Egreat EG-M31B

Θα σου καταθέσω την άποψή μου εφόσον δεν μπορώ να σου πω ποιος καθαρά εξωτερικός δίσκος θα σου κάνει δουλειά.

Σύνδεσε στο αγαπημένο μας μηχάνημα μόνιμα ένα dock station με σύνδεση είτε usb 2.0 ή esata και βάλε πάνω του όποιον εσωτερικό δίσκο sata τραβάει η ψυχή σου. Από 80Gb-1T είτε Western Digital είτε Seagate ότι έχω βάλει τα βλέπει άψογα...

Προσωπικά έχω εφαρμόσει αυτή τη συνταγή και όλα πάνε ρολόι.
Ένας με δύο δίσκοι με ταινίες, άλλοι δύο με μουσική και τους κουμπώνω εναλλάξ αναλόγως των αναγκών.
Και αν σκέφτεσαι ότι θα βαριέσαι να κουβαλάς το dock station από το egreat στον υπολογιστή σου για τις γρήγορες μεταφορές αρχείων στο σκληρό, βάλε στον υπολογιστή σου ένα Sata HDD Rack όπως τον παρακάτω και θα είσαι άρχοντας!
http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1318&ID=1658

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση, αν και θα προτιμουσα κατι λιγοτερο εκτεθιμενο, δηλαδη καποιον κλειστο δισκο.

Δεν ξέρω αν έχει ξαναερεωτηθεί, αλλά πόσοι έχετε περάσει το τελευταίο firmware του Δεκεμβρίου? Υπάρχουν προβλήματα? Γενικότερα δεν είχα διαβάσει και τα καλύτερα και γι' αυτό δεν το πέρασα.

Ούτε εγώ το πέρασα γιατί από αυτά που λέει ότι διορθώνει δεν με ενδιέφερε κάτι.

Και πάντα ισχύει το "Μην πειράζεις κάτι που δουλεύει".

Εμφανή βελτίωση δεν θα δεις, τουλάχιστον στο παίξιμο των ταινιών.
Μάλιστα μπορώ να πω ότι κάτι έχουν κάνει και καθυστερεί στο να βρει την HDMI είσοδο, όταν κάνεις μετάβαση από άλλη λειτουργούσα είσοδο.

Από κει και πέρα έχουν βάλει screensaver (χρήσιμο σε τηλεοράσεις plasma) και κάτι προσθήκες σε υπότιτλους μορφής *** που μέχρι στιγμής μου είναι άγνωστοι...

Από κει και πέρα έχουν βάλει screensaver (χρήσιμο σε τηλεοράσεις plasma) και κάτι προσθήκες σε υπότιτλους μορφής *** που μέχρι στιγμής μου είναι άγνωστοι...

Διαφορετικό από αυτό που έχει το παλιό ?
Σε εμένα μετά από λίγη ώρα στην αναμονή, σπάει την εικόνα σε τετράγωνα και αρχίζει να τα κουνάει (όταν δεν παίζει ταινίες).

Σωστά τα λέτε, κάνει παύση πλέον και όταν σταματάς προσωρινά την ταινία ή την ακρόαση μουσικής.
Μακάρι να το είχαν και ως επιλογή στην ακρόαση μουσικής και όταν παίζει και όχι μόνο όταν κάνεις παύση.

Θα δοκιμάσω και θα αναφέρω. Πάντως την διαχείριση της ταινίας (μπρος - πίσω) την κάνω από τα βελάκια και όχι από τα πλήκτρα. Είναι πιο πρακτικό.

paidia exo to egm31b kai einai teleio
2 erotiseis omos

1: pos mporo na vlepo live tv meso adsl internet? px aplha, ant1 ktl?
2: pos mporo na prostheso ellinikous stahmous sto internet radio ektos apo autous pou exei?
euxaristo...

Καλησπέρα παιδιά,
Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανείς ή έχει αναφερθεί σε άλλο post, αλλά έχω πρόβλημα στην αναπαραγωγή ήχου σε απλά βιντεάκια με τις κάτωθι προδιαγραφές.
Video: DivX 5 512x384 25.00fps
Audio: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 128Kbps

Αν και ψιλοδοκίμασα με τις ρυθμίσεις στον ήχο δεν είδα "φώς".
Μήπως υπάρχει λύση ;

Καλησπέρα παιδιά,
Δεν ξέρω αν το έχει αντιμετωπίσει κανείς ή έχει αναφερθεί σε άλλο post, αλλά έχω πρόβλημα στην αναπαραγωγή ήχου σε απλά βιντεάκια με τις κάτωθι προδιαγραφές.
Video: DivX 5 512x384 25.00fps
Audio: MPEG Audio Layer 3 44100Hz stereo 128Kbps

Αν και ψιλοδοκίμασα με τις ρυθμίσεις στον ήχο δεν είδα "φώς".
Μήπως υπάρχει λύση ;

Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια λύση, και εγώ έχω παρατηρήσει παρόμοια προβλήματα με κάποια αρχεία video που έχω (με mp3 ήχο, όπως λες), αλλά δεν το έψαξα παραπέρα, είναι πολύ λίγα αρχεία.
Ερώτηση: με τον ανεμιστήρα τί έχετε κάνει? Εγώ τον έχω αποσυνδέσει, εδώ και μερικές μέρες, λόγω θορύβου. Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι ζεσταίνεται πολύ ο σκληρός, αλλά σπασίματα και πιξελιάσματα στις ταινίες δεν έχω δει. Υπάρχει καμιά πατεντούλα γι' αυτό? Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806158&u=ZALMAN-ZM-2HC2-HDD-HEATPIPE π.χ.?