Egreat R1 firmware upgrade πρόβλημα με irmware του mede8er404

badmojo99

New member
27 November 2007
27
Καλησπερα παιδια Ειπα και εγω να κανω μια αναβαθμηση του EGREAT EG-R1 media player και ειπα να περασω το firmware του mede8er404 ετσι λιγο για αλλαγη μεχρι εδω ολα καλα με το στικακι κλπ κλπ οταν τελειωσε η αναβαθμιση με πηγε στο αρχικο μενου των ρυθμισεων και δεν κουνιοταν φυλλο!!!!απο το τηλεκοντρολ του Egreat Εχουν παγωσει τα παντα ουτε πανω ουτε κατω (υποψην οτι ο screen saver δουλευει επισης δειχνει οτι διαβαζει στικαια σκληρους δισκους κλπ πειτε καμια προταση γιατι κοντευω να την ψωνισω!!!! (πως μπορω να επαναωερω το συστημα χωρις το τηλεκοντρολ;;;)

ευχαριστω εκ των προτερων Χρηστος απο Καβαλα

Σε ανάλογη περίπτωση με το Μ34 που έχω, μια απλή αναζήτηση στον γούγλη με τον όρο "egreat Μ34 recovery tool"
έλυσε το πρόβλημα. Συνιστώ να κάνεις κάτι ανάλογο για αρχή...

Σε ανάλογη περίπτωση με το Μ34 που έχω, μια απλή αναζήτηση στον γούγλη με τον όρο "egreat Μ34 recovery tool"
έλυσε το πρόβλημα. Συνιστώ να κάνεις κάτι ανάλογο για αρχή...

φιλε μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου αλλα δεν μπορεσα να βρω κατι συγκεκριμενο αν θελεις δωσμου λεπτομεριες

ΤΕΛΙΚΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ "η διαδικασια ειναι με κλειστο το R1 κραταμε πατημενο το Reset (μαλλον reset εννοεις) και παταμε το power στο τηλεχειριστηριο, περιμενουμε περιπου 5 δευτερα και μετα αφηνουμε το reset

με αυτο τον τροπο το R1 αντι να φορτωσει το λειτουργικο του εξαναγκαζεται σε firmware upgrade " ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ techie ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΘΕΜΑ ΑΣ ΓΙΝΕΙ sticky ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΒΑΛΑ