Εικόνες από μια Εκθεση.

Να είμαστε όλοι καλά, να ξεπεράσουμε την κρίση και να μπορέσουμε να ξαναπάμε του χρόνου !!! :ernaehrung004:

Ηχείο της Suon' Arte (μην ρωτήσετε πως έπαιζε....)

DSC00794.jpg

DSC00795.jpg

Αυτό πρέπει να έπαιζε σαν... ΣΟΜΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ !!!:Banane0:

Φαινεται καθαρά ο καυστήρας και το μπουρί για τα καυσαέρια... :flipout:

Γιατί τέτοια απογοήτευση με τα ATC; Γίνε λίγο πιο αναλυτικός, αν θες φυσικά.

Μπράβο νεαρέ! :firstprize:

Πολύ καλή, αναλυτική παρουσίαση και καλές φωτογραφίες!..Ευγε!

Και του χρόνου, με υγεία!!

Ο Peter Madnick σχεδιαστής της Constellation μας μιλάει για την εταιρεία, τις σχεδιαστικές της αρχές και τα μηχανήματά της

http://www.youtube.com/watch?v=YlW-edO9ZB4

Τσεκάρισες αν το μαλλί είναι αληθινό?
:flipout::flipout:

Στην αρχή του βίντεο νόμιζα ότι έγινε λάθος

και ανέβασες κάποιο χιουμοριστικό βίντεο από το Youtube!!

Εκ παραδρομής φυσικά!....Η κούραση μετά από ταξίδι, πρωινή εργασία και
να ανέβει όλο αυτό το υλικό με λεζάντες, αργά το βράδυ, νομίζω πως δικαιολογεί και μια μικρή παράλειψη..

Και πάλι μπράβο στον Αντρέα που έκανε όλη τη λάτζα μόνος του!

Mπράβο Αντρέα, εξαιρετική παρουσίαση!!! :SFGSFGSF:

Να είσαι καλά, να πας και του χρόνου!!!

Υ.Γ. Πολύ ψηλοί αυτοί οι hi-endάδες βρε παιδί μου..... :chinscratch:

Καλημέρα ξενυχτισμένε Ανδρέα!
Θέλει μελέτη το υλικό :-)

H γνωμη μου απο αυτο που ακουσα στην atc ειναι οτι ισως ειναι η κορυφη μεχρι τα 15000 ευρω.Δεν μιλαω για το μεγαλο μοντελο,αλλα για το νεο μοντελο στο μεγεθος του 50tower,που ηταν συγκλονιστικο,οχι παιζοντας αφρικανικο μονοχορδο,αλλα συνθετη jazz και ροκ.Πιστη live αναπαραγωγη.

Ενα από τα κορυφαία συστήματα, Full Brinkmann (από πικάπ μέχρι τελικούς), ηχεία Vadernsteen και ρακ της HRS

Καταπληκτικός ήχος σε παρέσερνε, με τον Chris Isaac ανατρίχιασα !!!

DSC00984.jpg

DSC00982.jpg

DSC00978.jpg

DSC00979.jpg
Συμφωνω απολυτως,πανεμορφο,υπεροχο,δεν νομιζω οτι κανεις χρειαζεται τιποτε περισσοτερο.

Μα ποιος σκέφτηκε να βάλει τα Avalon με πέντε (!!!) μέτρα απόσταση μεταξύ τους και τρία μόνο μέτρα από τον τοίχο μπροστά τους....

Ενδιαφέρον σύστημα με Avalon, dCs και Jeff Rowland το οποίο αδικήθηκε παράφορα από την απίστευτη τοποθέτηση των ηχείων.....

DSC00908.jpg

DSC00910.jpg

DSC00916.jpg
Καλα,αυτοι εβγαλαν τα ματια τους μονοι τους.Κριμα,γιατι υπηρχαν στιγμες που το ηχειο εδειχνε τι μπορει να κανει.

Άπαιχτος!
Και εγώ με τα 150άρια τα ATC κάπου κόλλησα...
Είναι δυνατόν να μην παίζουν αυτά τα τέρατα;

Ακουσα δύο φορές μόνο τα μεγάλα 150 και όχι τα νέα που ήταν δίπλα τους.
Σε μεγάλα ορχηστρικά έργα δεν μπόρεσαν να αποδώσουν τις διαστάσεις της ορχήστρας και τις εναλλαγές της μουσικής. Βέβαια από ότι είδα έπαιζαν με προενισχυτή κάποιο εισαγωγικό μοντέλο !!! Αυτή τη μανία είτε με έλλειψη προ είτε με φθηνά μοντέλα δεν την καταλαβαίνω....

Μου είπαν φίλοι που άκουσαν τα μικρά, ότι έπαιζαν καλύτερα από τα μεγάλα !!! (από ότι βλέπετε αυτό είναι σύνηθες τελικά στο Μόναχο ή γενικά τα μικρότερα μοντέλα είναι πιό εύκολα και στη σχεδίαση και στην οδήγηση)