εικόνες στην υπογραφή

Νίκος Σχ.

Supreme Member
12 July 2006
4,221
Θεσσαλονίκη
επειδή έχω δει επανειλημμένως σε διάφορα φόρα τα user bars ήθελα να φτιάξω ένα και για μένα , όμως η εικόνα βγήκε 350χ96 μεγέθους 19kbytes , και εδώ υπάρχει περιορισμός 300x70 σε 9,2 ... Είναι 5 bars μαζί , αλλά ούτε το ένα δεν θα χωρούσε αφού το κάθε ένα είναι 10-12kbytes ( το γιατί είναι θέμα fat32 ) και 350 στο μήκος ...

Θέλω να λασκάρετε λίγο τα χαλινάρια για να βάλω την υπογραφούλα μου ...

Δεν τιθεται θεμα "λασκαρισματος" κτλ. Το μεγεθος των εικονων στις υπογραφες εχει μπει ωστε να μην προκαλεσει το παραμικρο προβλημα στο load του server. Καποια στιγμη στο μελλον μετα απο καποιες αναβαθμισεις που θα γινουν θα ανεβει και αυτο.

Γενικως ειμαστε της αποψης να μπορουμε να εχουμε οσο το δυνατον καλυτερο security γινεται οσο περναει απο το χερι μας. Το ξερω οτι καποιες φορες αυτο μπορει να φαινεται στα μελη οτι περιοριζει αλλα πραγματα στην πλατφορμα αλλα θεωρω οτι η ασφαλεια ειναι πανω απ'ολα.

Οκ , ελπίζω να ξεπεριοριστεί λίγο , γιατί είναι ίσα ίσα 30% περισσότερα εικονοστοιχεία , και επιπλέον τα user bars δημιουργήθηκαν ακριβώς για να μπαίνουν στις υπογραφές ...

Η γνωμη η δικη μου παντως παιδια ειναι οτι μια χαρα ειμαστε κι ετσι. Εχω δει αρκετα φορα που βαζουν κατι gif φωτογραφιες, οι οποιες εκτος του οτι ειναι βαριες μεχρι να φορτωσουν, απο την αλλη επειδη τις κανουν και σας animation, αποσπουν την προσοχη και δεν μπορεις να διαβασεις ανετα. Τουλαχιστον οταν τις βλεπω εγω αυτο παθαινω. Δεν ξερω για εσας φυσικα...ισως το παθαινω μονο εγω! :blink:

Καλά , μην βαράς , θα περιμένω να χαλαρώσετε τα χαλινάρια ... Αλλωστε θα πρέπει να μπαίνουν user bars , αφού σχεδιάστηκαν για αυτό τον σκοπό ...

Re: Απάντηση: εικόνες στην υπογραφή

Τι εννοεις Δημητρη ?

:flipout::flipout::flipout: ....καλυτερα μην απαντησει

ΑΔΙΚΙΑ , ΑΔΙΚΙΑ , ΑΔΙΚΙΑ...για 1 kb δεν μπορεσε να μου φορτωσει ενα avatar που θελω.....ασε που κανονικα ο φοβερος σκορπιος μου ειναι κινουμενος ..

Τα user bars μπορεί να είναι όμορφα,χαριτωμένα κλπ,αρκεί να μη γίνεται κατάχρηση.
Ενας λόγος που δεν μπαίνω πια στο forum των Muse είναι αυτός.
Με πιάνει πονοκέφαλος και δεν μπορώ να διαβάσω ποστς εξ αιτίας των πολλαπλών και απανωτών user bars κάθε μέλους !!:BDGBGDB55: :grandpa:

Απάντηση: Re: εικόνες στην υπογραφή

Καλά μιλάμε, σκέφτηκα να γράψω κάτι πολύ "πονηρό" για κάτι που είναι σχεδιασμένο για να μπαίνει κάπου, αλλά δεν το βάζουμε εκεί όλοι, αλλά θα κρατηθώ και δεν θα το πω.. :blush:

:blush::blush::blush::blush::blush::blush:

εχετε δει ποσο επεξεργαστη απασχολει μια σελιδα με κινουμενα ανιματιον εικονιδια ;;;;;

πηγαινεται σε μια σελιδα με πολλα τετοια και ανοιξτε το παραθυρο που δειχνει την ενεργεια που κανει εκεινη τη στιγμη ο πεπεξεργαστης και θα δειτε κατι 60 % και 80% ..................

Re: Απάντηση: εικόνες στην υπογραφή

εχετε δει ποσο επεξεργαστη απασχολει μια σελιδα με κινουμενα ανιματιον εικονιδια ;;;;;

πηγαινεται σε μια σελιδα με πολλα τετοια και ανοιξτε το παραθυρο που δειχνει την ενεργεια που κανει εκεινη τη στιγμη ο πεπεξεργαστης και θα δειτε κατι 60 % και 80% ..................

σοου γουατ? ποιος θέλει το cpu του να κολοβαράει!? :p