Ειχε κανεις προβλημα με την εγκατασταση του Mountain Lion ?

και οπως παντα εγω !

ηθελα να δημιουργησω ενα δευτερο partition για dual boot

δεν δημιουργουσε το partition
τη δευτερη φορα εβγαλε και ενα μηνυμα kernel panic : you need to restart your computer
μου λενε στο αππλε σαπορτ τοτε καποιο ζητημα εχει ο δισκος να κανουμε φορματ καλυτερα
λεω εχω ενα bootable dvd κι ενα bootable usb stick

( διευκρινιση : ακολουθησα τις οδηγιες στο ιντερνετ δλδ 1) για το dvd - καινουριο dual layer - βρηκα το αρχειο InstallESD.dmg [ δεξι κλικ show package contents > contents > shared support ) και με το disk utility το εκανα BURN ως image στο dvd

για το στικ βρηκα το ιδιο αρχειο εκανα φορματ το στικ : disk utility επιλεγουμε το στικ οχι το partition > partition tab > partions 1 - options GUID partition table . format Mac OS Extended (journaled )

απο κει και περα εκανα mount το InstallESD.dmg ( αλλιως αποτυγχανε ) και επιλεγοντας το παρτιτιον ( M Lion εβαλα ονομα ) πηγα στην καρτελα Restore set as source το dmg - destination το παρτιτιον που εφτιαξα

και το dvd και το usb τα ανγνωριζε το systen preferences > startup disk ως εκιννησιμα

κρατωντας το αλτ μου δειχνει απο που μπορω να κανω boot . ξεκιναω απο το usb .

ολα καλα disk utility , erase disk , formatting , reinstall mac os x ...

Install succeεded λεει και λεω ωραια

κανει ρεσταρτ βγαινει το μηλο και ο τροχος φευγουν μενει μια ασπρη οθονη !

πουθενα το welcome screen !

τελικως εκανα ξανα φορματ σε snow leopard μετα απο δεκα ωρες να κατεβαζει ολες τις ενημερωσεις ξανα
μετα να ξανακεταβαζω το mountain lion ...

τωρα κανει update κανονικα απ οτι φαινεται μεχρι στιγμης αλλα ετσι εκανε και πριν

θα δουμε

Last edited: