EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Συγνώμη, μπερδεύτηκα με το πρωτύτερο μήνυμα που αναφερόταν στο 31b.
Εν κατακλείδι ποιες αλλαγές εντοπίζεις;

To πέρασα και στο egreat 31b και δουλεύει μια χαρά. Τις όποιες αλλαγές θα τις δείτε εάν συγκρίνεται τα χαρακτηριστικά (releases) στο fw της egreat (Δεκέμβρης 2009) με το τρέχον fw της PopCorn.

Μία εκ των αλλαγών που κάνει "μπαμ" στο μάτι, είναι ο διαφορετικός τρόπος αναπαραγωγής των μουσικών αρχείων, με υποστήριξη tag(βασικές επιλογές) και φωτογραφίας άλμπουμ.

Εάν συνεχίσει η PopCorn την υποστήριξη του Α-110, θα είμαστε επιπλέον ευτυχείς...γιατί η egreat έχει σταματήσει την εξέλιξη.

Μπορεις να περασεις κατ ευθειαν τν επισημη τελευταια του popcorn η πρωτα πρεπει να περασεις την ανεπισημη?

ρε παιδια χωρις να κανω καμμια αλλαγη, και χωρις να πειραξω κατι πλεον δεν μου πεζει τα mkv αρχεια. 720. Ξεκιναει το buffering και μετα με ξαναπεταει στην οθονη με το αρχειο... Δεν μπορω να καταλαβς τι φτεει...Εχω την τελευταια εκδοση του POPCORNHOUR. κανεις καποια βοηθεια...? Ευχαριστω...

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Μπορεις να περασεις κατ ευθειαν τν επισημη τελευταια του popcorn η πρωτα πρεπει να περασεις την ανεπισημη?
Πρέπει να βάλεις αυτήν που δίνω πιο πάνω,και ύστερα να βάλεις του popcorn.

ρε παιδια χωρις να κανω καμμια αλλαγη, και χωρις να πειραξω κατι πλεον δεν μου πεζει τα mkv αρχεια. 720. Ξεκιναει το buffering και μετα με ξαναπεταει στην οθονη με το αρχειο... Δεν μπορω να καταλαβς τι φτεει...Εχω την τελευταια εκδοση του POPCORNHOUR. κανεις καποια βοηθεια...? Ευχαριστω...
Μου το έκανε και εμένα στην αρχή,μετά όμως έστρωσε.

Εβαλα και την τελευταια εκδοση του popcorn a-110 αλλα τωρα οταν παιζει μουσικη δεν μπορω να παω στο επομενο κοματι . Καμια ιδεα για αυτο ? Συμβαινει και σε εσας η εκανα καποια βλακεια?

Φίλε δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ για μουσική ,δεν ξέρω άν υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα.

Βλέπω ότι πολοί έβαλαν,την αναβάθμιση του popcorn a-110.
Εγώ στην αρχή όταν την έβαλα την πρώτη αναβάθμιση ,νόμιζα ότι θα μπορούσα να ξαναγυρίσω πίσω στου Μ34Α.
Δεν μπόρεσα να το κάνω αυτό ,οπότε πήγα αναγκατιστικά στου popcorn a-110.

Άν και δεν μου βγάζει προβλήματα ,το προτιμούσα το Μ34Α με την αναβάθμιση της EGREAT.
Ας το σκεφτεί καλά όποιος θέλει να βάλει του popcorn a-110.

Last edited:
Φορμάρισμα του δίσκου μέσω του μενού, είχες κάνει ή πέρασες τα fw και τα nmt από πάνω?
Σε μένα που έκανα φορμάρισμα δίσκου και μετά εγκατάσταση των nmt (egreat 31b) δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα ακόμη και στα μουσικά αρχεία τα οποία τα παίζει κανονικά.

Με ρωτησε αλλα δεν εκανα γιατι δεν ηθελα να σβησω τα αρχεια. Τωρα δουλευει μια χαρα και σε μενα. Υπαρχει κανενα προγραμμα να βλεπουμε τα υπολοιπα αρχεια ηχου ενω αναπαραγει καποιο?

Με τα fw είτε από egreat είτε από PopCorn, όχι (είναι και ένας λόγος που το έχω παροπλήσει από κύριο media player και το έχω βοηθητικό+κατεβαστήρι).

Δεν ξέρω με τα πρόσθετα Jukebox που έχουν κυκλοφορήσει, το τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση.

Συγνώμη, μπερδεύτηκα με το πρωτύτερο μήνυμα που αναφερόταν στο 31b.
Εν κατακλείδι ποιες αλλαγές εντοπίζεις;

.....

Εάν συνεχίσει η PopCorn την υποστήριξη του Α-110, θα είμαστε επιπλέον ευτυχείς...γιατί η egreat έχει σταματήσει την εξέλιξη.

Το τελευταιο απο μονο του ειναι αρκετο για να κανεις την αλλαγη
Η Egrate μας εγραψε κανονικά