EGREAT EG-R1 media player

Στη φατσα παντως αλλαξανε τις γωνιες με καμπυλες, για να μοιαζει με τα WD...

Ποιες γωνιες; Μπροστα μου το εχω το M34A. Ακριβως ιδιο με αυτο της φωτο ειναι το κουτι σε οτι αφορα καμπυλες. Το WDTV εχει πολυ μεγαλυτερες καμπυλες. Απο την αρχη το εκαναν να μοιαζει ελαφρως με το WDTV αλλα ευτυχως δεν του μοιαζει καθολου λειτουργικα!
Πολυ εξυπνο αυτο με τον 2.5αρη! (3,5αρης απλα δεν χωραει - για τον φιλο που ειχε πριν απορια γιατι δεν υποστηριζει 3.5αρη)
:worshippy:

Συγνώμη που επανέρχομαι (έχω κι εγώ τον καημό μου...) αλλά έχει βρει κανείς κάποια λύση για τη σύνδεση με το δίκτυο με υπολογιστές που τρέχουν σε Windows 7;
Όλοι οι υπόλοιποι να υποθέσω πως "ταΐζετε" το R1 απευθείας από σκληρούς δίσκους;

Συγνώμη που επανέρχομαι (έχω κι εγώ τον καημό μου...) αλλά έχει βρει κανείς κάποια λύση για τη σύνδεση με το δίκτυο με υπολογιστές που τρέχουν σε Windows 7;
Όλοι οι υπόλοιποι να υποθέσω πως "ταΐζετε" το R1 απευθείας από σκληρούς δίσκους;

Δεν έχω τίποτα από τα 2, αλλά τι δεν σου παίζει ?

Φτιάξε ένα χρήστη με admin δικαιώματα στα 7 και βάλε ένα folder shared με αυτόν τον χρήστη πάνω και στα share permissions και στα security permissions. Μετά ρύθμισε το egreat να συνδέεται σε αυτό το folder με τον συγκεκριμένο χρήστη.

ξερει κανεις αν το R1 με καποιο firmware update υποστηριζει internet radio? με τους ελληνικους trackers στο bit torrent τι γινεται? και γενικα σε network, internet εφαρμογες ειναι χειροτερο απο τα αλλα?(31Β,34Α)

δηλαδη? εχει προβλημα με τους ελληνικους trackers? ελπιζω επειδη βγαινει και R2 και εχουν τα ιδια update να βγει κατι αξιολογο. υποθετω δεν εχει βγει ακομα κατι για την αυTοματη εναλλαγη DTS,AC3-PCM.
γενικα αξιζει η αγορα του?

Λειτουργεί 100%. Βεβαια δεν το έχω δοκιμάσει σε σύνδεση 300mbps την οποία επαγγέλεται οτι έχει, λόγω έλλειψης ρούτερ ή ασύρματης κάρτας στα 300bps. Με κάποιες πρόχειρες δοκιμές δείχνει να παίζει αρχεία στα 720p, όχι όμως και 1080p στα οποία κολλάει. Στο preview δείχνει οτι συνδέεται στα 9-13 mbps.

Γεια σας και από μένα παιδιά.
Αν και είμαι πολύ νέος στην παρέα με ελάχιστες γνώσεις γύρω από το αντικέιμενο, άρχισα να ασχολιέμαι μετά από την αγορά του R1 το οποίο συνδίασα με τον YAMAHA HTR-6230 (e-shop και αυτό).
Δοκιμάζοντας μία ταινία με ήχο WMA-PRO, βουβαμάρα....
Πρέπει να κανω καμία ρύθμιση ή απλά δεν υποστηρίζει το R1 αυτό τον codec?

μαλλον δεν το υποστηριζει.Η αληθεια ειναι οτι δυσκολα πετυχαινεις σωστη αναπαραγωγη στα media players απο αρχεια wmv...
Παρολα αυτα, δοκιμασε στο setup να πειραξεις τις επιλογες στο optical out η hdmi out (οτι εχεις συνδεσει).

Λεει τι φτιαχνει?

edit:βρηκα!

1)增加外挂字库支持(仅对外挂字幕起作用),将windows字库拷贝到U盘 Resource/ 目录下面, 然后进入设置--系统--字幕字库选择。 外
挂字库,后面有EXT三个字母提示;

Add support for plugin font(only for plugin subtitle), copy windows fonts to the Resource/ folder in USB stick, enter the Configuration->System->Subtitle Font Selection. There is an "EXT" after the plugin font.

2)增加BT下载支持.

Add support for BT download.

3)完善DVD正版碟片功能.

Optimize the DVD playback.

4)解决部分的TS文件播放,遥控器失灵,而播放重启的问题;

Fixed part of the issue for TS file playback, the remote controller out of function and player reboot.

5)对添加网络邻居的界面美化。

Optimize the UI for adding network neighbor.

6)增加PGS、VOBSUB图像字幕上、下位置调整;

Add support for up and down adjusting the PGS, VOBSUB image subtitle.

7)在字幕调整菜单,对于不同字幕类型,如果不支持的某项字幕调整属性将会变灰,提高用户界面友好性;

In Subtitle adjusting menu, for different types of subtitles the property will dimmed if a specific property is not supported, in order to make it more user friendly.

8) 解决硬盘兼容性和不能格式化硬盘的问题 .

Fix issues for hard disk compatibility and can't format hard disk.

9) 优化TS无缝播放时,多段文件的字幕同步;

Optimize the multiple subtitle synchronization during TS seamless playback.

10)完善NTFS驱动

Optimize the NTFS driver.

11)完善HDMI驱动,解决一些电视机上不能选择1080P输出模式的问题;

Optimize the HDMI driver, fix the issue that in some TV can't choose 1080P output mode.

12)优化H264视频解码,解决部分片源视频出现马赛克问题.

Optimize H264 video decoding, fix some mosaic issues.

13)解决字幕字库选用“自动”选项的时候, 部分文件播放重启问题;

Fix the issue the auto restart issue for some files when the "auto" option is enabled for subtitle font.

14)解决一些时间不连续的TS文件,不能成功无缝播放的问题;

Fix some seamless playback issues for TS when the time is nonsequence.

15)解决1080P24设置打开, 外挂字幕不会自动出现的问题;

Fix the issue that plugin subtitle will not appear if 1080P24 is enabled.

16)INFO和音轨切换,将字符串显示由AC3改为Dolby Digital

When switching between info and audio track, the displayed string will change from AC3 to Dolby Digital.

17)修改BD原版有存在SRT外挂字幕的时候, PGS语言类型和实际不对应问题;

fix the issue that when there is a SRT plugin subtitle for original edition BD, the PGS language type doesn't match the actual language.

18)升级选项仅保留“重新安装系统”,移除“系统升级”,后者由于参数不更新,导致有时升级不成功;

Upgrade options only keep "Reinstall system" and delete the "System Upgrade". The upgrade may fail because the parameters are not updated in the latter option.

18)删除多余不用字库;

Last edited:
Αν και είμαι πολύ νέος στην παρέα με ελάχιστες γνώσεις γύρω από το αντικέιμενο, άρχισα να ασχολιέμαι μετά από την αγορά του R1 το οποίο συνδίασα με τον YAMAHA HTR-6230 (e-shop και αυτό).

Στο 31B έχει επιλογές για wav ήχο κάτω από τα dts. Αν έχει τότε βάλτο σε PCM γιατί μπορεί να μην το παίζει ο ενισχυτής σου.

Απάντηση: Re: EGREAT EG-R1 media player

εγω παντως με τον ιδιο ενισχυτη δε μπορουσα να παρω 5.1 απο wma pro(Νομιζω ειναι μεχρι 96Khz αλλα με τιποτα δεν επαιρνα πανω απο 48) απο pc, kαι αφου δοκιμασα διαφορα. Με το R1 δεν το δοκιμασα ακομα. Αληθεια διορθώθηκε η αυτοματη ενναλαγη DTS-AC3-PCM η εξακολουθει να ειναι χειροκινητη???