Εικόνες από μια Εκθεση.

Vivid Speakers

DSC00729.jpg

CH transport - dac

Πρόκειται για μία καινούργια Ελβετική εταιρεία, που ιδρύθηκε από πρώην σχεδιαστές της Orpheus, με ποιότητα κατασκευής εξαιρετική και πολύτιμη υποθήκη την προηγούμενη εμπειρία των ιδιοκτητών της. Το dac/προ που μόλις παρουσιάστηκε είναι στα 22.000 Ελβετικά φράγκα

DSC00730.jpg

Δεύτερο δωμάτιο με ψηφιακά της νεοσύστατης CH, ενισχυτικά της Viola και ηχεία της Stenheim

Ενδιαφέρον ήχος, αλλά νομίζω ότι ο αδύνατος κρίκος ήταν τα ηχεία

DSC00732.jpg

Ηχεία και ενισχυτικά της ASI Liveline του Franck Tchang και ψηφιακές πηγές dCs

DSC00736.jpg

Το ηχείο πριν φθάσω κοντά του, θα ορκιζόμουν ότι ήταν Kharma !!!

DSC00737.jpg

Wilson με Spectral - παρότι δεν είμαι φαν καμίας από τις δύο φίρμες, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό !

DSC00741.jpg

DSC00742.jpg

Home cinema από Bryston και PMC (παρακολουθήσαμε λίγο από συναυλία των Within tempation)

Τα ηχεία ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΑ !! και ο ήχος πραγματικά εντυπωσιακός για home cinema

DSC00744.jpg

Farber Acoustic Art Horn Loudspeakers από μάρμαρο !!!!

Από εμφάνιση πάντως ...... γιατί από ήχο ...... κορμάρα......

DSC00750.jpg

DSC00751.jpg

Πρώτη παρουσίαση σε έκθεση της νέας σειράς ηχείων Elegance της Kharma που σταμάτησε τη σειρά Ceramique και χρησιμοποιεί πλέον custom made μεγάφωνα

Πολύ ωραίος ήχος, τα ηχεία μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι καλύτερα από τη σειρά που διαδέχονται

DSC00760.jpg

Last edited:
Ενα από τα μεγαλύτερα και ακριβότερα συστήματα της έκθεσης

Πικαπ Continuum, ψηφιακά και ενισχυτικά Constellation (πρωτοεμφανιζόμενη σειρά) και ηχεία Tidal Sunray T1

Παρότι όλα τα μηχανήματα που απάρτιζαν το σύστημα ήταν πραγματικά κορυφαία, ο ήχος ήταν μεν αναλυτικός και μουσικός αλλά με έλλειψη χαμηλού και ρυθμού και έτσι δεν κατάφερε να δικαιολογήσει το κόστος του.....

DSC00774.jpg

Last edited:
Πολλοί το ονειρεύονται αλλά ελάχιστοι τυχεροί το χαίρονται (ισως η κορυφαία αναλογική μηχανή !)

DSC00770.jpg