Εικόνες από μια Εκθεση.

Μπράβο συγχαρητήρια πάρα πολύ καλή παρουσίαση.
Μια ερώτηση, μήπως τα περισσότερα ηχεία ήταν υπερβολικά μεγάλα για συνηθισμένα σπίτια ;;;

Μπράβο συγχαρητήρια πάρα πολύ καλή παρουσίαση.
Μια ερώτηση, μήπως τα περισσότερα ηχεία ήταν υπερβολικά μεγάλα για συνηθισμένα σπίτια ;;;
Οντως,αυτο ειναι αληθεια,σε τετοιες παγκοσμιες εκθεσεις,δεν τιθεται θεμα μεγεθους και κοστους.Υπηρχαν μεγαλα ηχεια με μεγαλο ηχο,μεγαλα ηχεια με ''μικρο'' ηχο,καθως και μικρα με μεγαλο ηχο.Στην πρωτη κατηγορια μπορω να θυμηθω τα utopia grande,τα atc,τα Τ+Α solitair,τα B&M,τα Fisher&Fisher,τα Dynaudio,τα υπεροχα Lanche,τα καταπληκτικα Purist audio,τα Isophon,τα εξαιρετικα Nola,τα Vanderstein,το καινουριο της Pathos,και φυσικα τα δικα μας tune audio.Στην δευτερη κατηγορια,και με την επιφυλαξη του ματσαρισματος με τα συνοδα τους και του χωρου που επαιζαν,τα Chario,Dali,το μεγαλο Proac,τα Βurmester,το μεγαλο YG,γιατι το μικρο ηταν πολυ καλο,τα Marten απο τα οποια περιμενα να ακουσω εξαιρετικα πραγματα,τα Kharma,τα Avalon αλλα τα αδικουσε ο χωρος,τα Tidal,τα Raidho,καθως και τα καινουρια avandera της Audio physic.Στην τριτη κατηγορια,θυμαμαι τα φανταστικα Χαvian evolution,τα ONIX,το μικρο της Lindeman,καθως και ενα μικρο μοντελο δαπεδου της Elac,που γεμιζε εκπληκτικα εναν μεγαλο χωρο.Υπενθυμιζω οτι αυτα αποτελουν προσωπικες αποψεις αυτηκοου μαρτυρος που δεν εχει κανενα απο τα αναφερομενα ηχεια στην κατοχη του,ουτε αντιπροσωπευει τιποτε,παρα μονο τον εαυτο του.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο αριθμός συστημάτων που έπαιζαν με το cd ή dac και στο ρόλο του προενισχυτή !

Aγορι μου εσυ............νατο το ρεζουμε του ΑΥΡΙΟ......

Ελα σπιτι και φερε το ντακι σου να το καρφωσουμε πανω στον Krell να δεις τι γινεται!!!!!!

DAC με προενισχυση βαρβατη και στο αναλογικο διακριτα........εχουμε πολλα να δουμε ...στο μελλον...πολλα τα γλεντια!!!!!!!!!!!!!!-bye--bye-
Κερναω φρεντο στην παραλια ....ξερεις εσυ!!!!!!

Last edited:
Καλά, για καφέ στην παραλία (ξέρω που πιά, αφού χάθηκα μία ώρα την άλλη φορά...) θα έρθω, το dac μου όμως δεν έχει προενίσχυση !!!

Πάντως σπίτι μου, όταν έκανα το τεστ με παθητικό προ, απλά δεν.....

Last edited:
Και τα επίσημα στοιχεία από την έκθεση:

20.000 τετραγωνικά μέτρα,
14.000 επισκέπτες,
337 εκθέτες από 29 χώρες,
900 μάρκες σε έκθεση,
437 δημοσιογράφοι,
50% Γερμανοί εκθέτες / 50% εκθέτες άλλων εθνικοτήτων.

Οι επισκέπτες μετά τους Γερμανούς σε ποσότητα ήταν ακολούθως: Ελβετοί, Βρετανοί, Αυστριακοί, Ρώσοι, Ιταλοί, Σουηδοί, Γάλλοι, Ισπανοί και σε μη Ευρωπαίους: Αμερικανοί, Ινδοί, Κινέζοι, Ταιβάν, Ιαπωνία, Ισραήλ, Αυστραλία(!).

Κατά γενική ομολογία η πιο πετυχημένη ποτέ.

Ραντεβού του χρόνου -να είμαστε καλά- στις 3-6 Μαίου 2012.

Μέχρι τότε δείτε και μερικές φωτό ακόμη.............!!!!!!!!:

http://translate.googleusercontent....t=3657&usg=ALkJrhiMl7N1075o6tjB0EKWxlb1jrMIIw

Last edited:
Μήπως ξέρεις κανείς τι μάρκα είναι τα διάφανα πανελς που είχε το δωμάτιο marten-jorma;

Attachments

• IMG_3579c.jpg
    IMG_3579c.jpg
    45.8 KB · Views: 83