EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Μολις το παρελαβα, το συνδεω με την τηλεοραση με composite εμφανιζει στηυν οθονη Loading..... και μετα απο καποια δευτερολεπτα no signal .Καμια ιδεα?

Μολις το παρελαβα, το συνδεω με την τηλεοραση με composite εμφανιζει στηυν οθονη Loading..... και μετα απο καποια δευτερολεπτα no signal .Καμια ιδεα?

Συνεχιζω... ενω απο την hdmi εμφανιζεται το menu. Μηπως θελει καποια ρυθμιση για να βλεπει απο την composite η θεωρειτε οτι εχει βλαβη?

Ξέρει κανείς να μου πει αν τα αρχεία αντιγράφονται μέσω του OS της συσκευής απ' ευθείας από τον έναν δίσκο στον άλλον, ή αν από τον SATA έρχονται στο PC και μετά αντιγράφονται στον USB;

Το δεύτερο.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει η μεταφορά αρχείων απευθείας από από τον έναν δίσκο στον άλλον χωρίς να κάνουνε βόλτα προς και από το PC;
Θα μπορούσε να γίνει με τον βασανιστικό τρόπο σε file mode από το τηλεχειριστήριο, αλλά αυτό είναι μάλλον για φυλακισμένους...

Κάποιος άλλος τρόπος πιο πρακτικός; Μη μου πείτε βέβαια να κοτσάρουμε τους δίσκους στο PC...

BTW προσέξατε το όνομα του firmware; EG-M31B-M33A-M34A-FW20090204
Οι Κινέζοι ή μπέρδεψαν τις ημερομηνίες ή το είχαν έτοιμο από τον Φεβρουάριο.
Από την άλλη τα αρχεία μεσα στο rar έχουν σημερινό timestamp...
Περίεργο...

Καλημερα

λοιπον το παρελαβα και εγω χτες και εκανα τις δοκιμες μου χρησιμοποιοντας ενα usb stick.
Καταλαβα πως τον εξωτερικο σκληρο τον χρειαζομαι απαραιτητα οποτε (και αφου θελω να τα κατεβαζω στο pc και απλως να τα μεταφερω στο egreat)
το ακολουθο προιον ειναι οκ ή παιζουν τιποτα ασυμβατοτητας;

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303939

Ευχαριστω πολυ

P.S: Antio dvd

help. Εκανα την βλακεια , ενω η τηλεοραση μου ειναι μεχρι 720p η 1080i , και το ρυθμισα στο 1080p, δεν βλεπω σταθεση εικονα για να το επαναφερω. Υπαρχει καποιο κολπο απο το τηλεκοντρολ η καποιο reeset?

Ξερει κανεις με ποιον τροπο μπορεις να βλεπεις στην τηλεοραση το εξωφυλο του δισκου απο ενα φακελο που εχει τα τραγουδια και τα εξωφυλλα, οταν ακους μουσικη?

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Υπάρχει τρόπος να το κανουμε να μετατρέψει τα ACC σε AAC ώστε να τα πάιξει ?

Το μηχάνημα όχι, αυτό μπορεί να γίνει μόνο στο pc. Με κάποιο πρόγραμμα κάνε extract τον ήχο από το αρχείο και με το πρόγραμμα super converter (δωρεάν) το μετατρέπεις σε ότι φορμά θέλεις.

Τι εγινε επαιξε τελικα με composite ;

Εχεις περασει και την αναβαθμιση με το DTS;Παιζει κανονικα το DTS στην Τv;
Ευχαριστω

Eχω ενα δισκο sata εσωτερικο που λεω να τοn βαλω στο egreat ,ο οποιος εχει αρχεια που καποια τα χρειαζομαι.Μπορω να τα παρω απο ενα λαπτοπ μεσο δικτυου πριν το egreat τον φορμαρει και πως ;-bye-

Eχω ενα δισκο sata εσωτερικο που λεω να τοn βαλω στο egreat ,ο οποιος εχει αρχεια που καποια τα χρειαζομαι.Μπορω να τα παρω απο ενα λαπτοπ μεσο δικτυου πριν το egreat τον φορμαρει και πως ;-bye-

Οχι πρεπει να τον βαλεις σε pc ή να τον βαλεις σε κουτι και να τον συνδεσεις σε pc... Απο τη SATA θυρα μονο ext2/3 partition βλεπει και μονο αν εχεις ηδη περασει τα nmt apps για να εχεις ftp...