Εικόνες από μια Εκθεση.

Η γνώμη του Srajan Ebaen απο το 6moons για Tune Audio και Aries Cerat

Tune Audio showed their Anima 3-way horns with active Pulse horn-loaded subwoofer. Electronics were by Stavros Danos of Aries Cerat. This was my favorite system by far. It was wildly impractical and desirous of space and funds I don't have of course. But that's the fun of attending shows. One makes encounters of the 4th kind which, though short-lived, confirm what's achievable to reset personal goals at home. I'd been impressed with Tune Audio already at their first showing during the Athens hifi show. In a rather larger space in Munich this first impression merely compounded. Best Sound of the Show? From what I heard—which was a small fraction—absolutely

:fahne90:

Last edited:
δηλαδή εγώ που πλήρωσα σήμερα τις βιολογικές πατάτες το τριπλάσιο από τις μη βιολογικές σημαίνει ότι έφαγα πιο σοβαρές πατάτες ;

Re: Απάντηση: Εικόνες από μια Εκθεση.

δηλαδή εγώ που πλήρωσα σήμερα τις βιολογικές πατάτες το τριπλάσιο από τις μη βιολογικές σημαίνει ότι έφαγα πιο σοβαρές πατάτες ;
Παντως πατατα εφαγες σιγουρα :laugh:

Τελειώνοντας (οριστικά αυτή τη φορά) να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και να σας ενημερώσω ότι με τους τρεις κατασκευαστές, που μας μίλησαν στο βίντεο, έχουμε συνεννοηθεί ότι, αν μας ενδιαφέρει, μπορούμε να κάνουμε κατάλογο ερωτήσεων, να τις στείλω με email και να μας απαντήσουν !!

Οπότε σκέφτομαι τις επόμενες ημέρες να ανοίξω από ένα thread ανά κατασκευαστή και να ποστάρουμε όλοι τις ερωτήσεις που θα θέλαμε και μετά από δυό εβδομάδες να τις μαζέψω όλες και να τις στείλω στις εταιρείες.

Το ίδιο θα γίνει και με τον τέταρτο κατασκευαστή που θα μας στείλει το βίντεο σε λίγες ημέρες.

Αντρέα, δεν ξέρω τι έχεις κάνει άλλες χρονιές, αλλά πραγματικά η παρουσίασή σου -ή να πω το φωτορεπορτάζ- ήταν Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Α-Ι-Ο και καταιγιστικό !!

Σ' ευχαριστούμε πολύ! :SFGSFGSF::a0210:

Re: Απάντηση: Εικόνες από μια Εκθεση.

Μήπως να έκοβες τις πολλές πατάτες?:chef:

Τα θερμα μου συγχαρητηρια.
Εν μεσω κρισης υπαρχει και η εναλλακτικη του ριβιουερ.:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Εικόνες από μια Εκθεση.

Πηγές και ενισχυτικά από την MSB και ηχεία Proac

Ωραίος και καθαρός ήχος σε ένα πολύ τίμιο σύστημα

DSC00691.jpg

Τα Masterclass ήταν απλώς στατικά ?
Είναι το τρέχον μοντέλο ή νέο ?

θα ηθελα επισης να επισημανω την θριαμβευτικη επιστροφη του βινυλιου.Σχεδον σε ολα τα δωματια υπηρχε πλατω που το χρησιμοποιουσαν σαν reference πηγη,οπως επισης για να ειμαι δικαιος,η επικρατηση των media pleyers εις βαρος του cd.

Ρε συ ...καλουλης εισαι τελικα:flipout::flipout:

Χαρας το κουραγιο σου φιλε μου...νασαι καλα να μας ενημερωσεις και του χρονου:SFGSFGSF:

Re: Απάντηση: Re: Εικόνες από μια Εκθεση.

Τριχες ηταν...Ουτε ενα Naim δεν φωτογραφησε...:icon15: :beee: :flipout:

Οντως, τώρα που το λες..... (ούτε καν θυμάμαι αν είδα σύστημα Naim να παίζει, πιθανώς να έπαιζε αλλά ουσιαστικά την πρώτη ημέρα γύρισα την έκθεση, αφού τη δεύτερη η συνάντηση και τα βίντεο με τους 4 κατασκευαστές μου έφαγαν τουλάχιστον τέσσερις ώρες - συστάσεις, γνωριμία, συζήτηση, ακρόαση και μετά τράβηγμα του βίντεο....)

Του χρόνου (αν καταφέρουμε να πάμε) θα βελτιωθώ ! :beee:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εικόνες από μια Εκθεση.

Οντως, τώρα που το λες..... (ούτε καν θυμάμαι αν είδα σύστημα Naim να παίζει, πιθανώς να έπαιζε αλλά ουσιαστικά την πρώτη ημέρα γύρισα την έκθεση, αφού τη δεύτερη η συνάντηση και τα βίντεο με τους 4 κατασκευαστές μου έφαγαν τουλάχιστον τέσσερις ώρες - συστάσεις, γνωριμία, συζήτηση, ακρόαση και μετά τράβηγμα του βίντεο....)

Του χρόνου (αν καταφέρουμε να πάμε) θα βελτιωθώ ! :beee:

Σε πειραζω βρε....:worshippy:

Απάντηση: Re: Εικόνες από μια Εκθεση.

I know ...... :Banane0:

ΥΓ Ρε συ Χρήστο (Lemarchand) μήπως τράβηξες καμία φωτό με naim ??

Ο Χρηστος ματια εχει μονο για Sonus...Aκομα κι αν φωτογραφησει κατι αλλο θα το περασει απο φωτομαγαζο ωστε να μοιαζει με Sonus...:Banane0:

Πολυ καλη παρουσιαση Αντρεα ,δεν θα ξαναπω κακο λογο για τις φωτογραφιες σου!
Ατιμη κοινωνια,αλλοι στο Μοναχο και αλλοι στην Σοφια:bigcry: