EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Παρακαλώ, μήπως κάποιος μπορεί να μου πει πως μπορώ να κάνω recovery σε ένα egreat M34A.
Στο site της egreat, και συγκεκριμένα στα Recovery Tools http://220.231.142.130/en/Support4.asp, γίνεται παραπομπή σε μια κινέζικη σελίδα η οποία λέει ότι η συγκεκριμένη διεύθυνση δεν υπάρχει!!!!

Αντικατέστησε στο http://www.egreatworld.com/download/31B-34A-33A recovery_090201-15-EGR-403.rar το www.egreatworld.com με 220.231.142.130 και θα είσαι οκ ( http://220.231.142.130/download/31B-34A-33A recovery_090201-15-EGR-403.rar)

έχουν κουνήσει το site αλλά τα έχουν κάνει σκατά με τα links.

Ρε παιδια εχω το εξης προβλημα.Οταν του βαζω αρχεια ΜΚV οπως το Robin.Hood.2010.Unrated.DC.BluRay.720p.DTS.x264-CHD ή επεισοδια τβ HD δεν
διαβαζει τους εξωτερικους υποτιτλους.Μηπως ξερει κανεις την λυση;

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Ρε παιδια εχω το εξης προβλημα.Οταν του βαζω αρχεια ΜΚV οπως το Robin.Hood.2010.Unrated.DC.BluRay.720p.DTS.x264-CHD ή επεισοδια τβ HD δεν
διαβαζει τους εξωτερικους υποτιτλους.Μηπως ξερει κανεις την λυση;

Να έχουν ακριβώς το ακριβώς ίδιο όνομα και να είναι Ansi (και όχι Unicode)

εβαλα και εγω το firmware του popcorn "01-17-100516-15-POP-403" στο m31b και αμεσως ειδα μια βελτιωση στη ταχυτητα. ολα καλα μεχρι στιγμης.
επισης τωρα γινεται και αναβαθμιση μεσω internet απο το setup. καλο αυτο.

εχουν το ιδιο ονομα και ειναι ansi. Το προβλημα δυστυχως παραμενει.

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

εχουν το ιδιο ονομα και ειναι ansi. Το προβλημα δυστυχως παραμενει.

Διαλέγεις το mkv αρχείο, πατάς F2, πατάς ctrl-C, διαλέγεις το srt αρχείο, πατάς F2, πατάς ctrl-V, πατάς enter, και μετά ξανατρέξτο από το Egreat...

εβαλα και εγω το firmware του popcorn "01-17-100516-15-POP-403" στο m31b και αμεσως ειδα μια βελτιωση στη ταχυτητα. ολα καλα μεχρι στιγμης.
επισης τωρα γινεται και αναβαθμιση μεσω internet απο το setup. καλο αυτο.

Πολύ καλό φίλε μου μέχρι να διαπιστώσεις και εσύ τα αποτελέσματα της ενέργειάς σου (το ίδιο έκανα και εγώ και ήμουν κατενθουσιαμένος)
Πρώτον : Δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις στο firmware του egreat. Δεν ξέρω πότε μπορεί να σου ξαναχρειαστεί, ποτέ όμως μην είσαι σίγουρος.
Δεύτερον : Οταν προσπαθήσεις να κάνεις update, δεν είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις.

Να σου πώ τί έπαθα εγώ που είχα φορτώσει την προηγούμενη έκδοση του popcorn και προχθές θέλησα να κάνω ανανέωση. Μου έσβησαν όλα τα μενού του setup και δεν μπορώ πιά να μπω και να δώσω τις διάφορες παραμέτρους. Δεν είναι προσβάσιμο κανένα αρχείο του μηχανήματος και όλα τα μενού είναι ανοιχτόχρωμα γκρί. Προσπάθησα να κάνω recovery και εδώ γέλασαν και οι θεοί.
Τα αρχεία του recovery δεν φαίνονται ούτε για το egreat αλλά ούτε και του popcorn. Και το πιό αστείο : Οταν προσπάθησα να ξαναφορτώσω τα παλιά firmware του egreat, το μηχάνημα (που εντωμεταξύ έχει μόνιμα το firmware του popcorn όπως ακριβώς και το δικό σου), μου έβγαλε μύνημα ότι προιόντα.... τρίτων(!!!) δηλαδή προιόντα egreat δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν.
Αποτέλεσμα : Μάλλον το μηχάνημα πιάνει χώρο εκεί που βρίσκεται και θα πρέπει να πεταχτεί, εκτός αν έχεις την καλοσύνη - είτε εσύ είτε κάποιος άλλος ομοιοπαθής - να μου δώσεις κάποια βοήθεια.

Πάντως προσοχή στην αλλαγή του update με αυτό της popcorn.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δεν μπορω να χρησιμοποιησω καμια εφαρμογη απο τα web services. Μου γραφει μετα απο λιγο οτι το αιτημα δεν μπορει να επεξεργαστει. Χρειαζεται καποια ρυθμιση στο router η στο egreat? Ολες οι εφαρμογες nmt ειναι σε λειτουργια.

Του εχω δωσει σταθερη ip.Εσωτερικα το δικτυο δουλευει μια χαρα.Με τον εξω κοσμο δεν επικοινωνει το μηχανημα.Μηπως φταιει οτι ειναι πανω σε powerplug?
Παντως και ταινιες βλεπω απο τον δισκο του pc και απο το pc βλεπω το egreat. Το προβλημα ειναι οτι το egreat δεν επικοινωνει με internet.

Δεν υπαρχει αρχειο .m2ts με ενσωματωμενους υποτιτλους. Μεγαλη βλακεια της Sony, και ο λογος που επικρατει το .mkv σημερα, ειναι ακριβως αυτος, οτι στο .m2ts δε μπορεις να εχεις εικονα/ηχο/υποτιτλους σε ενα αρχειο...