Αν τα προιόντα του είναι καλά ................ τον βλέπω σε λίγο καιρό μεγαλοβιομήχανο!
Ο συγκεκριμενος, με τη δημοσιοτητα που πηρε, οντως, θα τα κονομισει. Οι υπολοιποι που ισως τον ακολουθησουν, θα εχουν τα ιδια αποτελεσματα?
Παντως, στη θεωρία ειναι ωραια ολα αυτα. Κι εγω σκεφτομαι πως αν θα φτασω στη θεση να αποφασιζω για το μισθο καποιου, θα του δινω το κατι παραπανω. Ομως, δεν μπορω να φανταστω πως ολοι οσοι εχουν υπαλλήλους ειναι μισανθρωποι και θελουν οι εργαζομενοι τους να λιμοκτονούν.
Συζητουσα ενα παρομοιο θεμα με συγγενικο μου προσωπο που απασχολει πολλα ατομα και μου ειπε το εξης, "αν μια μερα πεσω εξω, θα ερθει κανεις απο τους εργαζομενους να μου δωσει τιποτα λεφτα για τα χρεοι μου ή θα βαλουν δικηγορους για τις αποζημιωσεις τους?"
Ζουγκλα...
Φίλε Πέτρο πρίν από μερικά χρόνια, όταν είχα την ευχέρεια (σαν υπάλληλος κι εγώ), διάλεγα κάθε μήνα 4 - 5 άτομα (από σύνολο 25) καί τους έδινα ένα συμπληρωματικό ποσό σαν μηνιαίο μπόνους. Μπορώ να σου πώ, ότι εκτιμήθηκε πολύ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.