Εικόνες από ένα κοντινό μέλλον

Σε 20-30 χρόνια . περισσότερο επίδειξη της τεχνολογίας μου κάνει παρά άμεσο στόχο , σιγά μη μας τα δώσουν όλα από τώρα .

Αλλά μετά από αυτά τα χρόνια θα οδηγηθούμε εκεί , αν δεν έχουμε καταστρέψει τον πλανήτη .

θυμιζει εντελως iphone / ipad η αποκριση της οθονης και ολο το feeling γενικα

και το design το multitouch και το ebook στο τελος ιδο το ibooks

ios 30

το itunes θα ναι ακομα εκει ομως ...
ουπς ρεστορε ...

Και γιατι να κουνας συνέχεια τα χέρια απο τον ώμο και κάτω σαν καραγκιόζης όταν μπορεις να κάνεις την δουλειά σου με φωνητικές οδηγίες ή ακόμα και με ενα mouse ΠΟΛΥ πιο ξεκούραστα ? Αυτη η μόδα του touch screen ποτε δεν με ενθουσίασε...
Ο σύζυγος μαγκιά - κλανιά αλλα την ομελέτα μια ώρα την χτυπούσε, η γυναίκα έφυγε κι αυτος ακόμα ανακάτωνε. Πάλι καλά που δεν έφησε την οθόνίτσα πάνω στο μάτι της κουζίνας...
Η σύζυγος αφου έφτασε ζωντανή στον προορισμό της με τόσες οθόνες να της αποσπούν την προσοχή και το ένα χέρι μόνιμα εκτός τιμονιού μαγκιά της...
Στην στάση δε, οχι μονο αυτη, αλλά και όλοι οι γύρω είδαν που θα πήγαινε... ασφάλεια και διακριτικότητα λολ....

Να μου λείπουν τέτοιες περιττές αηδίες

Απάντηση: Re: Εικόνες από ένα κοντινό μέλλον

Και γιατι να κουνας συνέχεια τα χέρια απο τον ώμο και κάτω σαν καραγκιόζης όταν μπορεις να κάνεις την δουλειά σου με φωνητικές οδηγίες ή ακόμα και με ενα mouse ΠΟΛΥ πιο ξεκούραστα ? Αυτη η μόδα του touch screen ποτε δεν με ενθουσίασε...
Ο σύζυγος μαγκιά - κλανιά αλλα την ομελέτα μια ώρα την χτυπούσε, η γυναίκα έφυγε κι αυτος ακόμα ανακάτωνε. Πάλι καλά που δεν έφησε την οθόνίτσα πάνω στο μάτι της κουζίνας...
Η σύζυγος αφου έφτασε ζωντανή στον προορισμό της με τόσες οθόνες να της αποσπούν την προσοχή και το ένα χέρι μόνιμα εκτός τιμονιού μαγκιά της...
Στην στάση δε, οχι μονο αυτη, αλλά και όλοι οι γύρω είδαν που θα πήγαινε... ασφάλεια και διακριτικότητα λολ....

Να μου λείπουν τέτοιες περιττές αηδίες

Έγραψες -bye-

software failure ,, try again
error x343243243e545345classvbe2343x8799

error x343243243e545345classvbe2343x8799

δε μου φανηκε για windows στο video ...

τα multitouch gestures παραπεμπουν σε μακ / idevice :flipout:

registerSoftware.jpg

Re: Απάντηση: Εικόνες από ένα κοντινό μέλλον

Κι άμα κοπεί το ρεύμα τι γίνετα;

Αμ, αν μπεί ιός ?
Το ψυγείο θα αρνείται να ανοίξει, η κουζίνα δεν θα σβήνει, οι οθόνες όλες θα δείχνουν τσόντα, ο σύζυγος θα πεθάνει απο την πείνα, τα παιδιά δεν θα ξαναδούν την γιαγιά τους και η σύζυγος θα πάει Ελευσίνα αντί για το αεροδρόμιο και θα περιμένει στην στάση με τους πακιστανούς μεχρι να εξαλειφθεί ο ιός...