EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Εκείνο όμως που δεν μου άρεσε και δεν καταλαβαίνω γιατί ...είναι :
To WD έχει λίγο καλύτερη εικόνα στο HD και σαφώς καλύτερη εικόνα (upscaling) sta SD !!!
Γιατί ?

Και το WD χαλια ειναι στα dvix. Τα εβλεπα παντα απο το laptop μεσω HDMI γι'αυτο το λογο...

Αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα σε "βαριές" ταινίες των 1080p??

Αύριο λογικά παραλαμβάνω κι εγώ οπότε θα το τσεκάρω, αλλά αν το έχει κάνει ήδη κάποιος κάτοχος, καλό θα ήταν να το γνωρίζαμε.

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα σε "βαριές" ταινίες των 1080p??

Αύριο λογικά παραλαμβάνω κι εγώ οπότε θα το τσεκάρω, αλλά αν το έχει κάνει ήδη κάποιος κάτοχος, καλό θα ήταν να το γνωρίζαμε.

Εγώ πάντως που έπαιξα το Serenity για δοκιμή στην εικόνα και το Master & Commander για γρήγορη δοκιμή στον DTS ήχο, έπαιξε μια χαρά !!

Όταν η ταινία είναι 1080ρ με πάνω από 4-5 frames πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις πρόβλημα όπως και με όλες τις συσκευές του τύπου...

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Όταν η ταινία είναι 1080ρ με πάνω από 4-5 frames πολύ πιθανό να αντιμετωπίσεις πρόβλημα όπως και με όλες τις συσκευές του τύπου...

Ρωτάω επειδή το DVICO που έχω ήδη δεν κολλάει πουθενά και παίζει τα πάντα...

Απάντηση: Re: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Εδώ λέει ότι και το DVICO δεν παίζει τα πάντα...
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=548632&highlight=frames#post548632

Εντάξει, όταν λέω τα πάντα δεν μιλάω για εξαιρέσεις. Τα συνηθισμένα που χρησιμοποιούμε αναφέρομαι. Αν τώρα δεν παίξει καμιά φορά και κάτι δεν θα τα σταυρώσουμε τα μηχανήματα. Εξάλλου πιστεύω ότι μας προσφέρουν και με το παραπάνω αυτό που ήδη θέλουμε όλοι μας. :grinning-smiley-043

Η πρωτη εντυπωση ισως ειναι οτι το WD παιζει καλυτερα απο πλευρας ποιοτητας εικονας αλλα αυτο μαλλον οφειλεται στο οτι εχουμε μεγαλες προσδοκιες, ειναι απο τα γνωστα ψυχολογικα θεματα (το ξερουν οσοι ασχολουνται με HiEnd HiFi). Εχει βεβαια το EGreat ελαααααχιστα πιο soft εικονα.
Περα απο αυτο εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα που σου δινει την αισθηση οτι εχει χειροτερη εικονα (κυριως αισθητο σε χαμηλης ποιοτητας αρχεια οπως Divx και SD αναλυσεις). Ποιο ειναι αυτο; Πολλοι θα το διαβασουν λιγοι θα το καταλαβουν...
Ειναι τα επιπεδα του μαυρου (black levels) τα οποια επειδη βγαινουν ολα στην εξοδο φαινονται τα μαυρα-σκουρα γκρι blockings τα οποια στο WD ειναι πετσοκομμενα (αφου εκει πρεπει να βγαινουν τουλαχιστον τα πανω απο 30-40. Ισως τελικα και να τα εχουν επιτηδες τοσο χαλια). Ακομα και στην ρυθμιση 15-235 εχει μαυρα που σκοτωνουν το WD! Οπως βγαινουν απο το HTPC μου!
Μπραβο στο EGreat που θελει ομως και αυτο δουλεια στο FW, σε πολλα ειναι πισω δυστυχως απο το WD!

ΥΓ. Και καλυτερος ηχος το Egreat απο το WDTV, που "φαινεται" οταν ακους απο καλο audio συστημα! (Επιτελους γιατι το WD χανει και εκει)

Last edited:
Είναι σίγουρο ότι παίζει flac και wav πάνω απο 16/44,1; στο δίπλα site είδα κάποια post με σχετικά παράπονα; μπορεί να το ελέγξει κανείς; Μην το παραγγείλω άδικα.

Λοιπόν...επειδή παιδεύτηκα πολύ μέχρι να το βρω....το παραθέτω κι εδώ. Το EgreatM34 - το δικό μου τουλάχιστον - έρχεται με το παλιό του firmware. Στο οποίο παραδόξως δεν δουλέυει η λειτουργία NMT wizard. Οταν όμως βάλεις το νέο ..ξαφνικά όλα εμφανίζονται. Παράλληλα όμως ανακαλύπτεις ότι το interface σου γράφει ΗΟΤΑΝΚ Μ31Β......τάχω χάσει δεν ξέρω τι γίνεται. (Σημειωτέον ότι το όνομα του νέου firmware αναφερόταν στο Μ34) Το θετικό όμως είναι ότι διορθώθηκαν όλα. Εγινε πιο γρήγορο το interface κι επίσης βελτιώθηκε και η εικόνα. Αυτά...Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν έχω ήχο από το YouTube? ή από άλλα media services?

Είναι σίγουρο ότι παίζει flac και wav πάνω απο 16/44,1; στο δίπλα site είδα κάποια post με σχετικά παράπονα; μπορεί να το ελέγξει κανείς; Μην το παραγγείλω άδικα.

Μην μου πειτε οτι δεν παιζει flac 24/96 η 24/192 ? Εγω μονο γ'αυτο το παρηγγειλα!!!!!!!!!!!!!!!

Να ρωτησω και κατι κι εγω. Ενω το πρωι μου επαιζε τα παντα δεν ξερω αν πατησα κατι κατα λαθος και σταματησε να μου παιζει μουσικη. Για την ακριβεια οταν βαζω καποιο καλλιτεχνη μου βγαζει μηνυμα "δεν βρεθηκε περιεχομενα"

Μην μου πειτε οτι δεν παιζει flac 24/96 η 24/192 ? Εγω μονο γ'αυτο το παρηγγειλα!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις προσπάθησα να παίξω το sample My HD tracks. Δυστυχώς δεν μου τα παίζει!!! Ουτε 24/96 ούτε 24/192.....Κρίμα....Πιστεύω να το διορθώσουν με νέο firmware

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Ποιο είναι το νέο firmware και ποιο το παλιό?

Το όνομα του νέου: M34B090125
του παλιου που είχα εγώ : Β0801208 ? κάτι τέτοιο πάντως γιατί έκανα το update τώρα και δεν το συγκράτησα . (τα τελευταία νούμερα όπως καταλαβαίνεις αναφέρονται στην ημερομηνία που βγήκε το firmware γραμμένα με αναποδη φορά.)

Μόλις προσπάθησα να παίξω το sample My HD tracks. Δυστυχώς δεν μου τα παίζει!!! Ουτε 24/96 ούτε 24/192.....Κρίμα....Πιστεύω να το διορθώσουν με νέο firmware

Οπότε ....WD για μουσική (tracks & music clips) και Egreat για movies...προς το παρόν...