Ειδική περίπτωση. Θα καταλάβετε..

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές! Το ότι θα γίνει η αγορά είναι το μόνο σίγουρο απλά οι τελευταίες λεπτομέρειες μένουν.. Δεν μπορώ άλλο να βλέπω σε 29αρα Sony trinitron του 2000!

Απόστολε μην αγχώνεσαι, εγώ βλέπω σε Sony - trinitron 21' μοντέλο του 95 περίπου, αν δεν είχε αυτή την ανομοιογένεια με τις μαύρες λωρίδες στην οθόνη δεν θα την άλλαζα με τίποτα.
Προχθές κοίταζα μερικές υποψήφιες, όμορφες δε λέω είναι οι φλατ αλλά κάπως ψεύτικα μου φαίνοντα τα χρώματα τους,ίσως είναι και θέμα συνήθειας.

Απόστολε μην αγχώνεσαι, εγώ βλέπω σε Sony - trinitron 21' μοντέλο του 95 περίπου, αν δεν είχε αυτή την ανομοιογένεια με τις μαύρες λωρίδες στην οθόνη δεν θα την άλλαζα με τίποτα.
Προχθές κοίταζα μερικές υποψήφιες, όμορφες δε λέω είναι οι φλατ αλλά κάπως ψεύτικα μου φαίνοντα τα χρώματα τους,ίσως είναι και θέμα συνήθειας.
E εσύ είσαι ήρωας :flipout:

Σήμερα ενημερώθηκα πως καταργήθηκε η Χ4500 :chinscratch:και μου είπε το τσακάλι ότι από Φεβρουάριο θα έρθουν οι νέες Sony. Αλλά αν υπήρχαν νέες δεν θα είχαν ανακοινωθεί?

Στα specs της γράφει:
Ψηφιακός επίγειος δέκτης (MPEG-2). H νεότερες δεν υποστηρίζουν και MPEG-4? Αυτό πρακτικά τι σημαίνει? Ότι δεν αποκωδικοποιεί HD κανάλια μλεσω δορυφορικής ας πούμε?

Λοιπόν παιδιά έχουμε κάποια νέα δεδομένα που με αναγκάζουν να κάνω την αγορά το αργότερο στις 10 επόμενες μέρες. Βρέθηκε τρόπος να γλυτώσω το φπα οπότε οι υποψήφιες είναι 2 και σας ζητώ μια τελευταία βοήθεια για να επιλέξω.

Sony 46X4500 με καλύτερη τιμή στο skroutz 1897 ευρώ -18% 1555 ευρώ ή Sony 46Z5500 με καλύτερη τιμή στο skroutz 1700 ευρώ -18% 1395 ευρώ?

Επιλέγω LED τηλεόραση με local dimming & BE pro2 ή 200ΗΖ με ΒΕ3 και με δυνατότητα αναπαρωγής mkv αρχείων από USB? Επίλεγω μια τηλεόραση που καταργείται (και είναι και αρκετά παχιά) αλλά έχει τα καλά της σειράς Χ ή μια νεότερη με τα καλά της και τα κακά της?

Τις τελευταίες 4 μέρες διαβάζω ασταμάτητα όλα τα fora στον κόσμο και δεν μπορώ να βγάλω πάρω απόφαση..

Η X δεν ειναι απλα μια local dimming οπως καποιες αλλες μετριοτητες που εχουμε δει τελευταια , ειναι οτι καλυτερο υπαρχει , καταρχην εχει RGB LED και οχι λευκα που χρησιμοποιουνται για λογους οικονομιας...κατα δευτερον εχει το καλυτερο μαυρο απο ολες τις LCD της αγορας ακομη και απο τα φετινα μοντελα...

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!!!

Nα προσθέσω κάτι, μήπως τώρα που γλυτώνεις το ΦΠΑ να μπορείς να κάνεις μια υπέρβαση για την 55άρα?

Last edited:
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!!!!

Nα προσθέσω κάτι, μήπως τώρα που γλυτώνεις το ΦΠΑ να μπορείς να κάνεις μια υπέρβαση για την 55άρα?
Με τίποτα Βασίλη μου.. Και με αυτά τα λεφτά και -φπα μάλλον θα την χαρώ αλλά στον Κορυδαλλό.. Μετά τις προτροπές σας την Δευτέρα θα αρχίσω την αναζήτηση της :HTEHEH56:
Κάποιος φίλος που γνωρίζει μήπως ξέρει να μου πει διαφορές ΒΕ2 Pro & BE3 όπως και 100HZ Pro με 200ΗΖ? Μόνο για αυτά τα features έχω κάποιες σκέψεις (λίγες) για την Ζ5500.
Να είστε καλά.

100hz vs 200hz δεν θα δεις καμία σοβαρή διαφορά. Λογικά τη ρύθμιση των 100 hz θα την έχεις στο <<τυπικό>> και όχι στο υψηλό.
Μην το σκέφτεσαι καθόλου, πήγαινε στην Χ4500, και εγώ κάτοχος της 46Χ3500 είμαι..!:worshippy:

Ολα τα 100 Ηz δεν ειναι τα ιδια οπως και ολα τα 200 Hz δεν ειναι ιδια , ειτε στα 100 ειτε στα 200 Sony και Samsung εχουν καλυτερη κινηση απο τις υπολοιπες LCD της αγορας...

...of topic: :idea:
Συγχαρητήρια Απόστολε για τις φωτογραφίες που τραβάς! Καταπληκτικό κάδρο, χαζεύω αρκετή ώρα στο site σου ...
Εύχομαι καλή αγορά και καλές θεάσεις !!! :drummer:

Γράφει στο site της Sony:

• Δείτε τις δωρεάν εκπομπές και τις καλωδιακές εκπομπές HD και SD με τον ενσωματωμένο δέκτη MPEG-4 AVC (λαμβάνει και αναλογικό σήμα)*
  • Δείτε ψηφιακή τηλεόραση με τον ενσωματωμένο επίγειο δέκτη τυπικής ανάλυσης (MPEG-2, λαμβάνει και αναλογικό σήμα
Ποιο από τα δύο είναι το λεγόμενο DVB το πρώτο ή το δεύτερο? Αν είναι το δεύτερο δεν θα ήταν καλύτερα να ήταν και αυτό MPEG-4?
Επίσης την είδα στο MM σήμερα. Φανταστική εικόνα αλλά με ιντριγκάρουν και τα καλούδια της UE46B8000 και επιπλέον ο απίστευτος σχεδιασμός της.. Δεν θα ξεκολλήσω ποτέ μου φαίνεται. Η λογική λέει UE46B8000ή καρδιά λέει Χ4500. Επίσης βλέποντας το design της 4500 με πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι: :bigcry:
4166597754_7a905665de_b.jpg

Τα RGB LED's όντως δίνουν τα καλύτερα χρώματα και μαύρο, αλλά δέν υπάρχει θέμα ιδίως με τα κόκκινα λεντάκια σχετικά με μικρή διάρκεια ζωής;

Τα RGB LED's όντως δίνουν τα καλύτερα χρώματα και μαύρο, αλλά δέν υπάρχει θέμα ιδίως με τα κόκκινα λεντάκια σχετικά με μικρή διάρκεια ζωής;

Δεν εχουν μικρη διαρκεια , απλως εχει εναν ανιχνευτη μεσα η τηλεοραση και καλιμπραρει την φωτεινοτητα του κοκκινου LED γιατι μειωνεται με τον χρονο...

Γράφει στο site της Sony:

• Δείτε τις δωρεάν εκπομπές και τις καλωδιακές εκπομπές HD και SD με τον ενσωματωμένο δέκτη MPEG-4 AVC (λαμβάνει και αναλογικό σήμα)*
  • Δείτε ψηφιακή τηλεόραση με τον ενσωματωμένο επίγειο δέκτη τυπικής ανάλυσης (MPEG-2, λαμβάνει και αναλογικό σήμα
Ποιο από τα δύο είναι το λεγόμενο DVB το πρώτο ή το δεύτερο? Αν είναι το δεύτερο δεν θα ήταν καλύτερα να ήταν και αυτό MPEG-4?
Επίσης την είδα στο MM σήμερα. Φανταστική εικόνα αλλά με ιντριγκάρουν και τα καλούδια της UE46B8000 και επιπλέον ο απίστευτος σχεδιασμός της.. Δεν θα ξεκολλήσω ποτέ μου φαίνεται. Η λογική λέει UE46B8000ή καρδιά λέει Χ4500. Επίσης βλέποντας το design της 4500 με πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι: :bigcry:
4166597754_7a905665de_b.jpg
Κάποιο σχόλιο για τα παραπάνω? Γνωρίζει κάποιος?