Egreat R6S 3D

Καλημέρα, πριν λίγες μέρες έγινα και εγώ κάτοχος αυτού του media player και οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι άψογες. ξέρει όμως να μου πει κάποιος ποιο 1ο)firmware να περάσω και από που το κατεβάζω? και 2ο) πως κατεβάζω με torent?
Ευχαριστώ
Πέρασε αυτό xEgreat-III-R6S-2.5.6.0-by-CSv2.0-DMD-XLCZv4.5.7z

που θα κατεβάσεις από εδώ:
http://www.zippyshare.com/sticky/ieu2tlcl/dir.html#

και θα το περάσεις με αυτή τη διαδικασία:

Διαδικασία αναβάθμισης:

1. Extract the install.img file to USB drive under root. (don't put inside any folder).
2. Then plug the USB drive to player.
3. And on the back of the player you can find a "Restore" button, press it and do NOT release then power on the player.
4. After 10s, you can release the "Restore" button, then it will auto to reflash the firmware again.
5. Finally it will reboot, now it should be ok.

- Ενεργοποίησε την επιλογή για τον torrent client από τα μενού και μετά δώσε σε browser την ΙΡ του player για να αποκτήσεις πρόσβαση στο web interface.

Μια φορά το δοκίμασα και η συμπεριφορά του είναι απογοητευτική.

από τα audio settings, αν επιλέξω HD audio και οποιαδήποτε επιλογή εκτός από LPCM ακούω έντονα παράσιτα από το πίσω δεξιά ηχείο. Με LPCM ακούω κανονικά ΗD audi (DTS-HD κλπ), αλλά δεν ακούγεται καθόλου από τα πίσω ηχεία.Αλλαγή σε οτιδήποτε άλλο εκτός από LPCM σε συνδυασμό με HD audio, πάλι παράσιτα σε όλα ή μόνο στο πίσω δεξιά ηχείο.
Αν δεν επιλέξω ΗD audio στα settings και βάλω απλά 5.1 τότε ακούγεται μια χαρούλα ο ήχος, απλά δεν είναι πλέον DTS-HD ας πούμε, αλλά απλό DTS.

Σε κανονικά bluray δισκάκια το home cinema μου δεν έχει κανένα πρόβλημα και ο HD ήχος παίζει τέλεια.

Aν έχει κάποιος κάποια ιδέα...Σημείωση έχει μπεί το τελευταίο firmware που αναφέρεται και σε αυτό το thread.

Σύστημα TV Panasonic 50st50, Home Cinema Samsung HT-E5500 και το R6S

Αυτό που συμβαίνει δεν οφείλεται στο Egreat αλλά στα Windows.
Πρέπει να πας στον πίνακα ελέγχου --> συνδέσεις δικτύου, να επιλέξεις ρυθμίσεις για προχωρημένους και να απενεργοποιήσεις την κοινή χρήση με προστασία κωδικού.

Είναι από τα πρώτα πράγματα που άλλαξα.

Βάλε τα Username/password που χρησιμοποιείς όταν κάνεις Login στο pc όταν ξεκινάς

Δυστυχώς δεν τα δέχεται. :(

Τελικά αναγκάστηκα να βγάλω το password από το login στο pc μου και μ' αυτόν τον τρόπο μπορώ να βλέπω το shared folder.

Σας ευχαριστώ και τους δυο.

Διαδικασία αναβάθμισης:

1. Extract the install.img file to USB drive under root. (don't put inside any folder).
3. And on the back of the player you can find a "Restore" button, press it and do NOT release then power on the player.
4. After 10s, you can release the "Restore" button, then it will auto to reflash the firmware again.

- Ενεργοποίησε την επιλογή για τον torrent client από τα μενού και μετά δώσε σε browser την ΙΡ του player για να αποκτήσεις πρόσβαση στο web interface.

Το έκανα φίλε μου όπως περιγράφεις. έκανε την αναβάθμιση αλλά τώρα δεν συνδέεται στο ασύρματο δίκτυο. ξέρεις τι μπορεί να φταίει ?
σε ευχαριστώ

Διαδικασία αναβάθμισης:

Μήπως ξέρεις που θα βρω το αρχικο firmware γιατί με αυτό που πέρασα κάνει συνέχει επανεκκινήσεις?

Μήπως ξέρεις που θα βρω το αρχικο firmware γιατί με αυτό που πέρασα κάνει συνέχει επανεκκινήσεις?
Αυτό χρησιμοποιώ εδώ και μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Με ποιον τρόπο έκανες την αναβάθμιση?
Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις και ξαναπέρασε το. Είναι απόλυτα λειτουργικό με καλαίσθητο GUI.

Χαιρετώ την παρέα! Έχω ακόμα το γερόλυκο, το Egreat M34 και μιάς και δεν θέλω να αλλάξω εταιρία, θέλω να ρωτήσω τους κατόχους τι παίζει με το Android του R6S. Το έχει δοκιμάσει κανένας; Δεν έχει αναφερθεί ως τώρα πάντως...Με ενδιαφέρει κυρίως ο browser και η θέαση youtube και αγώνων από τα γνωστά site.

Αυτό χρησιμοποιώ εδώ και μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα. Με ποιον τρόπο έκανες την αναβάθμιση?
Δοκίμασε να το ξανακατεβάσεις και ξαναπέρασε το. Είναι απόλυτα λειτουργικό με καλαίσθητο GUI.

όλα καλά σε ευχαριστώ πολύ. την αναβάθμιση δεν την έκανα όπως περιγράφεις αλλά πήγα μέσα από το μενού.

όλα καλά σε ευχαριστώ πολύ. την αναβάθμιση δεν την έκανα όπως περιγράφεις αλλά πήγα μέσα από το μενού.
Μέσα από το μενού? Για αυτό είχες τα προβλήματα.
Καλό είναι να ακολουθούμε τις δοκιμασμένες λύσεις για να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες που κάποιες φορές δεν έχουν επιστροφή.
Η διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω λέγεται forced update και είναι απαραίτητη για "πειραγμένα" firmware.

Android? Ξεχασε το. Μια φορά δοκίμασα να μπουτάρω σε Android και δεν μπούταρε.
Δοκίμασα κάποια βιντεάκια από το youtube αλλά ούτε εκείνα έπαιζαν.

Ενεργοποίησε την επιλογή για τον torrent client από τα μενού και μετά δώσε σε browser την ΙΡ του player για να αποκτήσεις πρόσβαση στο web interface.

το έκανα αλλά δεν μπορώ να βρω το browser για να δώσω την ΙΡ. ξέρεις που είναι?

Browser = IE, Chrome ή Firefox.

Γράψε την ΙΡ του Egreat και πάτα enter. Θα εμφανιστεί η φόρμα του torrent client.

Την ΙΡ του R6A θα τη βρεις στο setup/network.

ρε παιδια μπορει καποιος να δωσει οδηγιες για την αναβαθμιση στα ελληνικα ευχαριστω

καλησπερα!!παιδια ειχα το himedia 900b και το πουλησα και παρηγγειλα σημερα το μηχανακι να κερδισω την διαφορα επειδη εχει το ιδιο τσιπακι και κανει τα ιδια με μερικες λειτουργεικες διαφορες,που δεν μ ενδιαφερουν...εσεις που εχετε το μηχανημα πως το βλεπετε???γιατι βλεπω οτι μερικοι λενε οτι πεσαν σε χαλασμενα!!!απο εικονα ειναι ενταξει?

Απέκτησα και εγώ το διαβολομηχάνημα της Egreat.:chinese:
Πρώτες εντυπώσεις, απολύτως θετικές.:2thumb22sup:
Το μηχάνημα παίζει παπάδες & διάκους, δεν βρήκα κάτι που να μη μπορεί να αναγνωρίσει (δεν ξέρω μήπως διαβάζει και τα αρχεία της Στάζι...:idea:).
Λιλιπούτειο στην κατασκευή, πέρα από σκληρούς δίσκους, δέχεται και dvd/bd player μέσω θύρας usb.
Η εικόνα του είναι αρκετά καλή, υπολείπεται βέβαια από τα σύγχρονα κορυφαία player, έρχεται όμως πολύ κοντά σε παλιότερα BD, όπως π.χ. το LG HR500.
Στη συσκευασία πέρα από το καλώδιο hdmi, που σε παλιότερα μοντέλα έδινε η Egreat, κόπηκαν και οι μπαταρίες του τηλεκοντρόλ! (ευτυχώς που δεν κόψανε και το τηλεκοντρόλ).
Το οποίο τηλεκοντρόλ έχει κάποια χωροταξικά λάθη στα πλήκτρα, με σπουδαιότερη την τοποθέτηση του stop κάτω από τα rw, ff και του play/pause κάτω από του stop! Τέλος πάντων, κάπως συνηθίζεται.
Οι δυνατότητες και η ευχρηστία του πάντως είναι παροιμιώδεις, η τιμή του εξαιρετική, οπότε το μηχάνημα παίρνει το χρήσμα.:beatnik2:

Απάντηση: Re: Egreat R6S 3D

Καλησπέρα και απο εμένα
αγορασα και εγω το egreat rs6 ολα καλά με σκληρό αλλα απο δίκτυο δεν λέει να εμφανίσει τους εξωτερικούς υπότιτλους
κάτι μάλλον δεν κάνω καλά.καμιά ιδέα?

Απάντηση: Re: Egreat R6S 3D

Τελικά ήθελε το pc κωδικό και φυσικά εκει που ζητάει όνομα και πασ βάζεις του υπολογιστή και το πασ που έβαλες, μετά απο αυτό ολα καλά απλά τα iso μέσω δικτύου κανουν σπασίματα.

Εμένα μου το έφερε ένας φίλος που πηγαινοέρχεται Σκωτία, κάτι λιγότερο από 70 ευρώ.
Τα πιο πολλά παιδιά νομίζω το πήραν από ebay σε παραπλήσιες τιμές (60 με 65 ευρώ).
Το μαγαζί που το φέρνει στην Ελλάδα αξιώνει με τα μεταφορικά κοντά στα 130ευρώ!http://www.skroutz.gr/s/449342/Egreat-R6s.html?from=autocomplete&keyphrase=egreat+r6s
Ισχυρίζεται ότι είναι ετοιμοπαράδοτο, αλλά η τιμή είναι διπλάσια...