EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Αν συνδέσω πάνω στο Μ34Α τον εξωτερικό δίσκο από όπου θα κάνω την μεταφορά ταινιών στον δίσκο που έχω με sata στο Μ34Α ,τα πράγματα θα είναι καλύτερα ή χειρότερα;

έχω ένα egreat 34a, στο οποίο έχω βάλει το τελευταίο firmware του popcorn a-110. θα ήθελα να ρωτήσω, εάν και πως μπορώ να προσθέσω άλλους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς από το www.e-radio.gr ή www.live24.gr ??????

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Αν συνδέσω πάνω στο Μ34Α τον εξωτερικό δίσκο από όπου θα κάνω την μεταφορά ταινιών στον δίσκο που έχω με sata στο Μ34Α ,τα πράγματα θα είναι καλύτερα ή χειρότερα;

καλύτερα γιατί θα πάει με την ταχύτητα του usb και όχι με την ταχύτητα του δικτύου που είναι 100στάρι.

Έχω βάλει και εγώ το τελευταίο firmware του popcorn.

Θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό μεγέθους 1,5ΤΒ. Θα τον βλέπει κανονικά? (εννοώ λόγω μεγάλου μεγέθους)

μέσω οπτικής ίνας σε ενισχυτή περνάει dts. με το hdmi δεν γνωρίζω γιατί ο ενισχυτής μου δεν έχει είσοδο hdmi.

Έχω βάλει και εγώ το τελευταίο firmware του popcorn.

Θέλω να αγοράσω έναν εξωτερικό σκληρό μεγέθους 1,5ΤΒ. Θα τον βλέπει κανονικά? (εννοώ λόγω μεγάλου μεγέθους)

Μέσω usb έχω πάνω του έναν samsung 1,5 TB και δουλεύει μια χαρά.:2thumb22sup:

Επειδη χαλασε το wd live φιλου μου και δεν υπαρχει το ιδιο για να του το αντικαταστησουν (eshop) , το egreat εχει ιδιες δυνατοτητες ?
Παιζει ανετα 1080 mkv με Ελληνικους υποτιτλους ?
Παιζει dvd και bluray σε μορφη folder ?

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Επειδη χαλασε το wd live φιλου μου και δεν υπαρχει το ιδιο για να του το αντικαταστησουν (eshop) , το egreat εχει ιδιες δυνατοτητες ?
Παιζει ανετα 1080 mkv με Ελληνικους υποτιτλους ?
Παιζει dvd και bluray σε μορφη folder ?
Συμφωνώ και εγώ ότι το live είναι πιο σύγχρονο,πιο "φρέσκο" σε σχεση με το m34a.

Το Μ34Α είναι καλύτερο όσο αφορά τις συνδέσεις,και πολλοί μπορούν να το προτιμήσουν για αυτό τον λόγο.

Σε εμένα από το eshop αντικατέστησαν το wd live(το πήρα χτες).

πρωτη φορα μετα το firmware του popcorn,που αρνειται να παιξει αρχειο mkv.
γιατι ομως...?

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    33.5 KB · Views: 55
  • okok.jpg
    okok.jpg
    47.4 KB · Views: 54
Last edited:
Αυτή την στιγμή τελειώσε το Upgrade που έκανε μόνο του, με το τελευταίο firmware του PopCord A110.
Δειχνει να πήγαν όλα καλά και τώρα ειναι στο reboot.
Και αυτή την στιγμή ξεκινάει να παίζει το 2012 σε 1920*800.
Πολύ πιο γρήγορο στο FastForward. Ακαριαία με πήγε στο σημείο που ήθελα, χωρίς ζόρι για να συγχρονίσει εικόνα-ήχο και σπασίματα που έκανε πριν.

Το έβαλα κι εγώ, για να λυθεί το θέμα με την αναπαραγωγή mp3 που σταματούσε...
Δε το τσέκαρα, αλλά είδα ότι λύθηκε το θεματάκι με το μενού των υποτίτλων που εξαφανιζόταν ακαριαία...

Καλησπέρα σε όλους!!!Παρακαλώ πολύ αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος εχω το ΕGREAT M31C το οποίο μετά απο επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις(κ αφού πείραξα την ανάλυση εικόνας,δεν θυμάμαι ακριβώς) ξαφνικά σταμάτησε να δείνει σήμα εικόνας κ στο hdmi αλλά κ στο rca...Κάνει πώς ξεκινα αλλα στη συνέχεια τίποτα πουθενά σήμα..Μήπως με κανα firmware μέσω pc?οσο κ αν έψαξα δεν βρήκα..αν γνωρίζει κάποιος...Ευχαριστώ προκαταβολικα!!

Καλησπέρα εχω το Μ34 με το firm του popcorn 101 Εβαλα το The.Company.Men.2011.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD και μετα απο πεντε λεπτα κολλαει. το ιδιο εκανε και με αλλες δυο ταινιες σε 1080p. Αντιθετως σε 720p παιζει ανετα. Τι μπορει να συμβαινει?

Καλησπέρα εχω το Μ34 με το firm του popcorn 101 Εβαλα το The.Company.Men.2011.BluRay.1080p.DTS.x264-CHD και μετα απο πεντε λεπτα κολλαει. το ιδιο εκανε και με αλλες δυο ταινιες σε 1080p. Αντιθετως σε 720p παιζει ανετα. Τι μπορει να συμβαινει?

Σε συνέχεια του ως άνω μηνύματός μου θα ήθελα να προσθέσω ότι τις ταινίες σε 720π τις παίζει απροβλημάτιστα ενώ τις 1080π κολλάει μετά από λίγη ώρα .Τί μπορεί να φταίει? Τα έχει παίξει? ή φταίει η ζέστη?