EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Γιώργο ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Πρεπει να αγοράσω καλώδιο sata-power τώρα και μετά να συνδέσω το σκληρό για να εγκαταστήσω τα NMT

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Και εγω απο εκει το πηρα αλλα ηταν ολα μεσα.
Πριν παω βεβαια ειχα κοιταξει τι δινει ο κατασκευαστης και το ελεγξα οταν τα αγορασα για σιγουρια.

Και πολύ καλά έκανες !!!

Μπηκε το ΝΜΤ αλλα δουλευει μονο οταν ειναι ο e-SATA συνδεμενος

Υπάρχει καποιο torrent client που να μπορει να κατεβάζει δικά μας toorent ?

1) Μόνο τότε δουλεύει :smile:
2) Δοκίμασε τον transmission torrent ( http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=10662&page=1 link για αναλυτικές πληροφορίες και τρόπο εγκατάστασης)

Προσπαθω να στήσω το CSI οπως μου ειπες αλλα βλεπω σφάλμα FTP ενω στο egreat ειναι running

Πρεπει καπου στο router να δηλώσω την IP του egrate (TO UnPn ειναι enable)

Attachments

• ScreenHunter_01 Sep. 24 20.48.jpg
    ScreenHunter_01 Sep. 24 20.48.jpg
    44.3 KB · Views: 25
  • ScreenHunter_02 Sep. 24 20.48.jpg
    ScreenHunter_02 Sep. 24 20.48.jpg
    14.6 KB · Views: 17
Ρε παιδιά, κατέβασα ένα mts (το αρχείο BR) αλλά δεν παίζει ο ήχος. Στο info λέει true HD και ο ενισχυτής μου είναι παλιός. Υπάρχει περίπτωση να ακουστείο το αρχείο;

Προσπαθω να στήσω το CSI οπως μου ειπες αλλα βλεπω σφάλμα FTP ενω στο egreat ειναι running

Πρεπει καπου στο router να δηλώσω την IP του egrate (TO UnPn ειναι enable)

Ονομα server βαλε HDEYESHOT (αν δεν το εχεις αλλαξει στο egreat).
Στο egreat ολοι οι server να ειναι ενεργοι (οχι σε παυση)...

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Σε αρχειο 1080ρ επαιζε με συνεχομενα κολληματα, οποτε μονον 720;

Προσωπικά μέχρι τώρα δεν διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα σε όσες 1080p ταινίες είδα. Όλες τις έπαιξε μια χαρά. Εκτός κι αν το ζορίζεις με τα fast-forward και Rewind...

Ρε παιδιά, κατέβασα ένα mts (το αρχείο BR) αλλά δεν παίζει ο ήχος. Στο info λέει true HD και ο ενισχυτής μου είναι παλιός. Υπάρχει περίπτωση να ακουστείο το αρχείο;

Έχετε καμιά ιδέα; Μπορεί να αποκωδικοποιήσει το true hd;

Έχετε καμιά ιδέα; Μπορεί να αποκωδικοποιήσει το true hd;

To trueHD περνάει μόνο με HDMI στον ενισχυτή (όχι από optical) o οποίος πρέπει να κάνει την δουλειά.

Συνήθως τα αρχεία αυτά έχουν και DTS ήχο. Δοκίμασε όταν ξεκινήσει η ταινία να πατήσεις το κουμπί "Audio" (εναλλάσσει τους ήχους). Ελπίζω να το έχει το 34Α (σε 31Β υπάρχει).

Παιδες πηρε ενα WD εξωτερικό 2 TB

Που θα βρω e-SATA καλώδιο που να ειναι αρσενικό απο την μια πλευρά (αυτή που μπαίνει στο egreat και απο την αλλη θυλικό για τον wd?

Πως μπορω να αντιγράψω αρχεια απο τον USB στον e-SATA χωρίς PC?

Last edited:
RIP
Χτες το μηχανακι χαλασε μετα απο 2 βδομαδες λειτουργιας.

Τωρα θα μαθω το customer service support του e-shop απ'την καλη!!!
:rifle:

Λογικα οπου ναναι θα παραλαβουν (δεν εχουν τωρα στοκ) και θα σου δωσουν αλλο... Αμα υπαρχει στοκ σε λιγες μερες παιρνεις αλλο...

Παιδες πηρε ενα WD εξωτερικό 2 TB

Που θα βρω e-SATA καλώδιο που να ειναι αρσενικό απο την μια πλευρά (αυτή που μπαίνει στο egreat και απο την αλλη θυλικό για τον wd?

Πως μπορω να αντιγράψω αρχεια απο τον USB στον e-SATA χωρίς PC?

καμιά ιδέα περι καλωδίου??

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

ελπιζω να εχεις κατι αλλο να βλεπεις γιατι για 2 βδομαδες ξεχνα το ...

Τοσο υπολογιζα. Εχω το λαπτοπ για εικονα αλλα για ηχο τιποτα που να εχει οπτικη οποτε ακουω μονο ραδιοφωνο η απο την αναλογικη του λαπτοπ.
ΣΙΤ!

Μια ερώτηση να κάνω? Κάνει passthrough τα καινούργια φορμά ήχου? (DTS HD και Dolby TrueHD)