Σαφώς και δεν έχει το "DTS to Downmix" το οποίο κάπου η ίδια η εταιρία είχε αναφέρει ότι εάν κατορθώσει να πάρει την άδεια μέχρι τα τέλη του Μαϊου να κάνουμε "τούμπες" χαράς.
Πάντως στο τωρινό, αφού τα κάνανε μαντάρα με το txt αρχείο των αλλαγών στο fw, (μας το είχαν υποσχεθεί ότι θα το ενσωματώνουναπό εδώ από και στο εξής), το οποίο είναι στα κινέζικα (τους ενημερώσαμε και για αυτό) και ελλιπέστατο εφόσον περιλαμβάνει μια περίληψη κατά το δοκούν των αλλαγών που έχει επιφέρει η Syabas σε αυτό το fw, βλέπω πρόχειρα τα εξής:
α) λειτουργεί το auto sync στην επιλογή 24p και το καλό της υπόθεσης είναι ότι όταν πατάς το (i) στην ταινία σου εμφανίζει και το frame της ταινίας που έχει κατασκευαστεί (το οποίο μας έλειπε).
β) εάν σταματήσεις την ταινία και την ξανα-ξεκινήσεις αρχίζει από κει που σταμάτησε (κρατά δηλ. bookmarks)
γ) έστειλαν στον αδιάβαστο το Casgle/Gasgle ή όπως αλλιώς λεγόταν
δ) στο Torrent βελτίωσαν το interface και τις επιλογές, αλλά δεν ξέρω εάν αυτό είναι το Transmission που λέγανε, γιατί μου θυμίζει το προηγούμενο σε περιβάλλον.
ε) προσθέσανε επιπρόσθετες επιλογές στο slide show των φωτογραφιών
στ) νομίζω ότι βάλανε επιλογές στο Slow που δεν υπήρχαν πριν ή απλά δεν τις είχα δει
Αυτά στη γρήγορη προεπισκόπηση που έκανα την προηγούμενο μισάωρο μετά την αλλαγή.