@ vadergr θα μπορουσες να το τσεκαρεις ? :grandpa:
Μολις συνδεσα το μηχανακι με τη τηλεοραση μου αλλα μου εχει αφησει μια αρνητικη αισθηση δηλαδη
α. το menu ειναι λιτο εως αθλιο
β. η δεξια και αριστερα περιοχη της εικονας στα menu αλλα και στις ταινιες ειναι κομενες (ισως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση στη τηλεοραση μου ειναι μια sony 28" του 2003)
γ. ενω μπορει να παιζει τα mp3 δεν μπορω να βρω αν μπορω να φτιαξω καποιο playlist η τουλαχιστον να παιξει ολα τα τραγουδια απο το directory. αν γνωριζει καποιος τον τροπο ας βοηθησει
δ. οι ταινιες παιζουν σχετικα καλα με εξαιρεση το β, οι υποτιτλοι δεχονται αρκετες ρυθμισεις αλλα θα πρεπει το .str να ειναι στο ιδιο directory με τη ταινια μιας και δεν μου εδινε τη δυνατοτητα να του ορισω σε πιο directory θα βρει τον υποτιτλο
το ΣΚ θα καταφερω να το συνδεσω μεσω του ενισχυτη μου και να το δοκιμασω ακομα περισσοτερο.
Tα Full Blu-Rays(~40GB) που έχω είναι σε μορφή m2ts και τα παίζει απροβλημάτιστα με υπότιτλους και θα έλεγα πιο άνετα από κάποιες δύστροπες matroskes όπως οι εκδόσεις 1080p του Wiki για GIJoe και HP6, όπου το EG-R1 ΔΕΝ είχε κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με το EG-M34A που κόλαγε συνεχώς.
Αυτο με ενδιεφερε...
Στα αρχεια αυτα εχεις βαλει εξωτερικους υποτιτλους ? Σε ενσωματωμενους (ελληνικους ) υποτιτλους -αν εχεις δοκιμασει να ριπαρεις καποιο bd-..πως ανταποκρινεται ? Το ιδιο απροβληματιστα ?
Γειά σας παίδες.
Σας μεταφέρω και εγώ τις εντυπώσεις μου από το 3ο κατά σειρά EGREAT που έχω στη συλλογή μου δηλαδή το νέο EG-R1. Tα άλλα δύο είναι το EG-M31A (που το διαδέχθηκε το πιο διάσημο EG-M31B) το οποίο μετά από ένα χρόνο λειτουργίας χάλασε και το επέστρεψα στο E-shop, και το μικρό EG-M34A...
Egreat R1B
τι ειναι αυτη η Egreat, καθε εβδομαδα και νεο μοντελακι :BDGBGDB55:
![]()
based on EG-R1,delete ESATA host,add mobile rack,support internal 2.5” SATA HDD.
http://www.egreatworld.com/en/shownews.asp?id=29
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.