Αυγερινός Παπαδάκης
AVClub Addicted Member
Τα 100mbps αρκούν και περισσεύουν. Οι ταινίες Blu-Ray δεν ξεπερνούν τα 50-55 mbps. Εγώ προσωπικά τα τρέχω όλα (με Egreat M34A) μέσω δικτύου, χωρίς κολλήματα σπασίματα κ.τ.λ.
mikronano
αν εισαι με SP2 ολα παιζουν ρολοι.
Απο κει και περα, με SP3 θελει πολυ δουλεια.
Τωρα με win7 ουτε θελω να το φανταστω....
Απεφυγα να βαλω σβηστα και εκανα την πιο εξυπνη κινηση.
Ελπιζω να αντεξω και για τα 7.
το δικο μου R1,
δεν αντιμετωπιζει τα προβληματα που λες....
με utorrent? ναι εάν πατήσεις shift-delete!
Ρε παιδιά μόλις τώρα τελείωσε ένα torrent με 67GB αρχεία που κατέβαζα έδώ και ...1 περίπου μήνα. Μάρκαρα το torrent, πάτησα stop και στη συνέχεια delete. Έσβησε και τα αρχεία! Είναι δυνατό να συμβαίνει κάτι τόσο παρανοϊκό;;
εμενα μου ετυχε κατι αλλο.
Ξαφνικα κοπηκε η συνδεση, μπλοκαρε του ρουτερ και εκλεισα ολα.
Οταν τα ανοιξα παλι ολα, το τορρεντ δεν συνεχιζε με τιποτα.
Το εκανα start - stop τιποτα.
Ετσι τα αρχεια εμεναν νεκρα και αναγκαστηκα και τα ξανακατεβασα απο την αρχη.
Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Σου έδειχνε 0% από όσο κατάλαβα. Έπρεπε να το αφήσεις. Θα ξεκινούσε μετά από ώρα από το σωστό σημείο. Το απαράδεκτο είναι να σβήνονται τα αρχεία μαζί με το τόρεντ! Δηλαδή τι κάνουμε, αφήνουμε τα torrents στη λίστα για πάντα ή αναγκαστικά μετακινούμε τα κατεβασμένα σε άλλο φάκελο για να μην τα σβήσει;; Είναι απίστευτοι αυτοί οι Κινέζοι τελικά...
Με τους υπότιτλους στο νέο fw .11 τι γίνεται; Στάθηκε αδύνατο να καταφέρω να τους μεταφέρω (πάνω-κάτω) και να αλλάξω το font size από το κεντρικό πλήκτρο του remote ό,τι επιλογή και αν έβαλα στο setup!
Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Σου έδειχνε 0% από όσο κατάλαβα. Έπρεπε να το αφήσεις. Θα ξεκινούσε μετά από ώρα από το σωστό σημείο. Το απαράδεκτο είναι να σβήνονται τα αρχεία μαζί με το τόρεντ! Δηλαδή τι κάνουμε, αφήνουμε τα torrents στη λίστα για πάντα ή αναγκαστικά μετακινούμε τα κατεβασμένα σε άλλο φάκελο για να μην τα σβήσει;; Είναι απίστευτοι αυτοί οι Κινέζοι τελικά...
στο νεο fw επιλεγεις τι θελεις να κανει το στρογγυλο πληκτρο. να μετακινειται μπρος πισω η ταινια η οπως ηταν πριν με τους υποτιτλους. εμενα προσωπικα με βολευει με τους υποτιτλους το οποιο και στο τελευταιο fw δουλευει μια χαρα
Eμενα παντως δουλευει κανονικα με το τελευταιο fw.
Λοιπον, παρατηρησα μετα απο τοσο καιρο ενα προβλημα στο R1. ειναι η (ελαφρα)αυξομειωση της φωτεινοτητας σε σκοτεινα πλανα οτεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι η κατι φωτεινο. το εκανε και το προηγουμενο και το καινοριο R1. Το ειχα παρατηρησει στη μεταφορα αρχειων αλλα τωρα το παρατηρησα και σε ταινιες.
Παρατηρηστε και πειτε μου αν ειναι γενικο το κακο(που μαλλον ειναι)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.