EGREAT EG-R1 media player

ενεργοποιισα το nas και μου εμφανιστηκε στο οικιακο δικτιο,αυτο που προσεξα ειναι οτι χρειαστηκε να επαναλαβω τη διαδικασια ενεργοποιισησ του nas την επομενη μερα αφου το ειχα κλειστο.δηλ.αν και η επιλογη nas ειναι στο on ξαναπατηστε παλι on ,ετσι κανει παλι mount τουσ δισκους.ενα αλλο που εκανα ηταν να αλαξω την ονομασια host name σε egreat,τωρα απο θεμα αξιοπιστιας ενταξει, αν εχουμε στους δισκους τη μουσικη μας και της ταινιες μας ειναι οτι πρεπει για να τα μυραζει σε αλλους υπολογιστες

Last edited:
παιδια εμενα και με το ac ryan μου κολλαει σε πολλα mkv,δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται??!!

Από που τα παίζεις τα mkv καταρχήν. Έχεις δίσκο πάνω στο egreat ή μέσω δικτύου και αν ναι, τι δικτύου (ασύρματου ή ενσύρματου);

Είναι περίεργο να κολλάει τότε. Πως έβαλες δίσκο μέσα στο R1; 2,5άρη χύμα να ακουμπάει στην πλακέτα υποθέτω. Ενδέχεται να υπερθερμαίνεται σε τέτοια περίπτωση.

ntfs ο δισκος σωστα? το καλωδιο οκ χωρις τσακισεις κλπ?

δοκιμασε και το official egreat να δεις τι γινεται,εμενα παντως το egreat μου κανει διαφορα χαζα κολληματα στις ταινιες ενω το ac ryan σχεδον αψογο

Last edited:
και το official και το ac ryan τρωνε πολλα κολληματα,ειδικα σε ντοκυμαντερ που κατεβαζω,αλλα και σε πολλες ταινιες mkv.μου ερχεται να το καψω το μηχανακι

και η εικονα ειναι κατωτερη,στο ποσο εχετε το hue το saturation το screen size και το plasma ρε παιδια,μπας και φτιαξει η εικονα?

default ολα και η εικονα ειναι καλη

παιζει να εχει καποιο προβλημα το μηχανακι σου η τα αρχεια που κατεβαζεις

scan για errors εχεις κανει στον δισκο?

με τα παλιοτερα firmware της egreat ειχες τα ιδια προβληματα?

και το official και το ac ryan τρωνε πολλα κολληματα,ειδικα σε ντοκυμαντερ που κατεβαζω,αλλα και σε πολλες ταινιες mkv.μου ερχεται να το καψω το μηχανακι
Τα πολλά κολλήματα δείχνουν ότι το player έχει πρόβλημα. Εφόσον σε καλύπτει η εγγύηση, στείλ' το άμεσα. Ετσι έστειλα κι εγώ το δικό μου και δε γύρισε ποτέ...

Πιστώθηκε το τίμημα καθότι δεν υπήρχαν αλλά R1 για αντικατάσταση.
Βέβαια χρειάστηκαν 3 εβδομάδες για να καταλήξουν ότι το μηχανάκι είχε σοβαρό πρόβλημα.

οσοι εχετε βαλει το ac ryan οταν συνδεσετε τον usb δισκο σας σε pc με win σας βγαζει μηπως σφαλματα και τον κανει scan και fix?

παιδια ευτυχως ο σκληρος μου εφταιγε!!πηγα να το σπασω.το μηχανακι παιζει μια χαρα με ac ryan.ευχαριστω τους φιλους για το ενδιαφερον

βγηκε νεο firmware απο την egreat,διορθωτικο του προηγουμενου μαλλον που ειχε βγει στον αερα ημιτελες και bugy

δουλευει χωρις κολληματα και προβληματα απο οτι ειδα