Egreat EG-M31B

Ναι το έχω βάλει εδώ και αρκετό καιρό - όπως και άλλοι στο ομοειδές 34Α.

Δεν μπορώ να πω ότι το έχω τεστάρει επαρκώς (πλέον το χρησιμοποιώ ως κατεβαστήρι και ως δευτερεύων player).
Από τις πρώτες αλλαγές που εντόπισα ήταν ο διαφορετικός player στα αρχεία ήχου.
Θα σας έλεγα, να μη το προχωρήσετε ακόμη, κυρίως γιατί δεν υπάρχει επιστροφή σε fw της egreat.
Φυσικά εάν η PopCorn συνεχίσει την αναβάθμιση του Α-110 και βγάλει και νέο fw με εξελίξεις στο θέμα της υποστήριξης των αρχείων τότε βουρ γιατί πλέον συμφέρει...

Βάζοντας το φιρμ του Α110, τι διαφορές θα δει κανείς? Χάνονται τίποτα από τις λειτουργίες / δυνατότητες του Μ31Β? Αν παίζει με το επερχόμενο φιρμ (που τώρα είναι σε Release candidate) και τα mkvmerge >4.2 "αναγκαστικά" θα πρέπει να πάμε προς τα εκεί...

Βάζοντας το φιρμ του Α110, τι διαφορές θα δει κανείς? Χάνονται τίποτα από τις λειτουργίες / δυνατότητες του Μ31Β? Αν παίζει με το επερχόμενο φιρμ (που τώρα είναι σε Release candidate) και τα mkvmerge >4.2 "αναγκαστικά" θα πρέπει να πάμε προς τα εκεί...
Θα ανοίγει με το λογότυπο του Popcorhour και μπορεί να μην κρατάει τις ρυθμίσεις για μέγεθος, θέση και χρώμα υποτίτλων (να ξεκινάει με τα προκαθορισμένα).
Επίσης μπορεί να έχει κάποια διαφορά στη φωτεινότητα και να θέλει λίγο ρύθμισμα, σε σχέση με ότι έβλεπες με το Egreat.
Κατά τα άλλα είναι τα ίδια και, μάλιστα, έχει και περισσότερες εφαρμογές, που έχουν αφαιρεθεί από το Egreat (διαδικτυακές).

Re: Απάντηση: Egreat EG-M31B

... και μπορεί να μην κρατάει τις ρυθμίσεις για μέγεθος, θέση και χρώμα υποτίτλων (να ξεκινάει με τα προκαθορισμένα).

Αυτό μου το κάνει και τώρα με το δικό του.

Λες με του popcorn να στρώσει ? ή έχει πάρει πρέφα τι θα του συμβεί ?

χαχαχαχαχα

Θα έλεγα να περιμένετε να το δοκιμάσουμε πρώτα όσοι το έχουμε προχωρήσει και εάν όλα δείξουν ΟΚ, τότε υποχρεωτικά θα μεταβείτε όλοι.
Υπομονή όμως να βγει και να δοκιμαστεί μήπως και έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις...

Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

Θα έλεγα να περιμένετε να το δοκιμάσουμε πρώτα όσοι το έχουμε προχωρήσει και εάν όλα δείξουν ΟΚ, τότε υποχρεωτικά θα μεταβείτε όλοι.
Υπομονή όμως να βγει και να δοκιμαστεί μήπως και έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις...
Έτσι κι αλλιώς, αν έχεις κρατήσει τη μνήμη του Egreat, μπορεί να φλασαριστεί και προς τις δυο κατευθύνσεις.

Έτσι κι αλλιώς, αν έχεις κρατήσει τη μνήμη του Egreat, μπορεί να φλασαριστεί και προς τις δυο κατευθύνσεις.

Εάν τις έχουμε κρατήσει, φυσικά.
Parisal, εάν έχεις κάνει αντίγραφο - ίσως βοηθήσεις αρκετό κόσμο εάν κάτι πάει στραβά με το επόμενο fw της popcorn.

Parisal, εάν έχεις κάνει αντίγραφο - ίσως βοηθήσεις αρκετό κόσμο εάν κάτι πάει στραβά με το επόμενο fw της popcorn.
Έτσι κι αλλιώς έχω δύο.
Το ένα παραμένει Egreat.
Για οδηγίες, εδώ.
Αναφέρεται στο HDX, αλλά με τον ίδιο τρόπο γίνεται σε όλα τα NMT.
Αυτά είχαν κυκλοφορήσει τότε που μόνο το Popcornhour έδινε το DTS-Downmix.Τώρα το έχουν όλα.

Nai το θυμάμαι, πάει καιρός, σε κάτι προσπάθειες για το DTS Downscale αλλά το είχα τελικά παρατήσει και περίμενα (τότε) υπομονετικά να το "καλύψει" η egreat.
Μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι το περίεργο, εκτός ίσως από μια δυστροπία κολλήματος όταν είχα ενεργό το screen saver, αφότου το απενεργοποίησα δεν παρουσίασε έκτοτε κάτι το περίεργο.

Αλλά εφόσον έχεις "απείραχτο", θα έχουμε κάποια καβάντζα, στην περίπτωση που κάτι πάει στραβά και πρέπει οπωσδήποτε να γυρίσουμε στο περιβάλλον της egreat - που δεν το νομίζω!

Επειδή γράφηκε ότι ήδη βρίσκεται fw σε RC2 (για το Α100), οπότε σίγουρα θα βγει και αντίστοιχο για το Α-110, μπράβο στην PopCorn για την υποστήριξη ενός μηχανήματος 2+ ετών.
Απεναντίας η Egreat μας απέδειξε ότι της λείπει ο επαγγελματισμός!

Re: Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

το πως τα κρατάμε ρωτούσα. οκ είδα το σχετικό link.

έχει telnet το 31B ή πρέπει να βάλουμε κάποιο extra application ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Egreat EG-M31B

το πως τα κρατάμε ρωτούσα. οκ είδα το σχετικό link.

έχει telnet το 31B ή πρέπει να βάλουμε κάποιο extra application ?
Αν κατεβάσεις το συμπιεσμένο αρχείο, έχει τα απαραίτητα εργαλεία και αναλυτικές οδηγίες.
Απλά πριν προχωρήσεις στη διαδικασία, δίνεις την εντολή αποθήκευσης της υπάρχουσας μνήμης, για μελλοντικές χρήσεις.

γράφηκε ότι ήδη βρίσκεται fw σε RC2 (για το Α100), οπότε σίγουρα θα βγει και αντίστοιχο για το Α-110, μπράβο στην PopCorn για την υποστήριξη ενός μηχανήματος 2+ ετών.
Απεναντίας η Egreat μας απέδειξε ότι της λείπει ο επαγγελματισμός!
τα πουλαει ευκολα ολα τα μηχανακια της :slapface::slapface:

Αν τα βάλουμε ο δίσκος που έχουμε με τα nmt τι γίνεται ? θα formaριστεί και θα χάσουμε τα περιεχόμενα ?

Κάτι είπες στο άλλο thread για uninstall nmp apps. πως το κάνουμε ?

Με τη διαδικασία του φλασσαρίσματος δε χάνεις τίποτε.Απλά πρέπει να περάσεις μετά τις ΝΜΤ εφαρμογές της αντίστοιχης εταιρείας.
Αν εννοείς τη διαδικασία του firmware της Egreat που το μετατρέπει, ας απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει.

Περάστηκε και σε μένα η αναβάθμιση από την προηγούμενη έκδοση του PopCorn με επιτυχία, που σημαίνει ότι δεν έχουμε πρόβλημα με τις όποιες αναβαθμίσεις του PopCorn.

Σε βίντεο (compressed mkv titles) δεν το έχω δοκιμάσει, δοκίμασα όμως διάφορα μουσικά αρχεία.

Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση σε σχέση με το παλαιότερο fw της egreat, είναι η ταχύτητα που είδε τον εξωτερικό usb δίσκο (το έχω μέσω dock station), αλλά και η ταχύτητα πλοήγησης μεταξύ διαφόρων μέσων. Θυμάμαι στa fw της egreat, για να δει τον 1Τerra εξωτερικό, έκανε τουλάχιστον 20-25" και εάν μεταπηδούσες σε άλλο μέσο και επανερχόσουν και πάλι στον εξωτερικό δίσκο μία από τα ίδια...τώρα σφαίρα!

Επιπρόσθετα στο fw της PopCorn λειτουργεί και το esata -αν και στο Α110 δεν υπάρχει- σύνδεση στο host.

Λειτουργεί επίσης και το NTFS write, στον προηγούμενο εξωτερικό δίσκο (NTFS) έκανα αντιγραφή αρχείου από τον εσωτερικό δίσκο και έγινε με επιτυχία.

Ο player είναι ο ίδιος της προηγούμενης έκδοσης με βελτίωση στη διαχείριση των φώτο που εμφανίζει στο αριστερό μέρος (καλύτερη συμβατότητα).
Συνεχίζει να εμφανίζει τα tags του μουσικού αρχείου όπως τίτλο, καλλιτέχνη, άλμπουμ, είδος μουσικής.
Μειονεκτήματα ότι δεν έχει οριζόντιο ρολάρισμα των μεγάλων τίτλων με αποτέλεσμα να τους κόβει, συν ότι δεν έχεις δυνατότητα πλοήγησης την ώρα που παίζει.

Εν κατακλείδι, είναι η μόνη λύση για ανανέωση του fw του μηχανήματος. Μακάρι να συνεχίσει η popcorn να υποστηρίζει το Α-110