EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Λοιπόν, έχει firmware version 50-17-090204-15-EGR-403-000
Kernel version 15-EGR
Υπάρχει κάτι νεότερο να του περάσω;

Λέω για την ώρα να μείνω στην official. Που μπορώ να βρω την τελευταία επίσημη rom? Το επίσημο site Βλέπω έχει πέσει και μάλλον σταμάτησε εντελώς η υποστήριξη.

Χμμ... ΘΑ το δοκιμάσω τότε. Δεν υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να κολήσει στη διαδικασία και να μη μπορεί να επανέλθει;
Και κάτι ακόμη. Το μόνο τροφοδοτικό που μπόρεσα να βρω είναι 12v/2A αντί για 3A. Μπορεί αυτό να του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα μακροπρόθεσμα;

Δεν το γνωρίζω για το τροφοδοτικό αλλά η εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα το συνιστούσα...
Από την άλλη, αναφορικά με το flashάρισμα με το νέο firmware η απάντηση είναι μονόδρομος...
Κάνε το και μην σε ανησυχεί τίποτα...
Όμως δεν είναι για δοκιμή γιατί η αντίστροφη πορεία (να γυρίσεις δηλαδή στο παλιό firmware του eGreat) είναι ολίγον τι περίπλοκη!

αν περασω απο καλαμποκι fw στο Μ34Α θα εχω Ελληνικο μενου; το ρωτω γιατι εχω πιτσιρικια που βλεπουν τα παιδικα τους και θα ειναι προβλημα τα αγγλικα σε αυτα.

Δεν αλλάζει κάτι στο menu...
Το ίδιο ακριβώς θα είναι...
Απλά, υποστηρίζει αρχεία που το firmware του eGreat δεν τα παίζει με ευκολία...

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου

Εάν συνδέσω το egreat με hdmi στην τηλεόραση και έπειτα την τηλεόραση με οπτική ίνα στον ενισχυτή, θα μεταφέρει ήχο 5.1 από το egreat ή πρέπει να συνδέσω απευθείας egreat-ενισχυτή;

Θα πρότεινα απευθείας στον ενισχυτή να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο... αν έχεις αυτή τη δυνατότητα, βέβαια!
Ποιο μοντέλο τηλεόρασης έχεις;
Μπορεί να μην υποστηρίζει μερικά format ήχου που το μηχανάκι μας τα παίζει νεράκι!!!

Δεν μου είναι γνώριμο το μοντέλο...
Ψάξε να δεις εάν μπορεί η TV να περάσει DTS ήχο από την ψηφιακή της έξοδο, αν και θα σου συνιστούσα να καταμετρήσεις το υλικό που έχεις και θέλεις να αναπαράγεις ηχητικά (DTS, DD, AC3 κ.τ.λ.) με τις δυνατότητες που σου δίδει η κάθε συσκευή χωριστά...
Αν υπερτερεί μια έναντι της άλλης... η επιλογή έγινε ήδη!

Παιδιά εμένα μου αναβοσβήνει το power kai to sata και δεν δίνει εικόνα στη tv...
Τυχαία άνοιξε και έδειξε εικόνα στη tv αλλά μετά απο κανα 10λεπτο παίζοντας video μου έκανε το ίδιο:μάυρισε η tv και αναβόσβηναν τα εικονίδια power και sata.
Αυτό το κάνει με η χωρίς σκληρό επάνω.
Το δοκίμασα με άλλο καλώδιο hdmi (για άλλη σύνδεση δεν έχω) και σε άλλη tv με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Πότε ανόιγει κανονικά πότε όχι...
Και απο αυτόματο που ήταν επέλεξα και το 1080p.

Παιδιά εμένα μου αναβοσβήνει το power kai to sata και δεν δίνει εικόνα στη tv...
Τυχαία άνοιξε και έδειξε εικόνα στη tv αλλά μετά απο κανα 10λεπτο παίζοντας video μου έκανε το ίδιο:μάυρισε η tv και αναβόσβηναν τα εικονίδια power και sata.
Αυτό το κάνει με η χωρίς σκληρό επάνω.
Το δοκίμασα με άλλο καλώδιο hdmi (για άλλη σύνδεση δεν έχω) και σε άλλη tv με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Πότε ανόιγει κανονικά πότε όχι...
Και απο αυτόματο που ήταν επέλεξα και το 1080p.

Μήπως δοκιμάσεις να βάλεις firmware του Popcorn hour?