EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Εγω απλα να τονισω οτι την αποφαση που ελαβα τη πηρα μετα απο μια μικρη μελετη του φορουμ, που βοηθαει πολυ, και κυριως, μετα απο συζητηση με δυο φιλους που εχουν και τα 2 μηχανηματα, καθοτι οπως ανεφερα, δεν ειμαι παρα πολυ σχετικος με το αντικειμενο. Και αυτο, νομιζω, θελει μαγκια να το παραδεχτεις..
Eπειδή και στο αρχικό σου ερώτημα μίλησες για WD ,ενω εγώ σου απάντησα για το WD TV Live,είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για τι ίδιο πράγμα.
Εγώ μιλάω για σύγκριση WD TV Live( και όχι WD) με Μ34Α ,το βλέπω πολύ δύσκολο άν κάποιος έχει και τα δυό (WD TV Live, Μ34Α) να σου προτείνει το Μ34Α.

Συμφωνώ πάντως με το "μαγκια ".

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Eπειδή και στο αρχικό σου ερώτημα μίλησες για WD ,ενω εγώ σου απάντησα για το WD TV Live,είσαι σίγουρος ότι μιλάμε για τι ίδιο πράγμα.
Εγώ μιλάω για σύγκριση WD TV Live( και όχι WD) με Μ34Α
".

Απολυτα, σιγουρος... Και εγω γιαυτα τα δυο μιλαω. Και ενα π.χ. που μου ερχετε στο μυαλο, απο αυτα που μου ειπαν ηταν το κοντρολ... Και ενα αλλο, η ταχυτητα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Απολυτα, σιγουρος... Και εγω γιαυτα τα δυο μιλαω. Και ενα π.χ. που μου ερχετε στο μυαλο, απο αυτα που μου ειπαν ηταν το κοντρολ... Και ενα αλλο, η ταχυτητα...
Για το κοντρολ θα συμφωνήσω ,είναι στα μείον του WD TV Live.
Και ένα άλλο μείον θα μπορούσαν να ήταν οι συνδέσεις ,σε όλα τα άλλα όμως...

Ταχύτητα δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την αναπαραγωγή ορισμένων αρχείων βίντεο στο M34A. Συγκεκριμένα ενώ παιζει κανονικά η ταινία, εάν κάνω fast forward και ξαναπατήσω το play, η εικόνα κολάει και παίζει μόνο ο ήχος. Ουσιαστικά απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να δώ την ταινία γιατί ακόμη και αν την ξαναξεκινήσω απο την αρχή και προσπαθήσω να την πάω π.χ. στο 40%, γίνεται πάλι το ίδιο (κολάει η εικόνα αλλα ο ήχος παίζει κανονικά). Το πρόβλημα δεν διορθώνεται ούτε με restart του δέκτη οπότε η μόνη λύση είναι να δώ την ταινία στο pc(!!!) ή να σταματήσω να κάνω fast forward(!!!!!!). Καμία ιδέα κανείς??

Καλησπέρα παιδιά! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την αναπαραγωγή ορισμένων αρχείων βίντεο στο M34A. Συγκεκριμένα ενώ παιζει κανονικά η ταινία, εάν κάνω fast forward και ξαναπατήσω το play, η εικόνα κολάει και παίζει μόνο ο ήχος. Ουσιαστικά απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να δώ την ταινία γιατί ακόμη και αν την ξαναξεκινήσω απο την αρχή και προσπαθήσω να την πάω π.χ. στο 40%, γίνεται πάλι το ίδιο (κολάει η εικόνα αλλα ο ήχος παίζει κανονικά). Το πρόβλημα δεν διορθώνεται ούτε με restart του δέκτη οπότε η μόνη λύση είναι να δώ την ταινία στο pc(!!!) ή να σταματήσω να κάνω fast forward(!!!!!!). Καμία ιδέα κανείς??

Δοκίμασε αντι για fast forward να πηγαίνεις στην ταινία μπρως πίσω με τα βελάκια δεξιά αριστερά που είναι στο μεγάλο πλήκτρο κατευθύνσεων, την προχωράει την ταινία κατα 30".
Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Egreat που αγοράστηκε τον Απρίλιο για δώρο, μπήκε το Σάββατο για πρώτη φορά στην πρίζα, έπαιξε μιά χαρά το ΣΚ και από την Δευτέρα όταν το ανάβεις, αναβοσβήνει γρήγορα το κόκκινο led του δικτύου και δεν μπουτάρει, ούτε βγάζει την boot screen στην TV. Το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται στο τροφοδοτικό του, γιατί με το δικό μου παίζει κανονικά.

Έχει τίποτα που μπορώ να τσεκάρω, ή πακέτο πίσω στο Eshop?

Egreat που αγοράστηκε τον Απρίλιο για δώρο, μπήκε το Σάββατο για πρώτη φορά στην πρίζα, έπαιξε μιά χαρά το ΣΚ και από την Δευτέρα όταν το ανάβεις, αναβοσβήνει γρήγορα το κόκκινο led του δικτύου και δεν μπουτάρει, ούτε βγάζει την boot screen στην TV. Το πρόβλημα μάλλον εντοπίζεται στο τροφοδοτικό του, γιατί με το δικό μου παίζει κανονικά.

Έχει τίποτα που μπορώ να τσεκάρω, ή πακέτο πίσω στο Eshop?

τον σκληρο με τι συνδεση τον εχεις?

Με το πλαϊνό E-sata, αλλά δεν είναι αυτός το πρόβλημα, γιατί και χωρίς να τον συνδέσω πάλι δεν μπουτάρει.

Ξέρει κανείς τι ένδειξη είναι το άναμα που κάνει το Lan led (παρέα και με τα δύο πίσω led, στην ethernet) με ταχύτητα 2 φορές ανά sec?

Με το πλαϊνό E-sata, αλλά δεν είναι αυτός το πρόβλημα, γιατί και χωρίς να τον συνδέσω πάλι δεν μπουτάρει.

Ξέρει κανείς τι ένδειξη είναι το άναμα που κάνει το Lan led (παρέα και με τα δύο πίσω led, στην ethernet) με ταχύτητα 2 φορές ανά sec?

πιθανοτατα καποια ενδειξη βλαβης.
ενα τηλ. στο e-shop και εαν δεν βρεις ακρη,πας μια βολτα απο`κει.

Καλησπέρα. Επειδή δεν μπορώ να βρω το TP-LINK TL-WN821N (και πρέπει να αγοράσω από συγκεκριμένο προμηθευτή), ποιο από τα usb sticks που κυκλοφορούν σήμερα είναι συμβατά με το Μ34Α? Ευχαριστώ.

και εμενα δε φορτωνε και το ανοιξα μηπως ειχε κανενα κουμπακι να κανω reset και ετσι εχασα την εγγυηση,οποτε προσοχη θα το χρησιμοποιησουν σαν αλλοθι για να μην στο αλλαξουν,

To πήρα.Δεν τρελάθηκα κιόλας.... αναγνωρίζει απο το διαδίκτυο και παίζει οτι ξένο υπάρχει σε broadcasting , αλλα αν θες να παίζει youtube εχασες.ΕΠίσης δεν παίζει και FLV. Οταν του δώσεις να δείξει φωτογραφίες κολλάει . Η μαλον μπορεί να μήν περίμενα πάνω απο 10 λεπτά πατώντας οτι κουμπί ειχε στο remote control.... αμα θες να πάς την ταινία λιγο παρακάτω θες καναπέ και τσιγάρο μεχρι να δεις την επόμενη σκηνή ... γενικά αναγνωρίζει και παίζει λιγώτερα απο το WD . Ακομα προσπαθώ να καταλάβω τι χρησιμεύει το λογισμικό του που εγκαθιστάς στο PC.. Ψάχνω μπας και βγήκε firmware αλλα τιποτα... ΑΝ ξέρει κανείς κάτι να βοηθήσει ευπρόσδεκτος...

To πήρα.Δεν τρελάθηκα κιόλας.... αναγνωρίζει απο το διαδίκτυο και παίζει οτι ξένο υπάρχει σε broadcasting , αλλα αν θες να παίζει youtube εχασες.ΕΠίσης δεν παίζει και FLV. Οταν του δώσεις να δείξει φωτογραφίες κολλάει . Η μαλον μπορεί να μήν περίμενα πάνω απο 10 λεπτά πατώντας οτι κουμπί ειχε στο remote control.... αμα θες να πάς την ταινία λιγο παρακάτω θες καναπέ και τσιγάρο μεχρι να δεις την επόμενη σκηνή ... γενικά αναγνωρίζει και παίζει λιγώτερα απο το WD . Ακομα προσπαθώ να καταλάβω τι χρησιμεύει το λογισμικό του που εγκαθιστάς στο PC.. Ψάχνω μπας και βγήκε firmware αλλα τιποτα... ΑΝ ξέρει κανείς κάτι να βοηθήσει ευπρόσδεκτος...

αχρηστο μας εβγαλες το μηχανακι Νικο...:FSGSFGS4:
καταρχην update firmware του εκανες?
παιζεις τα αρχεια σου απο usb δισκο ή εχεις sata στον ενσωματωμενο controler?

Με το 1-2-3 κτλ πας στο 10-20-30% κτλ της ταινιας. Τωρα αμα εννοεις οτι κολλαει, κατι αλλο συμβανει και δεν φταιει το μηχανημα. Μιλαω παντα αρχεια που παιζουν απο usb.

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Φίλε μου και μένα δεν ενθουσίασε το Μ34Α ,οφείλω όμως να παρεδεχτώ ότι σε ορισμένα πράγματα είναι καλό.
Για το "αμα θες να πάς την ταινία λιγο παρακάτω..." πότε δεν είχα πρόβλημα σε αυτό,οπότε λέω μήπως είναι προβληματικό το κομμάτι;

καλησπερα σε ολους...

sorry εαν εχει ερωτηθει απο πριν αλλα εψαξα και δε το βρηκα...

ξερει κανεις σε windows 7 πως θα streamαρω αρχεια απο το τοπικο δικτυο?

ευχαριστω εκ των προτερων

καλησπερα σε ολους...

sorry εαν εχει ερωτηθει απο πριν αλλα εψαξα και δε το βρηκα...

ξερει κανεις σε windows 7 πως θα streamαρω αρχεια απο το τοπικο δικτυο?

ευχαριστω εκ των προτερων

με ftpclient.
εαν χρησ/εις τον firefox εχει ενσωματωμενο(plugin).
διαφορετικα coreftp ή οτι αλλο βρεις.

Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη (εαν και δε το πολυκαταλαβα να σου πω την αληθεια) αλλα θα το ψαξω και θα επανελθω εαν δε βρω ακρη...

Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη (εαν και δε το πολυκαταλαβα να σου πω την αληθεια) αλλα θα το ψαξω και θα επανελθω εαν δε βρω ακρη...

εαν δεν κανω λαθος,για να "δεις" τον σκληρο του egreat με ftp,πρεπει να εχεις την sata συνδεση(οχι usb)και να σεταρεις το egreat(nmt)

Attachments

• EG-M35-M34A-M31B-M31C-M33A-M32Bsoftwaremanual_Page_1.jpg
    EG-M35-M34A-M31B-M31C-M33A-M32Bsoftwaremanual_Page_1.jpg
    38.9 KB · Views: 23
  • EG-M35-M34A-M31B-M31C-M33A-M32Bsoftwaremanual_Page_2.jpg
    EG-M35-M34A-M31B-M31C-M33A-M32Bsoftwaremanual_Page_2.jpg
    25.4 KB · Views: 19
  • EG-M35-M34A-M31B-M31C-M33A-M32Bsoftwaremanual_Page_3.jpg
    EG-M35-M34A-M31B-M31C-M33A-M32Bsoftwaremanual_Page_3.jpg
    31.7 KB · Views: 17