εικονα dreambox 8000

δηλαδη οσοι εχουν samsung να μην παρουν dreambox 8000????? ερωτηση

Last edited:
το λοιπον λετε πραματα που δεν στεκουν πατε παλι και βαλτε κανα καναλι που ειναι HD 100% και μετα να βγαλουμε τα συμπερασματα και οχι με αυτον τον τροπο λεω εγω τωρα ετσι.......και κατι ακομα πια αναβαθμισει ειχε μεσα ο δεκτης που ειναι στην εκθεση?

το λοιπον λετε πραματα που δεν στεκουν πατε παλι και βαλτε κανα καναλι που ειναι HD 100% και μετα να βγαλουμε τα συμπερασματα και οχι με αυτον τον τροπο λεω εγω τωρα ετσι.......και κατι ακομα πια αναβαθμισει ειχε μεσα ο δεκτης που ειναι στην εκθεση?

εδω την αποψη μας λενε τωρα αν στεκει η δε στεκει πιστεβω θα κρινουν τα παιδια που θα πανε σε καταστηματα να δουν τον δεκτη να παιζει και να δουν κι αλους
και επισις θα σου προτινα και εσενα να δεις και κανα αλλο Hd περα του 800
ετσι για να εχεις και αλλες αποψεις πανω σε θεμα εικονας τα αλλα αστα
στην ακρη
η εικονα ειναι αλλη θεματικη ενοτιτα
εντομεταξι εσενα σε περιμενω για τον opticum τον hd καπου εδω στο forum ειχες
γραψει θα μας μιλουσες τωρα τι περιμενεις να σου πω εγω τι φορουσε
το dream

για τον opticum δεν το πηρα οποτε δεν μπορω να πω περισοτερα,αλλα για τον dream θα σου πω ενα πραμα η αναβαθμισει παιζη ρολο διοτι οταν βγηκαν η δεκτες ειχαν προβλημα αλλα με τον καιρο και στο μελων θα υπαρχουν πολλες διορθωσεις το ιδιο προβλημα ηταν και με τον 800αρη σταδιακα ολα φτιαχνονται ,τωρα σου λεω και το αλλο εχω δει και αλλους hd δεκτες αλλα οταν θες να συγκρινεις την εικονα με τους αλλους δεκτες πανε σε καναλι που ειναι 100% HD,οταν θα το κανεις αυτο τοτε παρε θεση και πες ναι το κανα και αυτο και απο οτι ειδα και εκει ειναι χαλια.....εγω μια ΚΟΥΒΕΝΤΑ ειπα:BDBDG54::SFGSFGS5:

Last edited:
μπορεις και ολοι μπορουμε να λεμε οσες κουβεντες θελουμε γιαυτο ειναι τα forum παντα σε επιπεδο σοβαρο οπως ειναι το παρον forum που μας φιλοξενοι ολους:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
πριν απο λιγο ειπες δεν εφτασε στα χερια σου ο δεκτης ^μαλιστα^
αν το ελεγες πριν καμια βδομαδα ουτε καν θα στο ελεγα αυτο
τωρα στο θεμα μας δεχομαι οτι μπορει να βγει καποια ανβαθμιση και να διορθωσει αυτο που ειδαμε
επισις αν θυμαμε καλα Gemini πρεπει να ειχε περασμενο αλλα ας με διορθωσει
καποιος αν ειμαι λαθος εδω γιατι δεν θυμαμαι καλα
μπλε Menu ειχε και στην αναζιτηση των καναλιων τα εβλεπα απο την αριστερη πλευρα οπως κοιτουσα

Θα ερθω να συμφωνησω με τον τρελλο ποντιο για την εικονα των dream..Εχω δυο τον 500+ και προσφατα τον 800..Εκπληκτικη εικονα και οι δυο,με τον 800 να υπερεχει ελαφρως και στα sd καναλια! Ολα τα ελληνικα καναλια εκτος λιγο του σκαι τβ κατεβαζουν εικονα ..για τυφλους! Εχουν καμερες και μηχανηματα 20ετιας! Στο ελλαδισταν δεν πετανε τιποτα!Αρα αν θελουμε να κανουμε συγκριση βλεπουμε ιταλια γερμανια κλπ!Παντως αν κρινω απο τον 800αρι και ο 8000 πρεπει να ειναι πολυ πολυ ποιοτικος οσον αφορα την εικονα!!Εκτος οοολων των αλλων!

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41863

Το να απαντήσει κάποιος σε ένα ερώτημα τετοιου τύπου θεωρείται αξιόπιστη απάντηση; Δεν νομίζετε ότι αν γράψουμε 50 άτομα την άποψή μας μπορεί να έχουμε και 50 διαφορετικές απαντήσεις; Ποιός θα ειναι το παπαγαλάκι και ποιός θα λέει την (αντικειμενική...αν υπάρχει) αλήθεια και με ποιον τρόπο θα τον ξεχωρίσουμε;
Προσωπικά η εικόνα του 8000 με κάλυψε πλήρως, στα δικά μου μέσα απεικόνισης και σε κάθε περίπτωση (και δεδομένου ότι βλέπω με τον σκαλερ ενεργό) μου απέδωσε πολύ καλύτερα απο τον 800 που ειχα πριν. Φυσικά άλλοι έχουν αντίθετη άποψη, ενω δεν υπάρχει διαφωνία στο ότι το κόστος του ειναι πολύ υψηλό

την καλησπέρα μου σε όλους
επειδή πολύ πήγαν και με το που έβλεπαν το 8000 "κολαγανε" να πω απλός ότι ο πολίτης που μας εξυπηρέτησε ήταν λίγο εκτος τόπου και χρόνου και δεν ήξερε πολλά από dreambox (δεν τον κατηγορώ σε καμια περίπτωση.Ο συγκεκριμένος δεν ήξερε και τον ρώτησα αν μπορώ να τον πειράξω λίγο και μου έδωσε το χειριστήριο να τον σκαλίζω για κανένα 10 λεπτό)

Ο δεκτης ήταν συνδεδεμένος με scart οποτε είναι κρίμα να ασχοληθούμε με HD εικόνα.Τώρα γιατί είναι με scart ένας δεκτης που κάνει 1000 τι να πω
Ο δεκτης είχε πάνω το μαμά image που είναι επικός απαραδεχτο !!
επειδή ο δεκτης είναι στημένος σε πολλά μαγαζιά με σωστή tv και όχι μια 32άρα (ήταν full HD)και παίζει, οποιος θέλει πάει τον βλέπει και βλέπει εικόνα

οι περισσότερη που σταματάγανε σταματάγανε για την αθλια εικόνα που είχε ο δεκτης και μένανε κόκαλο

το ίδιο και εμείς βεβαια αλλα επειδή έχω τον 800 κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με το στήσιμο.

Ήταν τόσο απλό

να προσθέσω ότι στην έκθεση μονο τα δορυφορικά δεν είχαν θέσει γιατί τα μονα σωστά και με ενημερωμένο προσωπικό ήταν δυο μονο περιπτερα και τα καλύτερα στέκια βεβαια ήταν τα δυο του τύπου
του χρόνου ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερα και με περισσότερα περί δορυφορικών και όχι μονο κλειστά κυκλώματα και BIG BROTHER έλεος παντού κάμερες και κοκορεύονται και όλας ότι έχουν την super ντούπερ ουάου κάμερα του james bond

για μένα σαν χομπίστας του χορού η έκθεση ήταν απογοήτευση

υσ το autoresoloution δεν το εχει απο την dream αλλα αν η tv μασ δεν εχει καλο upscaler δεν κανει και τιποτα

Last edited:
Re: Απάντηση: εικονα dreambox 8000

Ο δεκτης ήταν συνδεδεμένος με scart οποτε είναι κρίμα να ασχοληθούμε με HD εικόνα.

Παιδιά ένα σχόλιο και από μενα. Δεν ημουνα στην εκθεση και έτσι δεν θα τοποθετηθώ επι της ουσίας (ποιοτητα εικονας) αλλα αν ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο martinoffroad, τοτε η συζητηση περι εικονας στα HD καναλια πρεπει να σταματησει καπου εδω. Δε νομιζω πως εχει νοημα να εκφραζουμε κρισεις για HD εικονα σε συνδεση με scart.

την καλησπέρα μου σε όλους
επειδή πολύ πήγαν και με το που έβλεπαν το 8000 "κολαγανε" να πω απλός ότι ο πολίτης που μας εξυπηρέτησε ήταν λίγο εκτος τόπου και χρόνου και δεν ήξερε πολλά από dreambox (δεν τον κατηγορώ σε καμια περίπτωση.Ο συγκεκριμένος δεν ήξερε και τον ρώτησα αν μπορώ να τον πειράξω λίγο και μου έδωσε το χειριστήριο να τον σκαλίζω για κανένα 10 λεπτό)

Ο δεκτης ήταν συνδεδεμένος με scart οποτε είναι κρίμα να ασχοληθούμε με HD εικόνα.Τώρα γιατί είναι με scart ένας δεκτης που κάνει 1000 τι να πω
Ο δεκτης είχε πάνω το μαμά image που είναι επικός απαραδεχτο !!
επειδή ο δεκτης είναι στημένος σε πολλά μαγαζιά με σωστή tv και όχι μια 32άρα (ήταν full HD)και παίζει, οποιος θέλει πάει τον βλέπει και βλέπει εικόνα

οι περισσότερη που σταματάγανε σταματάγανε για την αθλια εικόνα που είχε ο δεκτης και μένανε κόκαλο

το ίδιο και εμείς βεβαια αλλα επειδή έχω τον 800 κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με το στήσιμο.

Ήταν τόσο απλό

να προσθέσω ότι στην έκθεση μονο τα δορυφορικά δεν είχαν θέσει γιατί τα μονα σωστά και με ενημερωμένο προσωπικό ήταν δυο μονο περιπτερα και τα καλύτερα στέκια βεβαια ήταν τα δυο του τύπου
του χρόνου ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερα και με περισσότερα περί δορυφορικών και όχι μονο κλειστά κυκλώματα και BIG BROTHER έλεος παντού κάμερες και κοκορεύονται και όλας ότι έχουν την super ντούπερ ουάου κάμερα του james bond

για μένα σαν χομπίστας του χορού η έκθεση ήταν απογοήτευση

υσ το autoresoloution δεν το εχει απο την dream αλλα αν η tv μασ δεν εχει καλο upscaler δεν κανει και τιποτα

φιλε ο δεκτης ηταν κανονικα συνεδεμενος μαλλον δεν προσεξες καλα

Απάντηση: Re: Απάντηση: εικονα dreambox 8000

Παιδιά ένα σχόλιο και από μενα. Δεν ημουνα στην εκθεση και έτσι δεν θα τοποθετηθώ επι της ουσίας (ποιοτητα εικονας) αλλα αν ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο martinoffroad, τοτε η συζητηση περι εικονας στα HD καναλια πρεπει να σταματησει καπου εδω. Δε νομιζω πως εχει νοημα να εκφραζουμε κρισεις για HD εικονα σε συνδεση με scart.
και όταν πήρα το 800ari το πρώτο που μου είπαν να κάνω ήταν να φλασηρω το δεκτη με άλλο image
απλά άλλο οτιδήποτε άλλο και φρέσκο image με καινούριους driver

Το να απαντήσει κάποιος σε ένα ερώτημα τετοιου τύπου θεωρείται αξιόπιστη απάντηση; Δεν νομίζετε ότι αν γράψουμε 50 άτομα την άποψή μας μπορεί να έχουμε και 50 διαφορετικές απαντήσεις; Ποιός θα ειναι το παπαγαλάκι και ποιός θα λέει την (αντικειμενική...αν υπάρχει) αλήθεια και με ποιον τρόπο θα τον ξεχωρίσουμε;
Προσωπικά η εικόνα του 8000 με κάλυψε πλήρως, στα δικά μου μέσα απεικόνισης και σε κάθε περίπτωση (και δεδομένου ότι βλέπω με τον σκαλερ ενεργό) μου απέδωσε πολύ καλύτερα απο τον 800 που ειχα πριν. Φυσικά άλλοι έχουν αντίθετη άποψη, ενω δεν υπάρχει διαφωνία στο ότι το κόστος του ειναι πολύ υψηλό

σου εχω τον απολυτο σεβασμο πανω σε διαφορα τεχνικα θεματα που αφορουν τους dreambox
ομως εδω θα τα χαλασουμε
εαν καλιφτικες με την εικονα αυτη μαλον δεν την γυρισες καλα την εκθεση
η τουλαχιστον δεν γνωριζεις η δεν εχεις δει δεκτες Hd να παιζουν εστω αυτοι οι λιγοι που υπαρχουν

σου εχω τον απολυτο σεβασμο πανω σε διαφορα τεχνικα θεματα που αφορουν τους dreambox
ομως εδω θα τα χαλασουμε
εαν καλιφτικες με την εικονα αυτη μαλον δεν την γυρισες καλα την εκθεση
η τουλαχιστον δεν γνωριζεις η δεν εχεις δει δεκτες Hd να παιζουν εστω αυτοι οι λιγοι που υπαρχουν

Εικόνα του 8000 στην Εκθεση δεν ειδα καθόλου (τον δεκτη τον ειδα αλλα φωτογραφιζα τοτε και δεν κοιταξα καν την εικόνα). Το γραφω άλλωστε ότι μιλάω για την δική μου εγκατάσταση σε σύγκριση με τον 800 και κυρίως για τον προβολέα μου, όπου λόγω μεγεθους εικόνας ειναι πιο φανερές οι όποιες διαφορές.
Δεκτες HD εχω δει αρκετούς και δεν ειναι λίγοι, όμως ούτε εγω, ουτε πιστευω κανένας, δεν τους έχει δει όλους και μαλιστα στην ίδια εγκατάσταση και σε συνθήκες άμεσα συγκρίσιμες, οπότε πάντα υπάρχει υποκειμενικότητα σε ότι λέμε.

αυτο τι εναι που λες εδω γιτι θα με τρελανεις τελιος φιλε
παραπανω το λες

***Προσωπικά η εικόνα του 8000 με κάλυψε πλήρως....

Απάντηση: Re: εικονα dreambox 8000

αυτο τι εναι που λες εδω γιτι θα με τρελανεις τελιος φιλε
παραπανω το λες

***Προσωπικά η εικόνα του 8000 με κάλυψε πλήρως....

Προφανώς διαβάζεις βιαστικά όσα γραφω, αφού λεω ότι τον 8000 τον έχω στο σπίτι μου και αντικατέστησε τον 800 και φυσικά με κάλυψε πλήρως σε θέμα εικόνας, χωρίς να ισχυρίζομαι ότι ειναι ο καλύτερος όλων στο θέμα αυτό, αφού υπάρχουν ακόμη πολλοί δέκτες που δεν έχω δει τι εικόνα δίνουν (γι αυτό και δεν χρειαζόταν να ψαχνω να δω την εικόνα του στην έκθεση)

+1
To scart δεν είναι καλωδιάκι που μπορείς να παραβλέψεις.

(Εχω δει σε μεγάλα πολυκαταστήματα full HD πανάκριβες τηλεοράσεις να παίζουν σήμα composite από πολλαπλά σπλίτερ με πηγή Blue Ray players)

Re: Απάντηση: Re: εικονα dreambox 8000

Προφανώς διαβάζεις βιαστικά όσα γραφω, αφού λεω ότι τον 8000 τον έχω στο σπίτι μου και αντικατέστησε τον 800 και φυσικά με κάλυψε πλήρως σε θέμα εικόνας, χωρίς να ισχυρίζομαι ότι ειναι ο καλύτερος όλων στο θέμα αυτό, αφού υπάρχουν ακόμη πολλοί δέκτες που δεν έχω δει τι εικόνα δίνουν (γι αυτό και δεν χρειαζόταν να ψαχνω να δω την εικόνα του στην έκθεση)

αμα καλιφτικες ενταξει καλο θα ηταν να μας ενημερωσεις οταν βγει λογισμικο
και δεις καποια διαφορα προς το καλυτερο απο το ηδη υπαρχον που βλεπεις
ενημερωσε μας εδω στο forumγιατι ξερω εσυ τα σκαλιζεις αυτα τα θεματα:BDBDG54: :BDBDG54:

Συμφωνώ με όλους τους προηγούμενους που μίλησαν περί υποκειμενικότητας της όλης συζήτησης.
Πως θα μπορούσε μια τέτοια κουβέντα να είναι αντικειμενική άλλωστε; Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει δει όλους τους HD δέκτες της αγοράς, σωστά σεταρισμένους και σε TVs που μπορούν να αναδείξουν τις διαφορές τους;

Ας μην είμαστε απόλυτοι λοιπόν στις κρίσεις μας.

Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με το δικό του "μάτι" και τις δικές του ανάγκες. Στη δική μου TV για παράδειγμα η διαφορά του 800 που έχω τώρα με τον 500 και τον 7020 που "παράτησα" στο χωριό είναι απλά "νύχτα με μέρα"...
Και φυσικά αν ψάξω μπορεί να βρω κάτι καλύτερο. Αλλά τι νόημα θα είχε; Είναι γνωστό ότι στον τομέα των ηλεκτρονικών (εικόνα, ήχος) το "τέλειο" δεν υπάρχει... Πάντα υπάρχει ή τουλάχιστον σύντομα έρχεται κάτι καλύτερο...

Εξάλλου, ο 800 μπήκε στο σαλόνι μου κυρίως για την ενασχόληση που μου προσφέρει ως linuxάτος δέκτης που ταυτόχρονα είναι και HD για να μη μείνω πίσω από τις εξελίξεις παρά ως ένα κορυφαίο τεχνολογικό προϊόν.

ΥΓ. Καλό είναι να λέμε τη γνώμη μας εδώ αλλά είναι λάθος να εκνευριζόμαστε όταν οι άλλοι δεν συμφωνούν με αυτήν...

κανονικά δεν θα έπρεπε να ασχοληθώ αλλα έκανα το λάθος και έγραψα και τώρα είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ τον εαυτό μου για κάτι τόσο ηλίθιο (ας που το επιτρέψουν οι moderator)που σε αποκαλεί κάποιος τόσο δημοσια ψεύτη και ακόμα πιο πολύ για τους φίλους που διαβάζουν το forum (και είναι πολλοί) και δεν ήρθαν στην έκθεση
στην έκθεση ήταν στημένη τρεις 8000 δυο σε ένα περίπτερο και ο άλλος σε άλλο περίπτερο
ήμασταν τρεις φίλοι από τους οποιους οι δυο έχουμε DM800 και ο άλλος DM600
το σχολιάσαμε αρκετά τον δεκτη και τσεκάραμε και σχολιάσαμε αρκετά το θέμα scart γιατί δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος να μην σχολιάσει η να του διαφεύγει το scart σε μηχάνημα 1000 ευρώ και λόγο συζήτησις σε όλα τα forum εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον
ali φορα δεν θα παραλείψω να έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου για να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας

Last edited:

Eπειδη γραφεις μια ακομα φορα πραγμα που αφορα εμενα,θα σου πω λοιπον οτι εγω δεν φοβαμαι να πω τη γνωμη μου και κρινομαι και εχω κριθει γι αυτη.Προχτες βοηθησα καποιον για τον Τopfield.Εσυ σ αυτο το ποστ που δειχνεις εδω γιατι δεν λες τη γνωμη σου?Να παρει δηλαδη τον 8000.Ετσι κι αλλιως τετοια πραγματα για να τα αγορασει καποιος χωρις να τα δει δεν ειναι και η πιο σωστη αποφαση.Αρα, μια απλη γνωμη θα εκφρασουμε,δεν θα καθορισουμε κατι.

Οσο για το scart που αναφερθηκε,δεν ισχυει.Τουλαχιστον οταν τον ειδα εγω.Για τον δικο μου δεκτη εχω να πω οτι τον εχω δοκιμασει σε CRT TV με scart,σε Samsung 32' με HDMI και τωρα τελευταια στην LG 32' 5600 με HDMI.Αλλα και με scart, και ο δεκτης 'παιζει'.
Δεν θα καθομαι να σας απανταω σε καθε ποστ.Οποιος θελει παει και τον βλεπει 'για τον 8000 μιλαω' και βγαζει τα συμπερασματα του.

Last edited: