Είμαι Γιατρός.............

δεν φτανει που ο ανθρωπος εχει τεραστιο σεξουαλικο προβλημα αυτοι τον χλευαζουν και αυτος ανικανος να αντιδρασει αφου ειναι σε ολικη ναρκωση
μεσα στο δωματιο βρισκονται ολο το προσωπικο και ισως και ασχετοι και γελανε
_οταν εκανε εγχειριση μελος της οικογενειας δεν μας αφηναν ουτε εξω απο το χειρουργιο να περιμενουμε_
και εδω μπηκαν μεσα ορδες
ουτε εγω τους παω τους homos αλλα δεν τους κοροιδευω κιολας
ποσο μαλλον αν ηταν ασθενεις μου
αυτοι οι ανθρωποι πρεπει να μπουν φυλακη ισοβια
και τελος βλεπουμε πως οι σημερινοι ιατροι δεν δινουν τον ορκο του
"ιπποκρατη αλλα τον ορκο του ιποκριτη"

τι ειπα ο ποιητης?

Last edited:
δεν θελω να συνεχισω γιατι θα κανω μια επεμβαση πριν τα χριστουγεννα
θα αφαιρεσω λαμες απο ποδι απο ατυχημα που ειχα πριν 3 χρονια με μηχανη
ελπιζω να ην το δει ο χειρουργος μου και με "στειλει"...
αν και καλος ανθρωπος τα πηρε χοντρα χοντρα τα δωρακια του

παθατε σοκ ε?

ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν πολλα ακομα που δεν εχουν παρει τον δρομο του ιντερνετ αλλα εμειναν στα κινητα τους

Το είδα, δεν αμφισβηστώ την αυθεντικότητά του.

Όμως, μιλώντας επαγγελματικά έχω να παρατηρήσω τα εξής:
1. Πρόσωπο δεν φαίνεται, ταυτότητα του ασθενούς δεν υπάρχει, άρα δεν έχουμε προσβολή προσωπικότητας. Τυπικά μιλούμε, δεν μιλώ για θέματα ουσίας.
2. Έχω δει κι άλλα τέτοια βίντεο από το εξωτερικό, μάλιστα κάποτε είχα ακούσει πώς στην Ιατρική ιωαννίνων έδειχναν τέτοια βίντεο για να προετοιμάσουν τους γιατρούς για οτιδήποτε.
3. Προσωπικά θεωρώ τους χειρούργους θεούς (καθώς έχουν την απόλυτη εξουσία ζωής και θανάτου νόμιμα) και φέρομαι ανάλογα απέναντί τους σε επαγγελμαιτκό επίπεδο. Όμως θυμίζω ότι δεν έχω δώσει χρήματα σε δημόσιο νοσοκομείο.
4. Επίσης δέχομαι ότι η πίεση που υφίσταται μια χειρουργική ομάδα είναι εξοντωτική. Και δεν μπορεί να τη νιώσει ούτε ο ασθενής, ούτε οι έξω (συγγενείς, κλπ.)
5. Θεωρώ ότι το σύστημα υγείας στην Ελλάδα είναι κακό, τόσο το δημόσιο, όσο και το ΙΔΙΩΤΙΚΟ (το οποίο μάλλον είναι χειρότερα οργανωμένο). Το σώζουν όμως οι γιατροί. Και τους οφείλουμε χάρη.

Προσωπικά για τον johny 1989 ένα off topic χωρίς καμμιά πρόθεση.
Μάλλον είσαι νεαρός στην ηλικία. Μάλλον είσαι ευκατάστατος.´Σίγουρα έχεις το μέλλον μπροστά σου.

Μέχρι τώρα έχεις δραστηριοποιηθεί στο φόρουμ μάλλον αρνητικά. Εύχομαι αργότερα να προσφέρεις στους άλλους ανθρώπους. θετικά. Να τους βοηθάς χωρίς να προσδοκάς κάτι, ακόμη κι όταν αυτοί σε φτύνουν. Να μη σε νοιάζει, αν θα γελούν μαζί σου, γιατί αυτοί θα βγάζουν 100άδες ευρώ από μανικιούρ, λουλούδια, μετοχές και άλλα τέτοια και ότι θα έχουν την απαίτηση από σένα να τους σώζεις και μετά να αδιαφορούν για σένα.

Ή έστω να μην έχεις σκοπό το κέρδος με κάθε τρόπο, αλλά να ζεις άνετα και να βοηθάς τους άλλους.

Αξίζει φίλε μου.... σοβαρολογώ.

Αν μου επιτρέπεις να σε πώ φίλε μου.

Last edited:
πες με φιλο αλλα γιατι αυτο με το αρνητικα
ειναι κακο το ποστ που εκανα?
βοηθω. πως δεν βοηθω....?
το νεαρος τι σχεση εχει
19 ειμαι
κιαν ειμαι 100 το ιδιο θα ελεγα

και επιμενω

ντροπη τους....

δεν γνωριζω ολους τους ιατρους σιγουρα υπαρχουν και καλοι αλλα εννοω του βιντεο και αυτους που εχω ΠΛΗΡΩΣΕΙ και μιλησει απο κοντα...
γιατρος εισαι?
τεταμενη αατμοσφαιρα η μου φαινεται?
-bye-
δεν εχω σκοπο να δημιουργησω κανενα προβλημα
φιλικα
:grinning-smiley-043
Είμαι βέβαιος πώς τό σχόλιό σου αναφέρεται στά τού βίντεο.

Έχω φίλο (και κουμπάρο) κτηνίατρο, αναπληρωτή καθηγητή στο ΑΠΘ που δεν έχει πάρει ούτε ευρώ πέρα από το μισθό του από τότε που μπήκε στο πανεπιστήμιο, και τα φέρνει πραγματικά ζόρικα βόλτα.

Φέτος είδα με άλλο μάτι το προσωπικό των Κέντρων Υγείας το καλοκαίρι. Εγώ διακοπές. Αυτοί εφημερία κάθε μέρα (με 2 διαλείμματα τη βδομάδα).

Και αυτή την εβδομάδα είδα στην Α' χειρουργική κλινική του Ιπποκρατείου πολύ καλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών. Όσο μπορώ να κρίνω βέβαια. Και όχι στο δικό μου άνθρωπο, αλλά σε ένα παππού 82 ετών, που ήρθε στις 03.00 με ακατάσχετη αιμορραγία και τον έσωσαν (τουλάχιστον μέχρι σήμερα ήταν ζωντανός με τις αισθήσεις του).

Υπάρχει βλέπετε και η άλλη πλευρά.

Δέχομαι απλά πώς η απάντηση αφορά στο βίντεο.
Συνολικά αντιτίθεμαι στό τσουβάλιασμα οποιασδήποτε επαγγελματικής ομάδας είτε είναι εργάζόμενοι στην αποκομιδή σκουπιδιών τού Δήμου είτε Πυρηνικοί Φυσικοί.
Καμιά ένταση,αλλά οι διευκρινίσεις είναι απαραίτητες.
Υ.Γ.
Μιάς και είσαι 19 ετών όπως είπες υποθέτω πώς όταν αρχίσεις να εργάζεσαι ή εάν ήδη εργάζεσαι θα σέβεσαι τον κόπο σε οποιοδήποτε επάγγελμα τών ανθρώπων πού κάνουν καλά την δουλειά τους και θα τούς ξεχωρίζεις απο τούς επίορκους.

συμφωνω
δεν χαντακωνω ολους τους ιατρους
εξαλου δεν φταινε αυτοι για τα φακελακια
οταν εκανα εγχειριση
δεν ζητησαν λ7
μονοι μας τους τα δωσαμε γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις δεν τα υπολογιζεις τα λ7 και θες να σε περιποιηθουν καλητερα
κατηγορω το συστημα
ναι το συστημα
παντου υπαρχει η καλη πλευρα

το χειρουργιο που εκανε μελος της οικογενιας ηθελε λ7 για να γινει το ραντεβου της επεμβασης συντομα...
μας το ειπαν επιτοπου ....

το δικο μου ηταν εκτακτο

φυσικα-bye-
Δέχομαι απλά πώς η απάντηση αφορά στο βίντεο.
Συνολικά αντιτίθεμαι στό τσουβάλιασμα οποιασδήποτε επαγγελματικής ομάδας είτε είναι εργάζόμενοι στην αποκομιδή σκουπιδιών τού Δήμου είτε Πυρηνικοί Φυσικοί.
Καμιά ένταση,αλλά οι διευκρινίσεις είναι απαραίτητες.
Υ.Γ.
Μιάς και είσαι 19 ετών όπως είπες υποθέτω πώς όταν αρχίσεις να εργάζεσαι ή εάν ήδη εργάζεσαι θα σέβεσαι τον κόπο σε οποιοδήποτε επάγγελμα τών ανθρώπων πού κάνουν καλά την δουλειά τους και θα τούς ξεχωρίζεις απο τούς επίορκους.

Γιά τά στραβά της Υγείας αλλά και της Ιατρικής Εκπαίδευσης έχω καταθέσει την γνώμη μου σε προηγούμενο πόστ No 33.
Νασαι καλά.
Πάντως φίλε Johny να ξέρεις πώς αρκετοί αγανακτούν με όσα βλέπουν να συμβαίνουν στην Ελλάδα στον χώρο τής Υγείας και παλεύουν οσο μπορούν.
Οι συμπληγάδες είναι τεράστιες,όπως και στην Παιδεία και παντού.

Re: Απάντηση: Είμαι Γιατρός.............

συμφωνω
δεν χαντακωνω ολους τους ιατρους
εξαλου δεν φταινε αυτοι για τα φακελακια
οταν εκανα εγχειριση
δεν ζητησαν λ7
μονοι μας τους τα δωσαμε γιατι σε αυτες τις περιπτωσεις δεν τα υπολογιζεις τα λ7 και θες να σε περιποιηθουν καλητερα
κατηγορω το συστημα
ναι το συστημα
παντου υπαρχει η καλη πλευρα

το χειρουργιο που εκανε μελος της οικογενιας ηθελε λ7 για να γινει το ραντεβου της επεμβασης συντομα...
μας το ειπαν επιτοπου ....

το δικο μου ηταν εκτακτο

ναι αλλά άλλο είναι να γουστάρεις να δώσεις χρήματα
και άλλο να στα απαιτούν αδιαφορώντας αν έχεις η όχι !

Φίλη με βαθμό επιμελητή Α´στο Τζάνειο,τρέχει μετά τις εφημερίες της (ίσως και 48 ώρες άυπνη) σε γηροκομείο για να τα φέρει βόλτα,αφού σπουδάζει 2 παιδιά.
Συνάδελφός μου στη δουλειά,με τον σύζυγό της να εργάζεται στο Ωνάσειο (αναισθησιολόγος),ψάχνει για δεύτερη δουλειά για να τα φέρουν βόλτα και να μπορούν να πληρώσουν το στεγαστικό τους δάνειο(μένουν σ´ένα διαμέρισμα 103 τ.μ. στην Άνω Γλυφάδα.
Για να μην μιλήσω για τον αριθμό των αιτήσεων προσωπικών δανείων από γιατρούς που εργάζονται σε ιδιωτικές κλινικές,σε αντίθεση με τον αριθμό αιτήσεων από υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους οι οποίες είναι από ελάχιστες έως μηδενικές.

Δεν είναι όλοι οι γιατροί εκατομμυριούχοι,το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα.

το αίσχος με το video είναι η κατάρρευση του ιατρικού απόρρητου πρώτον , και συνεπακόλουθα η χλεύη που θα υπέστη ο ασθενής του οποίου τα στοιχειά και όλο το γεγονός που του συνέβη έγινε γνωστό σε όλο το προσωπικό του νοσοκομείου ..
ΒΑΝΑΥΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ προσωπικών δεδομένων και διαπόμπευση στον γελοίο όχλο ...

Όπως λένε και από παλιά το σπουδαγμένο γαϊδούρι παραμένει γαϊδούρι

το τι βάζει και τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του η στο κώλο του ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!!

ΑΙΣΧΟΣ είχα την εντύπωση ότι η τριβή με σπουδές και σπουδαίους ανθρώπους βελτιώνει άλλα ......

έχω κολλητό φίλο φαρμακοποιό που δεν μου έχει πότε και τίποτα για διάφορα ευτράπελα αυτού του είδους , και έχει δει πολλά και για γνωστούς ...

αν εκανε ο καθενας μας ενα τετοιο blog
ισως βοηθουσε να βελτιωθει η κατασταση

αν εκανε ο καθενας μας ενα τετοιο blog
ισως βοηθουσε να βελτιωθει η κατασταση

Επειδή παρακολουθώ το συγκεκριμένο blog θεωρώ πως ειναι απο τα πλέον αναξιόπιστα.
Δες και τά σχολια που υπαρχουν κατω απο το βιντεο,το οποίο δεν αμφισβητώ.
Αντιθετως θεώρησα εξαιρετικο το blog τής μακαριτισσας της Αμαλίας που περιεγραψε ολη της την περιπετεια και οσα αντιμετώπισε.
Τοτε ειχαν ξεσηκωθεί πολλοί bloggers και το θέμα της ειχε συζητηθεί και εδώ.
Αλλά εναν χρόνο απο τότε ολα ξεχάστηκαν δυστυχώς........

Ίσως να είμαι κι εγώ ο ίδιος ακόμα μια εξαίρεση, όπως και ο Βλάσης.

Σε δημόσιο νοσοκομείο υποβλήθηκα σε εντερεκτομή και ο χειρούργος μόνο που δε μας έδειρε όταν τον πλησιάσαμε για φακελάκι...

....μήπως τελικά έχουμε και εμείς μερίδιο ευθύνης, γιαυτή την νοσηρή κατάσταση?