EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Να ρωτησω και κατι κι εγω. Ενω το πρωι μου επαιζε τα παντα δεν ξερω αν πατησα κατι κατα λαθος και σταματησε να μου παιζει μουσικη. Για την ακριβεια οταν βαζω καποιο καλλιτεχνη μου βγαζει μηνυμα "δεν βρεθηκε περιεχομενα"

Αυτό το μύνημα συνήθως βγαίνει όταν κάνεις streaming. Αυτό κάνεις ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Το όνομα του νέου: M34B090125
του παλιου που είχα εγώ : Β0801208 ? κάτι τέτοιο πάντως γιατί έκανα το update τώρα και δεν το συγκράτησα . (τα τελευταία νούμερα όπως καταλαβαίνεις αναφέρονται στην ημερομηνία που βγήκε το firmware γραμμένα με αναποδη φορά.)
Υπαρχει παντως και νεοτερο firmware με ημερομηνία 20090201. Το εβαλα κι εγω τωρα γιατι πριν ειχα περασει κι εγω αυτο που λες . Δεν πρεπει να εχει μεγαλες διαφορες.-bye-

Βασικα ενω εμπαινε στο μενου με τα κοματια, το προβλημα ηταν οτι οταν ενα επαιζε ενα κοματι απο ενα αλμπουμ δεν επαιζε το επομενο και επρεπε να ξανακανω επιλογη του επομενου κοματιου για να παιξει. Στην συνεχεια ομως ενω μου βγαζει το ονομα του καλλιτεχνη δεν μπαινει καθολου στο μενου με τα τραγουδια κει φυσικα δεν παιζει καθολου μουσικη. Παιδευομαι ολο το απογευμα αλλα τζιφος. Μια ακομη ερωτηση, μπορω με φλασακι να παρω το firmware και να το περασω στον egreat?

Μονο με φλασακι μπορεις. Τα αποσυμπιέζεις στο root του USB-Stick, και επιλέγεις το αρχείο linda.htm μέσω του τέταρτου εικονιδίου της αρχικής οθόνης του E-great. Όταν τελειώσει κάνει επανεκκίνηση κι ετοιμο.

Παραξενο κι εμενα δεν παιζει τα 24/96. Πως γινεται να ακουσουμε ενα αλμπουμ μουσικο ολοκληρο χωρις καθε φορα να επιλεγουμε κοματι-κοματι το τραγουδι. Τι σπαστικα ειναι αυτα που μας κανει?

Παραξενο κι εμενα δεν παιζει τα 24/96. Πως γινεται να ακουσουμε ενα αλμπουμ μουσικο ολοκληρο χωρις καθε φορα να επιλεγουμε κοματι-κοματι το τραγουδι. Τι σπαστικα ειναι αυτα που μας κανει?

Δεν ξεκινας την αναπαραγωγη με το ΕΝΤΕR αλλα με το PLAY. Mε το ΕΝΤΕR παιζει μονο ενα αρχειο με το PLAY ξεκιναει συνεχομενη αναπαραγωγη. Ετσι ακριβως δουλευει και το WDTV.

Ουφ, σωστος. Τωρα μου εμεινε μονο να παιξει τα HD. Λυση υπαρχει η οχι? Το Μ31 τα επαιζε αυτο τι εχει παθει, δεν διδασκεται απο τα προηγουμενα μοντελα? Εχω βαλει μια εξωτερικη οθονη υπολογιστη για να βλεπω τα μενου. Οταν αρχιζει και παιζει ενα κομματι πως μπορω να σβηνω την οθονη και να συνεχιζει να παιζει το κοματι?

Ουφ, σωστος. Τωρα μου εμεινε μονο να παιξει τα HD. Λυση υπαρχει η οχι? Το Μ31 τα επαιζε αυτο τι εχει παθει, δεν διδασκεται απο τα προηγουμενα μοντελα? Εχω βαλει μια εξωτερικη οθονη υπολογιστη για να βλεπω τα μενου. Οταν αρχιζει και παιζει ενα κομματι πως μπορω να σβηνω την οθονη και να συνεχιζει να παιζει το κοματι?

Θες να πεις ότι το Μ31Β έπαιζε 24/96 ? Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να παιζει Flac 24/96 και 24/192 τουλάχιστον. (κάτι που κάνει το WD) Εάν λοιπόν το Μ31Β παίζει το θεωρώ απίστευτο να μην μπορεί να το κάνει το Μ34Α. Προφανώς είναι θέμα firmware.

Απάντηση: Re: Απάντηση: EGREAT ξαναχτυπά με το Μ34Α !!!

Το όνομα του νέου: M34B090125
του παλιου που είχα εγώ : Β0801208 ? κάτι τέτοιο πάντως γιατί έκανα το update τώρα και δεν το συγκράτησα . (τα τελευταία νούμερα όπως καταλαβαίνεις αναφέρονται στην ημερομηνία που βγήκε το firmware γραμμένα με αναποδη φορά.)

Ευχαριστώ.....

Απο την στιγμη που του περασα το τελευταιο firmwere παιζει κανονικα 24/96, και σε αρκετα πραγματα εγιναν βελτιωσεις.
Το μονο προβλημα για μενα ειναι οτι σε πολυκαναλα μουσικα DVD δεν ακουγεται ο ηχος απο τον στερεοφωνικο δικαναλο ενισχυτη.

Απο την στιγμη που του περασα το τελευταιο firmwere παιζει κανονικα 24/96, και σε αρκετα πραγματα εγιναν βελτιωσεις.
Το μονο προβλημα για μενα ειναι οτι σε πολυκαναλα μουσικα DVD δεν ακουγεται ο ηχος απο τον στερεοφωνικο δικαναλο ενισχυτη.
Μηπως απο το μενου εικονα/ηχος του egreat εκει που λεει τυπος surround πρεπει να δηλωσεις stereo οχι 5.1 αφου ειναι δικαναλος ο ενισχυτης.

Τα δοκιμασα ολα, με ολους τους πιθανους συνδιασμους. Αν παρολα αυτα καποιος μπορει κι ακουει πολυκαναλα μουσικα dvd θα ηθελα να το ξερω

Οταν λες παιζει 24/96 εννοεις προφανως απο τις αναλογικες εξοδους.
Ξερεις αν βγαζει 24/96 απο την οπτικη εξοδο για να μπορω να το συνδεσω με ενα dac? Και πως θα το διαπιστωσω οτι οντως παιζει σε 24/96 απο την ψηφιακη εξοδο?

Οταν λες παιζει 24/96 εννοεις προφανως απο τις αναλογικες εξοδους.
Ξερεις αν βγαζει 24/96 απο την οπτικη εξοδο για να μπορω να το συνδεσω με ενα dac? Και πως θα το διαπιστωσω οτι οντως παιζει σε 24/96 απο την ψηφιακη εξοδο?

Απο την ψηφιακή έξοδο δεν βγάζει πάνω απο 16/44.1.

Εχω συνδεσει με οπτικη το dac με το egreat. Τωρα ειναι σκετη απολαυση, το dac εχει λεντακι που αναβει οταν παιζει 24/96!