το λοιπον λετε πραματα που δεν στεκουν πατε παλι και βαλτε κανα καναλι που ειναι HD 100% και μετα να βγαλουμε τα συμπερασματα και οχι με αυτον τον τροπο λεω εγω τωρα ετσι.......και κατι ακομα πια αναβαθμισει ειχε μεσα ο δεκτης που ειναι στην εκθεση?
Ο δεκτης ήταν συνδεδεμένος με scart οποτε είναι κρίμα να ασχοληθούμε με HD εικόνα.
την καλησπέρα μου σε όλους
επειδή πολύ πήγαν και με το που έβλεπαν το 8000 "κολαγανε" να πω απλός ότι ο πολίτης που μας εξυπηρέτησε ήταν λίγο εκτος τόπου και χρόνου και δεν ήξερε πολλά από dreambox (δεν τον κατηγορώ σε καμια περίπτωση.Ο συγκεκριμένος δεν ήξερε και τον ρώτησα αν μπορώ να τον πειράξω λίγο και μου έδωσε το χειριστήριο να τον σκαλίζω για κανένα 10 λεπτό)
Ο δεκτης ήταν συνδεδεμένος με scart οποτε είναι κρίμα να ασχοληθούμε με HD εικόνα.Τώρα γιατί είναι με scart ένας δεκτης που κάνει 1000 τι να πω
Ο δεκτης είχε πάνω το μαμά image που είναι επικός απαραδεχτο !!
επειδή ο δεκτης είναι στημένος σε πολλά μαγαζιά με σωστή tv και όχι μια 32άρα (ήταν full HD)και παίζει, οποιος θέλει πάει τον βλέπει και βλέπει εικόνα
οι περισσότερη που σταματάγανε σταματάγανε για την αθλια εικόνα που είχε ο δεκτης και μένανε κόκαλο
το ίδιο και εμείς βεβαια αλλα επειδή έχω τον 800 κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με το στήσιμο.
Ήταν τόσο απλό
να προσθέσω ότι στην έκθεση μονο τα δορυφορικά δεν είχαν θέσει γιατί τα μονα σωστά και με ενημερωμένο προσωπικό ήταν δυο μονο περιπτερα και τα καλύτερα στέκια βεβαια ήταν τα δυο του τύπου
του χρόνου ας ελπίσουμε ότι θα είναι καλύτερα και με περισσότερα περί δορυφορικών και όχι μονο κλειστά κυκλώματα και BIG BROTHER έλεος παντού κάμερες και κοκορεύονται και όλας ότι έχουν την super ντούπερ ουάου κάμερα του james bond
για μένα σαν χομπίστας του χορού η έκθεση ήταν απογοήτευση
υσ το autoresoloution δεν το εχει απο την dream αλλα αν η tv μασ δεν εχει καλο upscaler δεν κανει και τιποτα
και όταν πήρα το 800ari το πρώτο που μου είπαν να κάνω ήταν να φλασηρω το δεκτη με άλλο imageΠαιδιά ένα σχόλιο και από μενα. Δεν ημουνα στην εκθεση και έτσι δεν θα τοποθετηθώ επι της ουσίας (ποιοτητα εικονας) αλλα αν ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο martinoffroad, τοτε η συζητηση περι εικονας στα HD καναλια πρεπει να σταματησει καπου εδω. Δε νομιζω πως εχει νοημα να εκφραζουμε κρισεις για HD εικονα σε συνδεση με scart.
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41863
Το να απαντήσει κάποιος σε ένα ερώτημα τετοιου τύπου θεωρείται αξιόπιστη απάντηση; Δεν νομίζετε ότι αν γράψουμε 50 άτομα την άποψή μας μπορεί να έχουμε και 50 διαφορετικές απαντήσεις; Ποιός θα ειναι το παπαγαλάκι και ποιός θα λέει την (αντικειμενική...αν υπάρχει) αλήθεια και με ποιον τρόπο θα τον ξεχωρίσουμε;
Προσωπικά η εικόνα του 8000 με κάλυψε πλήρως, στα δικά μου μέσα απεικόνισης και σε κάθε περίπτωση (και δεδομένου ότι βλέπω με τον σκαλερ ενεργό) μου απέδωσε πολύ καλύτερα απο τον 800 που ειχα πριν. Φυσικά άλλοι έχουν αντίθετη άποψη, ενω δεν υπάρχει διαφωνία στο ότι το κόστος του ειναι πολύ υψηλό
σου εχω τον απολυτο σεβασμο πανω σε διαφορα τεχνικα θεματα που αφορουν τους dreambox
ομως εδω θα τα χαλασουμε
εαν καλιφτικες με την εικονα αυτη μαλον δεν την γυρισες καλα την εκθεση
η τουλαχιστον δεν γνωριζεις η δεν εχεις δει δεκτες Hd να παιζουν εστω αυτοι οι λιγοι που υπαρχουν
αυτο τι εναι που λες εδω γιτι θα με τρελανεις τελιος φιλε
παραπανω το λες
***Προσωπικά η εικόνα του 8000 με κάλυψε πλήρως....
+1Παιδιά ένα σχόλιο και από μενα. Δεν ημουνα στην εκθεση και έτσι δεν θα τοποθετηθώ επι της ουσίας (ποιοτητα εικονας) αλλα αν ειναι τα πραγματα οπως τα λεει ο martinoffroad, τοτε η συζητηση περι εικονας στα HD καναλια πρεπει να σταματησει καπου εδω. Δε νομιζω πως εχει νοημα να εκφραζουμε κρισεις για HD εικονα σε συνδεση με scart.
Προφανώς διαβάζεις βιαστικά όσα γραφω, αφού λεω ότι τον 8000 τον έχω στο σπίτι μου και αντικατέστησε τον 800 και φυσικά με κάλυψε πλήρως σε θέμα εικόνας, χωρίς να ισχυρίζομαι ότι ειναι ο καλύτερος όλων στο θέμα αυτό, αφού υπάρχουν ακόμη πολλοί δέκτες που δεν έχω δει τι εικόνα δίνουν (γι αυτό και δεν χρειαζόταν να ψαχνω να δω την εικόνα του στην έκθεση)
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=41863
Το να απαντήσει κάποιος σε ένα ερώτημα τετοιου τύπου θεωρείται αξιόπιστη απάντηση; Δεν νομίζετε ότι αν γράψουμε 50 άτομα την άποψή μας μπορεί να έχουμε και 50 διαφορετικές απαντήσεις; Ποιός θα ειναι το παπαγαλάκι και ποιός θα λέει την (αντικειμενική...αν υπάρχει) αλήθεια και με ποιον τρόπο θα τον ξεχωρίσουμε;
Προσωπικά η εικόνα του 8000 με κάλυψε πλήρως, στα δικά μου μέσα απεικόνισης και σε κάθε περίπτωση (και δεδομένου ότι βλέπω με τον σκαλερ ενεργό) μου απέδωσε πολύ καλύτερα απο τον 800 που ειχα πριν. Φυσικά άλλοι έχουν αντίθετη άποψη, ενω δεν υπάρχει διαφωνία στο ότι το κόστος του ειναι πολύ υψηλό
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.