γιατί σκεφτόμουν για αγορά ενός e-sata.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Κανονικά έπαιζε τα πάντα, αλλά έχουν διατυπωθεί αρκετά παράπονα για σπασίματα σε αναπαραγωγή 1080p από εξωτερικούς σκληρούς και φλασάκια, γι' αυτό το αναφέρω. Μου έκανε εντύπωση ότι τα έπαιξε άψογα. Από e-sata σκληρό θα είναι καλύτερα ή όχι? Γιατί σκεφτόμουν για αγορά ενός e-sata.
Και από e-sata καλά τα παίζει(σου την εμφανίζει σαν σύνδεση usb), αλλά με απογοήτευσε η ταχύτητα μεταφοράς από εξωτερικό σκληρό μέσω e-sata στο egreat(από την e-sata host),ενώ με σύνδεση e-sata με το pc πιάνει μεγαλύτερες ταχύτητες(από την e-sata slave).

Τώρα για τα σπασίματα που αναφέρονται σε ορισμένα αρχεία από εξωτερικό σκληρό,εγώ προσωπικά δεν έχω δει.Έτσι κι αλλιώς μέσω usb πιάνει τις μεγαλύτερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων.Ίσως να έχει σχέση με ασυμβατότητα μερικών σκληρών με τα NTM's γενικότερα.

Υπάρχει και η σχετική λίστα.

Re: Απάντηση: Egreat EG-M31B

Εμένα ο 1Τ green της western digital μου παίζει άψογα -bye-

μερικες αποριες και ερωτησεις.εβαλα χθες εσωτερικο δισκο 1τ,εκανα ασυρματη συνδεση,εγκατεστησα τις εφαρμογες απο το cd ολα καλα νομιζω! τωρα πως μπορω να διαχειριστω τον εσ.σκληρο και να τον γεμισω? 1.ασυρματα 2.συνδεοντας τον με το πισι 3.κουμπωνοντας του εναν εξωτερικο σκληρο.με λεπτομεριες plz. Ειδα πατωντας ο υπολογιστης μου τον εσωτερικο δισκο του EGREAT δοκιμασα με τον εξωτερικο σκληρο να του βαλω 2 ταινιες μια avi και μια mkv αντιγραφη επικοληση με την avi ok οταν το εκανα με την αλλη μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν γινετε ο δισκος ειναι γεματος και πρεπει να του κανω εκαθαριση!!!??????