Δυό βδομάδες από την ημέρα που το παρέδωσα για έλεγχο και κατόπιν 2 ενδιάμεσων ενοχλήσεων από πλευράς μου, επικοινώνησαν μαζί μου να μου πουν ότι όντως είχε πρόβλημα και ότι μου δίνουν για αντικατάσταση το Apacer Al460
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.556043 , το οποίο φυσικά αρνήθηκα γιατί είναι ψιλοάγνωστο στην αγορά των media players (και κατόπιν είδα ότι δεν έχει έξοδο SPDIF και δεν υποστηρίζει DTS) και ζήτησα να μου δώσουν πιστωτικό αντίστοιχης αξίας του M34A (96 λόγω αγοράς από Crazy Sunday, με κανονική τιμή τα 110 ). Σημείωση ότι την ημέρα που το παρέδωσα για έλεγχο, είχε Μ34Α στην σελίδα τους στα 110 . Σήμερα δεν έχει.
Με παίρνουν την επόμενη ημέρα και μου λένε ότι δικαιούμαι πιστωτικό αξίας 83.35 (όσο η αξία του Apacer που μου πασάρανε...). Ρώτησα γιατί τόσο και όχι 96 που το αγόρασα πριν 4 μήνες και μου λένε ότι έχει σταματήσει η πώλησή του και έχει χάσει την αξία του... :Banane0: (πριν δυό βδομάδες είχε 110 και με το που τέλειωσε το στοκ έχασε 30%, γνωστό το κόλπο για να πληρώνει η εταιρία λιγότερο στα πιστωτικά...)
Τα άκουσε μιά γύρα στα γρήγορα το παιδί από το service (με πέτυχε στην παραλία) και την Δευτέρα θα περιλάβω και τον υπεύθυνο ... :furious3:
Στο μεταξύ παρήγγειλα ήδη το raidsonic (μην τελειώσει και αυτό και μετά μου δώσουν κάνα mp3 σε μπρελόκ για ανταλλαγή), το οποίο κάνει πλέον 94 με την έκπτωση. Αν κάνουν τον δύσκολο, στέλνω την υπόθεση στο υπουργείο εμπορίου...
Άιντε γιατί ο κάθε managαrαίος που παίρνει πόστο και 200-300 πάνω από τον βασικό, νομίζει ότι μπορεί να βάζει το χέρι στην τσέπη μας επειδή δεν μιλάμε...