Ειμαι μεταξυ Samsung ue40es6570 και LG LM640S: βοηθεια ; :)

abarth

Established Member
6 March 2007
160
Thessaloniki/Greece
Καλημερα
ειμαι μεταξυ των 2 τηλεορασεων
Samsung ue40es6570
LG LM640S
Εχουν σχεδον ιδια τιμη 699 η 1η και 620 η 2η. Θα προτιμουσα τη 2η γιατι με καλυπτει στα χαρακτηριστικα, ειναι 42" και δινει και 4 γυαλια, ενω η 1η μονο 2 και ειναι 40". Βεβαια εχει pvr (η 2η αναφερει πως δεν εχει, αν και σε review εδω διαβασα πως εχει(;))
Δεν ξερω ομως τελικα στις επιδοσεις ως τηλεοραση, smartTV, 3D κλπ ποια ειναι καλυτερη. ΑΝ ειναι ιδιες θα προτιμησω την LG, αλλα με φοβιζει μηπως το smartTV της ειναι 100% αχρηστο απο αυτα που εχω διαβασει απο ορισμενους χρηστες.
Επιπλεον σε συναρτηση με το dlna και γενικοτερα με τη χρηση κινητου ποια ειναι πιο ευχρηστη ;
Καθε βοηθεια επιθυμητη.
Σε επιπλεον κοστολογημενες τηλεορασεις δεν θελω να παω διοτι η συζυγος θεωρει ακομα και αυτη την αγορα 'αχρηστη' :) (φεμινιστικο κινημα ρουλζ)....

οι samsung τα κάνουν όλα και συμφέρουν....έχω lg 60Pκ 950 infinia Και δεν παίζει μέσω dlna καλα´υπότιτλούς ή όλα τα format ήχου...η samsung πατάς το κουμπί και κάνει μέχρι και καφέ

Αν έχεις απόσταση μεγαλύτερη από 2-2.5 μέτρα καλύτερα να κοιτάξεις 46".

Δες και αυτή είναι νέο μοντέλο 2013...

http://www.skroutz.gr/s/3005588/Samsung-UE40F6100.html

Η LG είναι στα 50 Hz πραγματικά , αν θέλεις να βλέπεις ποδόσφαιρο πάρε τηλεόραση με 100 Hz τουλάχιστον.

Καταρχην ευχαριστω για τη βοηθεια.
Τελικα πηρα την LG LM649S που μου την αφησαν σε καλυτερη τιμη μαζι με καποια εξτρας. Θα ηθελα να ρωτησω ομως τα εξης:
α) πως μπαινω στο service menu? Θελω να εξετασω τις ωρες που εχει παιξει(αν εχει παιξει η τηλεοραση). Διοτι την προηγουμενη που ειχα αγορασει (απο αλλο καταστημα) τελικα την ειχαν κατι μηνες να παιζει(αρα μεταχειρισμενη ή εκθεσιακο μοντελο) χωρις φυσικα να με ενημερωσουν
β) στην τηλεοραση πανω ειχε κολλημενο το καρτελακι που φαινεται στη φωτογραφια. Αυτο δεν το βαζουν συνηθως σε εκθεσιακα; Η παιζει να ειναι σε ολα τα μοντελα απο την LG (δεν εχω ξαναπαρει LG TV)
20130322_085456.jpg

Ευχαριστω!

Όχι σε όλες τις τηλεοράσεις μπαίνει από το εργοστάσιο.

Αν δεν το έχεις ήδη βγάλει , βγάλε το πριν μείνουν κόλλες πάνω στο πλαίσιο.