EGREAT EG-R1 media player

Τελικα διαπιστωσα οτι αυτο το bug που αναφερω δηλαδη *unsuported GMC* ειναι bug που προερχεται απο καποια αρχεια avi που ειναι mpeg 4 τωρα πηγα σε ενα φιλο μου με μαγαζι που πουλαει media players και δοκιμασαμε το αρχειο με το συγκεκριμενο προβλημα και σε αλλα μηχανακια αλλων εταιρειων και με ποιο προσφατα λογισμικα αλλα το εχουν κι'αυτα.αν καποιος φιλος εχει προβλημα με το συγκεκριμενο bug ας μας ενημερωσει και επισης αν καποιος φορεσε το 1.0.5.39 και αν ξεπερασθηκε η συνεχιζει, οπως επισης πως μπορουμε να βρουμε το συγκεκριμενο αρχειο δηλ το 1.0.5.39. ευχαριστω.
 
επισης πως μπορουμε να βρουμε το συγκεκριμενο αρχειο δηλ το 1.0.5.39. ευχαριστω.

Εδώ: http://egreat.ro/downloads/R1/firmware/install.rar
Από εδώ: http://www.egreat.ro/forum/viewtopic.php?f=11&t=5
Είδα και έπαθα κι εγώ μέχρι να το βρω... Έλεος με αυτούς τους Κινέζους επιτέλους! Η χώρα της τεχνολογίας είναι και δε μπορούν να στεγάσουν τις σελίδες υποστήριξής τους σε κάτι αξιοπρεπές από θέμα ταχύτητας;

Έχω άλλο πρόβλημα εγώ. Είχα εδώ και καιρό το σπασμένο του Acryan και από χθες προσπαθώ να φλασάρω με κάποιο official και αρνείται πεισματικά! Φυσικά από το system upgrade του menu δε γίνεται τίποτα, αλλά δοκιμάζω και με κρατημένο το κουμπάκι reset και η οθόνη παραμένει μαύρη. Καμια ιδέα;
 
Άκυρο το τελευταίο. Τα κατάφερα τελικά και το φλάσαρα. Θα ξαναγυρίσω στο acryan όμως. Απλά δεν αντέχεται η φτώχεια του Official...

Υ.Γ. Γιατί δε γίνεται edit στα posts;
 
Απάντηση: Re: EGREAT EG-R1 media player

Υπάρχει κάποιο καινούριο της AC Ryan?
Theopan ποιο περνάς?

Αυτό το "πειραγμένο" του Acryan ξανά. Δεν βρήκα ευκαιρία ακόμα αλλά θα το κάνω το απόγευμα.
 
Ρε παίδες, το άνοιξα και το έκανα reset με συνδετήρα και πέρασα το τελευταίο firm (δικό του και του acryan) γιατί αυτός που το είχε το έκανε λάθος.
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το remote, κάνει αιώνες για να δουλέψει από εντολή σε εντολή. Σαν να το βλέπει όποτε θέλει. Του έβαλα καινούριες μπαταρίες αλλά τίποτα. Έχει κανείς καμία ιδέα?
 
Άκυρο παίδες. Όσο γελοίο και εάν ακούγετε έπαιζαν παρεμβολές από ασύρματο ποντίκι και δίκτυο´. Στο σπίτι παίζει μια χαρά.
 
ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να μου κλειδωσει το R1 σε 10μ HDMI καλωδιο εστω και 720ρ ή 1080i??Το εχει καποιος και να εχει τυχει να του κλειδωσει με 10μετρο HDMI ή μην το ψαχνω τσαμπα??
 
σκεφτομαι μηπως εκανα μαμακια μονο και μονο γιατι ενω εχω και το PS3 δεν εχω ασχολειθει πολυ ως προς το να κανω το PS3 και media player γιατι στην ουσια το προβλημα μου ειναι οτι θελω απλα τις ταινιες που εχω σε Η264 και MKV να μπορω να της προβαλλω και στον προβολεα κατι που το R1 με 10μ HDMI δεν εκανε.Μηπως εκανα βλακια που πηρα το Dune αφου ειχα και το PS3??
 
Επεσε στα χέρια μου ένα Egreat EG-R1 το οποίο μετά από επιτυχημένη αναβάθμιση του πιο πρόσφατου δικού του firmware, αρνήθηκε να μπουτάρει.

Το φλάσαρα με forced update με τροποποιημένο λογισμικό και έγινε ένα ολοκαίνουριο Mede8er 400, πλήρως λειτουργικό.

Η επιστροφή στο μανίσιο γίνεται ομοίως με forced update.

Το λογισμικό κρίθηκε απόλυτα ικανοποιητικό με πλήρη αντιστοίχηση των λειτουργιών του τ/χ και θα παραμείνει.

Σε σχέση με το δικό του firmware, το τροποποιημένο, εμφανίζει εξώφυλλα ταινιών και videowall με περιλήψεις των ταινιών. Για τις ευκολίες αυτές απαιτείται σχετικά εύκολη προεργασία στο PC.

Οσοι ψήνεστε, το λινκ είναι αυτό:
http://1073dd-max.googlecode.com/files/avs_egreat_mede8er_v4_final.rar
 
ευχαριστουμε

αν θες ποσταρε και λινκ για να βλεπουμε για νεες εκδοσεις
 
Re: Απάντηση: EGREAT EG-R1 media player

Επεσε στα χέρια μου ένα Egreat EG-R1 το οποίο μετά από επιτυχημένη αναβάθμιση του πιο πρόσφατου δικού του firmware, αρνήθηκε να μπουτάρει.

Το φλάσαρα με forced update με τροποποιημένο λογισμικό και έγινε ένα ολοκαίνουριο Mede8er 400, πλήρως λειτουργικό.

Η επιστροφή στο μανίσιο γίνεται ομοίως με forced update.

Το λογισμικό κρίθηκε απόλυτα ικανοποιητικό με πλήρη αντιστοίχηση των λειτουργιών του τ/χ και θα παραμείνει.

Σε σχέση με το δικό του firmware, το τροποποιημένο, εμφανίζει εξώφυλλα ταινιών και videowall με περιλήψεις των ταινιών. Για τις ευκολίες αυτές απαιτείται σχετικά εύκολη προεργασία στο PC.

Οσοι ψήνεστε, το λινκ είναι αυτό:
http://1073dd-max.googlecode.com/files/avs_egreat_mede8er_v4_final.rar

πολυ ωραιο μενου και νομιζω πιο γρηγορο απο το acrayan ,αλλα ενο μου βλεπει τον 1 τερα εξωτερικο ntfs usb, δεν βρισκω τους φακελους μου.το στικακι μου 16γιγα ntfs το βλεπει κανονικα.καμια ιδεα?
 
Σε μένα αναγνώρισε και τους δύο εξωτερικούς που δοκίμασα. (1 & 1,5 ΤΒ) αλλά και ο κάτοχος του δεν παραπονέθηκε μέχρι σήμερα για κάποιο πρόβλημα.
 
ο κάτοχος του, εγώ δηλαδή, επιβεβαιώνει και την καλή λειτουργεία του μιντια πλαυερ που μετατράπηκε σε mede8er και την αναγνώριση του δίσκου, 750MB, που του έβαλα.
Το μόνο αρνητικό είναι η αργη απόκριση των μενού που φαντάζομαι οφείλεται και στον αργό επεξεργαστή του μηχανήματος.