EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

αν η ταινία είναι 24p και το υποστηρίζει η tv (1080 24p) τότε "πρέπει" να το έχει 24p γιατί αλλιώς χαλάς την αρμονία της εικόνας. Θα "βλέπεις" κάποιο σπάσιμο στην αρμονία της κίνησης. Οι ταινίες στα BD τραβιούνται στα 24p. Αν τις παίξεις πιο γρήγορα ή πιο αργά τότε δεν έχεις την φυσική κίνηση.

Βέβαια το auto-sync σου το λύνει αυτό το πρόβλημα.

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

http://www.egreatworld.com/en/Download.asp?BigClassName=EG-M31B/M34A firmware

Βάλτο και μετά πες μας αν έχεις προβλήματα.

Για HD ήχο πρέπει να το συνδέσεις με HDMI με ενισχυτή που υποστηρίζει HD formats ήχου.

Τις ταινίες που της έχεις σε usb δίσκο, στο δίκτυο ?

:fahne90: Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, υπάρχουν στη παραπάνω διεύθυνση 2(δύο) firmware θα κάνω εγκατάσταση και τα δύο(Εφόσον Δεν υπάρχουν!) ή μόνο το τελευταίο. Μπορείτε να μου πείτε και τον τρόπο εγκατάστασης, απλά κατανοητά, συγνώμη, είμαι νέος στο άθλημα, αλλά κάποιας ηλικίας!!!!!! Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!

Θα κατεβάσεις το τελευταίο firmware.Θα αποσυμπιέσεις το αρχείο ,τα τρία αρχεία που έχει μέσα θα τα βάλεις σε στικάκι και θα βάλεις σε μια θύρα usb του Μ34Α.
Aπό τα τρία αρχεία που έχει μέσα θα διαλέξεις το αρχείο htm για να κάνεις την αναβάθμιση.

Θα κατεβάσεις το τελευταίο firmware.Θα αποσυμπιέσεις το αρχείο ,τα τρία αρχεία που έχει μέσα θα τα βάλεις σε στικάκι και θα βάλεις σε μια θύρα usb του Μ34Α.
Aπό τα τρία αρχεία που έχει μέσα θα διαλέξεις το αρχείο htm για να κάνεις την αναβάθμιση.

Το παρακάτο αρχείο σαν όνομα είναι το τελευταίο firmware που κατέβασα. Εγώ βλέπω ένα αρχείο τα άλλα τρία αρχεία που είναι ρε παιδιά!!!!!!

EG-M31B-M33A-M34A-FW-20090204.rar

Το παρακάτο αρχείο σαν όνομα είναι το τελευταίο firmware που κατέβασα. Εγώ βλέπω ένα αρχείο τα άλλα τρία αρχεία που είναι ρε παιδιά!!!!!!

Αυτο το αρχειο το αποσυμπιεζεις χρησιμοποιωντας το προγραμμα winrar - αν δεν το εχεις ηδη στον υπολογιστη σου google it και το κατεβαζεις ,το εγκαθιστας ανοιγεις το παραπανω αρχειο με αυτο το προγραμμα και αποσυμπιεζεις τα 3 αρχεια που περιεχει σε ενα usb stick.

Aποσυμπιέζεις με το winrar - winzip στο φάκελο που θα δημιουργηθεί θα υπάρχουν τα τρία αρχεία.

παιδια εβαλα το τελευταιο firmware αλλα τιποτα
εχω ενα wd σκληρο γεματο τανίες κατα τα 2/3 το εχω συνδεσει με usb οταν το βαζεις πρωτη φορα παιζει κανονικα τις ταινιες εκτοσ απο μερικες που αρνειται να τις παιξει δειχνει για καποια δευτερολεπτα buffering και ξαναγυρναει στην αρχική οθονη μετα απο καποια λεπτα δεν παιζει καμια ταινια (δοκιμασα τισ ταινιες να τισ παιξω στο pc με τον σκληρο και παιζουν ολεσ?
δοκιμασα ενα καλωδιο usb κοντο που πηρα απο τον κατουμα αλλα κανει τα ιδια
παιζουν ρολο οι ρυθμισεις ?
ειναι ελατωματικο?
καποιος μου ειπε να τον γδυσω και να τον συνδεσω με SATA ΙΣΧΥΕΙ?
καποιος ειδικος να με βοηθησει??????

Γενικά αν κάποια ταινία δε μπορεί να την παίξει, είναι πιθανό μετά να κολλήσει και να μην παίζει τίποτα...

παιδια εβαλα το τελευταιο firmware αλλα τιποτα
εχω ενα wd σκληρο γεματο τανίες κατα τα 2/3 το εχω συνδεσει με usb οταν το βαζεις πρωτη φορα παιζει κανονικα τις ταινιες εκτοσ απο μερικες που αρνειται να τις παιξει δειχνει για καποια δευτερολεπτα buffering και ξαναγυρναει στην αρχική οθονη μετα απο καποια λεπτα δεν παιζει καμια ταινια (δοκιμασα τισ ταινιες να τισ παιξω στο pc με τον σκληρο και παιζουν ολεσ?
δοκιμασα ενα καλωδιο usb κοντο που πηρα απο τον κατουμα αλλα κανει τα ιδια
παιζουν ρολο οι ρυθμισεις ?
ειναι ελατωματικο?
καποιος μου ειπε να τον γδυσω και να τον συνδεσω με SATA ΙΣΧΥΕΙ?
καποιος ειδικος να με βοηθησει??????
Mπορεί κάποιες ταινίες να μην τις παίζει.
Εσύ μιλάς όμως για τις περισσότερες ,εγώ συνάντησα μια - δυό ταινίες που δεν μου τις έπαιξε από τις εκατοντάδες που έχω.
Το πιο πιθανό να είναι προβληματικό το κομμάτι.
Μπορεί να είναι και αυτό που λέει ο group131, δοκιμάζεις κάποια προβληματική ταινία στην αρχή και μετά κολλάεει,δοκίμασε με άλλες ταινίες.

Last edited:
:singer: Παιδιά συγνώμη βοήθεια τα έχω μπλέξει, ποια από τα δύο firmware είναι το τελευταίο :

αυτό EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022.rar
ή
αυτό EG-M31B-M33A-M34A-FW-20090204.rar

Αφού γίνει η εγκατάσταση του νέου firmware ποια θα είναι η απεικόνιση στο Μ34Α
Μπορεί κάποιος να το ποστάρει, ευχαριστώ παιδιά, λίγο δύσκολο το άθλημα !! Τελικά αυτό το πρόγραμμα Winrar που αποσυμπιέζει το συγκεκριμένο αρχείο, είναι ορισμένης διάρκειας ; Και η έκδοση 32bit ή 64bit Όταν περάσει η διάρκεια τι κάνουμε; Το ξανακατεβάζουμε; !!!

:singer: Παιδιά συγνώμη βοήθεια τα έχω μπλέξει, ποια από τα δύο firmware είναι το τελευταίο :

αυτό EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022.rar
ή
αυτό EG-M31B-M33A-M34A-FW-20090204.rar

Αφού γίνει η εγκατάσταση του νέου firmware ποια θα είναι η απεικόνιση στο Μ34Α
Μπορεί κάποιος να το ποστάρει, ευχαριστώ παιδιά, λίγο δύσκολο το άθλημα !! Τελικά αυτό το πρόγραμμα Winrar που αποσυμπιέζει το συγκεκριμένο αρχείο, είναι ορισμένης διάρκειας ; Και η έκδοση 32bit ή 64bit Όταν περάσει η διάρκεια τι κάνουμε; Το ξανακατεβάζουμε; !!!
Από ότι βλέπω είναι το EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022.
Το Winrar είναι για αποσυμπιέζεις όλα τα αρχεία .Για το αντίστοιχο πρόγραμμα winzip μου έτυχε να λήξει μετά από κάποιο διάστημα .Ενώ το Winrar το χρησιμοποιώ εδώ και οκτώ χρόνια χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Παιδια, καλημερα και απο εμενα. Εχω παραγγειλει το Μ34Α ,το προτιμησα τελικα απο το WD, και τωρα εχω τις εξης αποριες:
Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι θαγινει συνδεση του μηχανηματος με Home Cinema, μεσω οπτικης ινας, και με την TV μεσω HDMI.
Oταν θα παραλαβω, τι πρεπει να κανω, καθοτι και ολιγον ασχετος... Να το συνδεσω με το Pc για να κανω ρυθμισεις; Ή γινεται και απο ΤV, μεσω Flash Usb;
Π.χ. ,το τελευταιο firmware (ισχυουν τα απο πανω, δηλ. το EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022 ειναι το τελευταιο;) και τι αλλο πρεπει να εχω στο φλασακι για να περασω, να διαβασει το Μ34Α;
Παντως, τωρα που εχει αποκτηθει εμπειρια στη λειτουργεια του μηχανηματος, καλο θα ηταν να κανει καποιος μια λεπτομερη παρουσιαση, (π.χ. προβληματα - πλεονεκτηματα), και τα βηματα που ακολουθουμε για την σωστη τοποθετηση και λειτουργια του μηχανηματος. Μπορει και να υπαρχει σκορπια, αλλα αντε να τα βρεις...
Ευχαριστω εκ των προτερων, και συγνωμη για το μεγαλο post!

Παιδια, καλημερα και απο εμενα. Εχω παραγγειλει το Μ34Α ,το προτιμησα τελικα απο το WD, και τωρα εχω τις εξης αποριες:
Καταρχην να ξεκαθαρισω οτι θαγινει συνδεση του μηχανηματος με Home Cinema, μεσω οπτικης ινας, και με την TV μεσω HDMI.
Oταν θα παραλαβω, τι πρεπει να κανω, καθοτι και ολιγον ασχετος... Να το συνδεσω με το Pc για να κανω ρυθμισεις; Ή γινεται και απο ΤV, μεσω Flash Usb;
Π.χ. ,το τελευταιο firmware (ισχυουν τα απο πανω, δηλ. το EG-M31B-M33A-M34A-FW-20091022 ειναι το τελευταιο;) και τι αλλο πρεπει να εχω στο φλασακι για να περασω, να διαβασει το Μ34Α;
Παντως, τωρα που εχει αποκτηθει εμπειρια στη λειτουργεια του μηχανηματος, καλο θα ηταν να κανει καποιος μια λεπτομερη παρουσιαση, (π.χ. προβληματα - πλεονεκτηματα), και τα βηματα που ακολουθουμε για την σωστη τοποθετηση και λειτουργια του μηχανηματος. Μπορει και να υπαρχει σκορπια, αλλα αντε να τα βρεις...
Ευχαριστω εκ των προτερων, και συγνωμη για το μεγαλο post!
Έχοντας το EGREAT Μ34Α και το WD TV Live ,θα έλεγα ότι έκανες λάθος επιλογή που επέλεξες το πρώτο.

Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Έχοντας το EGREAT Μ34Α και το WD TV Live ,θα έλεγα ότι έκανες λάθος επιλογή που επέλεξες το πρώτο.

Επειδή και εγώ το ίδιο επέλεξα μπορείς να μας πεις και τους λόγους που υπερέχει το WD σε σχέση με το Μ34?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Επειδή και εγώ το ίδιο επέλεξα μπορείς να μας πεις και τους λόγους που υπερέχει το WD σε σχέση με το Μ34?
Το WD TV Live υπερέχει σε ποιότητα εικόνας ,νεότερο ισχυρότερο τσιπάκι,πιο φρέσκο μενού ,MovieSheets...
Για να μην πολυλογούμε σχεδόν σε όλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Το WD TV Live υπερέχει σε ποιότητα εικόνας ,νεότερο ισχυρότερο τσιπάκι,πιο φρέσκο μενού ,MovieSheets...
Για να μην πολυλογούμε σχεδόν σε όλα.

edited...δεν αξίζει

Last edited:
Μπορεί να φαίνεται υπερβολικό αυτό που γράφω ,όμως πράγραματι θεωρώ ότι το WD TV Live έστω και λίγο υπερέχει σχεδόν σε όλα από το Μ34Α.

Εάν ο συνάδελφος aktinologos επέλεξε το eGreat ΚΑΙ για τις ιδιότητες του NMT, θεωρώ κατά την ταπεινή μου άποψη ότι καλά έκανε!
Κατά τα λοιπά, η σχέση του στα υπόλοιπα σημεία με το WD Live αποτελείται από 2 κορυφογραμμές με πολλά σκαμπανεβάσματα...
Κατά τις ορέξεις του καθενός, λοιπόν!
Φίλε greekgreek, απόλυτα σεβαστή η σύγκρισή σου...
Ειλικρινά τη σέβομαι, μιας και από την υπογραφή σου βλέπω ότι έχεις τη δυνατότητα μιας τέτοιας αξιόπιστης σύγκρισης!
Αλλά καλό θα ήταν να δικαιολογούμε τα γραφόμενά μας για εκείνους που πρόσφατα απέκτησαν συγκεκριμένο υλικό που με αυτό ασχολούμαστε και πονούμε καθημερινά μέσα από μερικές γραμμές εδώ μέσα!

Καλησπερα. Σιγουρα η αποψη του καθενος ειναι σεβαστη. Εγω απλα να τονισω οτι την αποφαση που ελαβα τη πηρα μετα απο μια μικρη μελετη του φορουμ, που βοηθαει πολυ, και κυριως, μετα απο συζητηση με δυο φιλους που εχουν και τα 2 μηχανηματα, καθοτι οπως ανεφερα, δεν ειμαι παρα πολυ σχετικος με το αντικειμενο. Και αυτο, νομιζω, θελει μαγκια να το παραδεχτεις. Γιαυτο που ειμαι σιγουρος ειναι ειναι οτι για τη χρηση που το θελω το EGREAT με καλυπτει απολυτα.
Και επανερχομαι στο αρχικο μου ερωτημα. Μπορει καποιος να μας εξηγησει (δεσ τε και ποστ 1272) τι κανουμε μολις το παρουμε στα χερια μας, και τι ρυθμισεις χρειαζονται.
Ευχαριστω πολυ...

Φίλε μου σεβαστή είναι κάθε άποψη και ,ακόμα περισσότερο όταν κάποιος αγοράζει κάποια συσκευή ,σεβαστή είναι κάθε αγορά.
Εγώ έκανα το λάθος και αγόρασα το Μ34Α όταν έψαχνα Media Players ,διαβάζοντας ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα "τα σπάει" .
Δεν επαληθεύτηκαν αυτά που διάβασα .Το ξαναέκανα το λάθος και αγόρασα και δεύτερο Μ34Α .
Μετά πήρα το WD TV Live οπότε έκανα και τις συγκρίσεις.
Από το οποίο είμαι ευχαριστημένος και μπορώ να πω ότι στα περισσότερα με καλύπτει περισσότερο από το Μ34Α .
Όσο αφορά το ότι δεν είμαι αναλυτικός στις συκρίσεις που κάνω ,είναι επειδή τα έχω γράψει πάμπολες φορές.

Απλά θα πω ότι από τα δύο Μ34Α που πήρα το πρώτο το έχω κάνει δώρο και ετοιμάζομαι να κάνω και το δεύτερο.

Last edited: