ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Heaven AVClub Addicted Member 27 July 2006 1,942 8 August 2008 #161 Guybrush said: Το Cayman S είναι Γιάννη, και είναι όντως ο Σίμος μέσα! Η δουλειά του του επιτρέπει να δοκιμάζει αυτοκίνητα κάθε τύπου. Click to expand... Ειδες που εκανες λαθος?
Guybrush said: Το Cayman S είναι Γιάννη, και είναι όντως ο Σίμος μέσα! Η δουλειά του του επιτρέπει να δοκιμάζει αυτοκίνητα κάθε τύπου. Click to expand... Ειδες που εκανες λαθος?
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Heaven AVClub Addicted Member 27 July 2006 1,942 8 August 2008 #162 Re: Απάντηση: Re: Ειδα ενα R8 Νανόπουλος Γιάννης said: 30 χιλιόμετρα δηλαδή λιγότερα απο όσα έχω πιάσει εγω με την Busa...λίγο αργό σε βρίσκω!!!! Click to expand... Το θεμα ειναι το πως τα πιανεις... αλλα και το πως στριβεις με ενα f1.
Re: Απάντηση: Re: Ειδα ενα R8 Νανόπουλος Γιάννης said: 30 χιλιόμετρα δηλαδή λιγότερα απο όσα έχω πιάσει εγω με την Busa...λίγο αργό σε βρίσκω!!!! Click to expand... Το θεμα ειναι το πως τα πιανεις... αλλα και το πως στριβεις με ενα f1.
Stergito Μέλος Σωματείου 11 November 2006 14,530 Θεσσαλονίκη 8 August 2008 #163 ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ orpheus said: Ειδες που εκανες λαθος? Click to expand... Εδώ έκανε κι αυτός που ήταν μέσα, εγώ δε θα κάνω; Χώρια που δε μπήκα στον κόπο να προσέξω, βασίστηκα στο λόγο του Σίμου...
ΜΙΧΑΗΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ orpheus said: Ειδες που εκανες λαθος? Click to expand... Εδώ έκανε κι αυτός που ήταν μέσα, εγώ δε θα κάνω; Χώρια που δε μπήκα στον κόπο να προσέξω, βασίστηκα στο λόγο του Σίμου...
Νανόπουλος Γιάννης Supreme Member 17 June 2006 8,933 Σινεμά ο Παράδεισος... 19 September 2008 #164 Mόλις χθές είδα και εγω στην Αττική οδό ένα R8 ......εμφανησιακά τουλάχιστον το αμάξι λέει πολλάααααα!!!!
Mόλις χθές είδα και εγω στην Αττική οδό ένα R8 ......εμφανησιακά τουλάχιστον το αμάξι λέει πολλάααααα!!!!