EGREAT EG-R1 media player

ανεβαστε το οποιος δεν βαριεται και σε κανα host, γιατι το link π.χ. που εχει ειναι ftp και δεν μπορω να το κατεβασω :S

επισης, φτιαχνει το προβλημα με τα νεα mkv αυτο ε;

ναι patrick
http://www.egreatworld.com/en/download-default-cid-25-page-1.html

τελικα ξαναγυρισα στο official egreat γιατι παρολο που ειναι ποιο φτωχο,ασχημο,bugy για καποιο λογο εχει ποιο φωτεινη εικονα-χρωματα (με τις ιδιες ρυθμισεις)
Εγω παντος δεν βλεπω διαφορα,αν το εβαλε και καπιος αλος ας μας πει τη γνωμη του.

ξερω οτι κατανταει αστειο αλλα ξαναγυρναω στο acryan της egreat κολαει και σε avi και σε mkv αρκετες φορες στο ασχετο

vader η εικονα του ac ryan δεν σου φαινεται ποιο σκοτεινη απο αυτη του egreat?

το NAS mode στο ac ryan το δοκιμασε κανεις?

Δεν προσεξα.Θυμαμαι ομως οτι η default εικονα του R1 ηταν υπερβολικα φωτεινη .Μου εκαιγε οτι ειχε ειχε ουρανο.Στον προβολεα ηταν εμφανες.
Σιγουρα θα ειναι πιο σωστο απο ac ryan.
Μην σε απασχολει καθολου.

Ναι το δοκιμασα.καλο φαινεται.ειναι για απλη χρηση,για καπιον που δεν ζηταει πολλα απο ενα NAS.του εβαλα πανω εναν 500αρι εξωτερικο 3,5 με εξωτερικη τροφοδοσια,και εναν 2,5 350γιγα εξωτερικος και αυτος αλλα με τροφοδοσια απο το usb,καλα τουσ παει,απο τα win φαινονται σαν usb1 και usb2.απο ταχυτητα γυρο στα 5MB/s.A!! οι δισκοι ειναι σε ntfs και γραφει πανω τους ,τωρα,κατα ποσο ειναι ασφαλεσ τα δεδομενα μας δεν ξερω.παντος για καποιον που θελει να μυραζεται σε ενα μικρο οικιακο δικτιο πιστευω οτι ειναι μανα.περιμενω ενα δισκο 1 τερα.θα τον συνδεσω μεσο sata και θα σας πω,να δουμε το τροφοδοτικο του ποσο αντεχει.

Last edited:
και να φανταστεις οτι ψαχνωμουν με τις usb, γιατι με το γνησιο firmware της egrate δεν φαινοταν στα win παρα μονο καρφομενος με sata.ετσι και γω εβαλα σε λειτουργια ενα παλιο pc με freenas, και τωρα δεν ξερω πιο να κρατησω, γιατι αλλο να δουλευει ενα ολοκληρομενο pc και αλλο αλλο το μπρικακι,φανταζεσται διαφορα στο ρευμα?αλοστε δεν ζηταω και πολλα 70ευρω εδωσα.

μια χαρα τι να λεμε τωρα

δεν μου λες η πισω usb φορτωνει δισκο κανονικα?

δεν το εχω δοκιμασει,αν και νομιζω οτι δεν θα λειτουργει,(ειναι για αλλη δουλεια) αλλα πιστευω οτι οι 2 usb kai oi 2 sata einai αρκετες.

4 δισκοι nas εστω και χωρις raid δεν ειναι καθολου ασχημα στο τσαμπε

τραβας περιοδικα backup μονο τα απαραιτητα μεσω δικτυου σε εναν εξωτερικο usb που εχεις πανω στο pc μονο για αυτη την δουλεια και εισαι οκ

αν δουλευει καλα και ο torrent client δεν χρειαζεσαι ουτε κατεβαστηρι

οποτε το R1 με την γελοια καταναλωση του σε ρευμα αποκτα και αλλες χρησεις απο το πουθενα

anant ενεργοποιησα το nas αλλα δεν βλεπω τους δισκους απο τα windows 7,μπορεις αν θελεις να μου πεις πως το εκανες?

επισης αν ξερεις για το ftp

Δε μου φαίνεται αξιόπιστο αυτό το nas ρε παιδιά... Σε κάποια στιγμή κατάφερα να δω τον usb δίσκο από το δίκτυο, έκτοτε χάθηκε. Ενεργά είναι όλα (nas, ftp, bt, remote control), το ανάβω, το σβήνω τίποτα... Επίσης έχω θέμα σε λειτουργίες file copy ας πούμε. Μου ζητάει pin το οποίο δε γνωρίζω...