Egreat EG-M31B

Πρώτα από όλα να σου πει κανένας αν υποστηρίζει 2ΤΒ γιατί δεν το ξέρω.

(α) ext3 αναγκαστικά γιατί τα νέα firm δεν έχουν ext2.
(β) βάλτον ως εξωτερικό στο e-sata και copy από το τηλεκοντρολ.

Για το β) καλύτερα σε e-sata υπολογιστή, γιατί δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι το τσιπάκι του eGreat θα αξιοποιήσει φουλ το eSata...

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Για το β) καλύτερα σε e-sata υπολογιστή, γιατί δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι το τσιπάκι του eGreat θα αξιοποιήσει φουλ το eSata...
Πράγματι.
Η e-sata slave (που συνδέεται με υπολογιστή), δίνει πραγματικές ταχύτητες e-sata.

Η Host (που είναι για να συνδέεις εξωτερικό σκληρό) δίνει ταχύτητες USB.

Μηπως γνωριζει κανεις σας τι γινεται με 2 αρχεια που εχω προβλημα και εξηγουμε ταχιστα ..........1ο αρχειο final destination 2D 3D 15GB το egreat μου εμφανιζει μονο την 3D version ενω στο PC κλικαροντας πανω στο VLC μου παιζει και την 2D version........2o αρχειο μπιγιονσε 8GB με ηχο trueHD εικονα μια χαρα αλλα μουγκα στην στρουγκα ηχος τιποτα....τα φωτα σας παρακαλω.........
Το δοκίμασα το αρχείο που λέει ότι έχει ήχο TrueHD, με το mediainfo.
Ο ήχος του δεν αναγνωρίζεται από το Μ31Β (που περνάει αποδεδειγμένα ήχο TrueHD από την HDMI), ούτε όμως και από το Xtreamer (που τον μετατρέπει σε PCM και τον παίζει).
Στο PC παίζει μόνο με το VLC, που τον δείχνει σαν AC3 (2 αρχεία AC3 ήχου, το πρώτο και αυτό) δεν παίζει όμως στο KMP, που μάλλον δεν έχει τον κατάλληλο αποκωδικοποιητή.
Πάντως δε νομίζω να είναι πραγματικό TrueHD, γιατί όσα Bluray δοκίμασα με τέτοιο ήχο, το Μ31Β τον περνάει κανονικά στον ενισχυτή και το Xtreamer τον αναγνωρίζει και τον μετατρέπει σε PCM.

Λοιπον το αρχειο ειναι αυτο που αναφερεται πιο πανω true HD λετε να διορθωθουν τα πραγματα με την μετατροπη σε ts muxing και ναι με τι επιλογες του προγραμματος?με το αλλο το 3D καμια προταση?

Λοιπον το αρχειο ειναι αυτο που αναφερεται πιο πανω true HD λετε να διορθωθουν τα πραγματα με την μετατροπη σε ts muxing και ναι με τι επιλογες του προγραμματος?με το αλλο το 3D καμια προταση?
Δε νομίζω να διορθωθεί, γιατί το TSMuxer δεν το αναγνωρίζει καθόλου και το αγνοεί, όταν πας να το ανοίξεις.Αναγνωρίζει μόνο το αρχείο ήχου AC3 που περιέχει.
Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν είναι πραγματικό TrueHD, αλλά κάποια άλλη κωδικοποίηση, που το mediainfo το λέει ως TrueHD.
Το άλλο το 3D δεν το βρήκα.

paidia exo ena problima to egreat moy anoigei para poly dyskola merikes fores meta apo 5-6 fores to exo balei oles ths analisis th na fteei.Tora da toy peraso to rosiko update eyxaristo

Οπως ολοι θα γνωριζεται το egreat 31b ειναι ενα τιμιο μηχανακι για αυτα που προσφερει τωρα πια βεβαια τις δυσκολες ματροσκες ανω των 10 gb στο 70% δεν τις παιζει σωστα κολληματα και τα σχετικα σπαστικα.Υπαρχει θα μου πειτε το θαυματουργο ts muxer που με μια ευκολη διαδικασια 10 λεπτων ξανα δημιουργει το αρχεια απο την αρχη προσθετοντας frame π.χ transformers revenge of the fallen IMAX edition 19,7 GB με πολλα κολληματα διορθωμενο με ts muxer εφτασε στα 20,2 GB και παιζει κανονικοτατα μονο που στα info του egreat δεν μου δινει πληροφοριες για εικονα και ηχο δινει μονο audio 567- γινεται τιποτα να βλεπουμε αυτα που βλεπαμε πριν διορθωθει το αρχειο π.χ video 14000 mgps audio 1500 mgps...........?

Μετά από καιρό βρήκα την τρίτη matroska που δε μου παίζει...
Bank Job 1080 Esir...τσου
Στο 70% πλεον παιζουν με κολληματα ανω των 10gb.......καιρος να ψαχτουμε για κατι αλλο........με ju box ισως.....

releases απο esir/wiki/eureka σε 1080p ΔΕΝ παιζουν σωστα σε μηχανηματα πρωτης γεννιας με τσιπακι 8635.

Σε Popcorn Α-110 με εσωτερικό δίσκο δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δικτυακά θα συμφωνήσω ότι κάνει σπασίματα.

releases απο esir/wiki/eureka σε 1080p ΔΕΝ παιζουν σωστα σε μηχανηματα πρωτης γεννιας με τσιπακι 8635.

Τα μόνα μου έχω δει να μην παίζουν είναι 3 eureka 1080p. Όλα τα άλλα παίζουν (esir, eureka, wiki).

Επίσης για HD audio πρέπει η ταινία να είναι στον εσωτερικό δίσκο (αλλά μπορεί να φταίει το δίκτυο μου).

Αν ΔΕΝ θες hd audio, τοτε και το r1 των 79ε κανει μια χαρα την δουλεια του, οπως και το xtreamer (με δωρο wifi) και το wd live...
Ηχο HD οπωσδηποτε και το βασικο νεοτερο τσιπ απο το 31 β για να παιζει τα βαρια αρχεια.....

Πρώτα από όλα να σου πει κανένας αν υποστηρίζει 2ΤΒ γιατί δεν το ξέρω.

(α) ext3 αναγκαστικά γιατί τα νέα firm δεν έχουν ext2.
(β) βάλτον ως εξωτερικό στο e-sata και copy από το τηλεκοντρολ.

OK υποστηρίζει κανονικά 2ΤΒ

Στο 70% πλεον παιζουν με κολληματα ανω των 10gb.......καιρος να ψαχτουμε για κατι αλλο........με ju box ισως.....
Ελεύθερα να ψαχτείς για κάτι άλλο, αλλά ποιο είναι αυτό το 70% που παίζει με κολλήματα?

Παράθεσε μια λίστα με τις εκδόσεις που κολλάνε.