Είμαι πλούσιος ...

GEORGE M.

Supreme Member
3 April 2009
4,205
ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ
τυχερός Νικητής - Ref: ES/9420X2/68.

ID EMAIL ΣΑΣ έχει κερδίσει ( 450,000.00 ευρώ) στο Διεθνές βραβείο κληρώσεις λαχείων Email την ισπανική «El Gordo», με τους τυχερούς αριθμούς 9/11/13/24/43 και Ref: ES/9420X2/68.

Για λόγους σαφήνειας και ισχυρίζονται Επικοινωνία διαδικασία:
CAPITAL FINANCIAL SERVICES
Mr. Juan Carlos.
Tel: Tel: +34-672-594-567 (μιλάει μόνο στα Αγγλικά)
Email:
[email protected]

Και το πλήρες όνομα σας, διεύθυνση, ηλικία, επάγγελμα, αριθμός τηλεφώνου,
Στείλτε την απάντησή σας σε αυτό το μήνυμα: [email protected]
Συγχαρητήρια.
Σημείωση: Αυτό είναι ένα διεθνές πρόγραμμα λαχείο? Αυτό το μήνυμα είναι αυτόματη μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά.

.

Τι τύχη είναι αυτή. Και το είχα δει εγώ το όνειρο...
Τι άλλο θα δούμε !!

Απαντησε του που πρεπει να στειλεις στοιχεια πιστωτικης καρτας κλπ... Δεν θα βαρεθουν καποια στιγμη αναρωτιεμαι..

Καημένε πτωχέ!
Μόνο 450.000 ευράκια και αισθάνθηκες πλούσιος?

Εγώ μέχρις στιγμής έχω κερδίσει και το λαχείο της Ισπανίας (και μάλιστα χωρίς να το έχω αγοράσει) και διαφόρων άλλων χωρών αλλά και έχω κληρονομήσει πάμπολλους πλούσιους -πλην άτυχους- που πέθαναν σε τροχαία στην μακρινή ανατολή και δεν είχαν κληρονόμους (δεν τους γνώριζα αλλά οι δικηγόροι τους, που ούτε αυτούς γνώριζα μου στέλνανε mail από τα Λονδίνα κλπ).
Επίσης έχουν απευθυνθεί σε εμένα ατυχήσσασες κορασίδες πάμπλουτων αρχηγών κρατών (διαφόρων αφρικανικών χωρών που ανατράπηκαν με πραξικόπημα) που καταπιεζόμενες από τα τοπικά καθεστώτα δεν μπορούσαν να χαρούν τα εκατομμύριά τους και έτσι θέλανε να μου τα χαρίσουν γιατί με σκεφτήκανε ότι είμαι καλό παιδί και cool τύπος (ούτε αυτές τις γνώριζα).
Τέλος πάμπολλες γραίες και γέροι ανα την υφήλιο με τραγικές και μη θεραπεύσιμες ασθένειες και χωρίς άλλους συγγενείς, με σκεφτήκανε στα στερνά τους και ήταν τελευταία και διακαής τους επιθυμία να μου κληροδοτήσουν τις αμύθητες περιουσίες τους (ούτε αυτούς τους γνώριζα).
Και όλα αυτά μόνο από τον λογαριασμό μου στο gmail !!!!!

Κοινώς, δεν ξέρω πλέον πόσα έχω!!!!!
Με χοντρικούς και συντηρητικούς υπολογισμούς θα έχουν μαζευτεί 700 με 800 εκατομμύρια ευρώ, δολάρια, γιεν και ελβετικά φράγκα.

Στα λέω αυτά -όχι τίποτε άλλο- για να δεις πως είμεθα εμείς οι πραγματικά πλούσιοι!
Πτωχέ!

:beatnik2:

:flipout:

Last edited:
Θα συμφωνήσω με τον Chris ................... ασχολούμαι πλέον μόνο με ποσά άνω των 2.000.000 ευρώ ................. -bye-

Ρε σεις!
Μούρθε μια ιδέα!:idea:
Με τόσα εκατομμύρια που έχουμε κερδίσει όλοι μας από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, δεν κάνουμε κάτι καλό και για την πατρίδα μας?
Δεν κάνουμε "προώθηση" σε κάποια από αυτά τα mail στην Μέρκελ που λύσσαξε πια, να πάει να τα εισπράξει και να εξοφλήσουμε το χρέος της χώρας σε δύο λεπτά?
Ας κρατήσει και κανά δυο εκατομμύρια παραπάνω για τον κόπο της! Να δει και πόσο large είμαστε!
Τι λέτε?

:flipout::flipout::flipout:

Εγω ολα αυτα που κερδισα τα εδωσα και αγορασα ενα ομολογο Τριανταφυλλοπουλου, απο αυτα που εχουν 600000000000 το ενα. Δεν πιανει και χωρο... :p

Δώσε κάνα ευρώ ρε ΤΣΙΓΚΟΥΝΗ τι θα τα κάνεις τόσα χρήματα ???? :Banane0:

Αφού τα ξέρεις αυτά. Εμείς οι πλούσιοι δύσκολα βάζουμε το χέρι στην τσέπη.!! Δεν δίνω φράγκο σου λέω!!

Τζορτζ, σε καλή μεριά!! Αγόρασε τον Πλατανιά και αν ξανακερδίσει τον βάζελο, να ξέρω σε ποιον θα τα χώσω!!!:Banane0::D

Να σαι καλά Γιάννη μου. Και στα δικά σου, εύχομαι!! Βασικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα.
Δήλωσα παραίτηση και από την δουλεία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος!! :marchmellow:
Πλατανιά; Μπα. Σε Ελληνική ομάδα θα ρίξω τα χρήματα; Είπαμε... Λέω να ψάξω κανα σύλλογο από τα ξένα.

Για την ώρα, λέω να πάω να βάλω 11 λίτρα βενζίνη και να αγοράσω ένα πακέτο τσιγάρα... :smokin:
Από αύριο πούρα.. :beatnik2:
Τα έχω χάσει από την χαρά μου.

""αλλά το περιεχόμενο δεν τον εμπόδισε να... κάνει το σωστό και να τα παραδώσει στο κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.""

Εγώ θ τα πήγαινα στο πιο μακρινό αστυνομικό τμήμα...

Ή στην τράπεζα, στο λογαριασμό μου, γιατί αν του τα έδινα πίσω τα χρήματα, μπορεί να έκανε την ίδια π@π@ρια και να τα ξεχνούσε σε άλλο λεωφορείο...

Φίλε chrisssb η κουζουλάδα με έχει πιάσει !!

Κουζουλάδα? ωχ ωχ ωχ!!!

Μπορεί τώρα να είσαι πλούσιος αλλά κοίτα μην παρασυρθείς και πας και παραγγείλεις κανά τόνο πετρέλαιο θέρμανσης?

:ernaehrung004:

Καλό. Που το ξετρύπωσες !!!

Αχχχ, αυτό το "ντουπου ντουπου" αν δεν είχαν κάνει τα καμάρια μας όλα θα ήταν διαφορετικά... Άσχετο αλλά είδα το ντουπου ντουπου και μου ήρθα τα τσογλάνια στο μυαλό.

Κέιτα ποσα λεφτά μπορείς να κανεις με ένα απλό email :grinning-smiley-043

Ναι είδες?
Και εμένα στην αρχή μου φάνηκε περίεργο που τόσοι πολλοί παντελώς άγνωστοι θέλανε -ή ίσως καλύτερα ψοφάγανε- να μου δώσουν τα εκατομμύριά τους.
Μετά συνηθίζεις!

Ναι είδες?
Και εμένα στην αρχή μου φάνηκε περίεργο που τόσοι πολλοί παντελώς άγνωστοι θέλανε -ή ίσως καλύτερα ψοφάγανε- να μου δώσουν τα εκατομμύριά τους.
Μετά συνηθίζεις!

Όσο και να συνηθίσεις πάντα σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις.
Προχθές στα spam βρήκα μήνυμα από το IMF (ΔΝΤ) και καλά.
Δεν το άνοιξα (το διέγραψα αμέσως) αλλά εντυπωσιάστηκα από τη φαντασία των απατεώνων.

Κερνάω !!!

UNITED NATIONS ORGANIZATION
PALAIS DES NATIONS, 1211 GENEVA 10,
SWITZERLAND.
Dear Email Owner/Fund Beneficiary,
AUSTERITY AID
We are pleased to inform you of the result of the just concluded annual final draws of the United Nations Austerity Aid were conducted from an exclusive list of 70,000,000 e-mail addresses picked by an advanced automated random computer ballot as part of our international promotions program which was conducted this in the countries hit by economic recession all over the world
You are hereby notified that your email identity has won 1,000,000:00 Euros after our final email draws you have therefore been accepted for a payout of 1,000,000:00 Euros in cash credited to file (UNAA/77-UK/1503). This is from a total of 50,000,000:00 (Fifty million Euros) shared among the first twenty (20) lucky winners in this category.
Please contact your assigned release manager with these required details,
1. Your Full Name:
2. Your Age:
3. Occupation:
4. Valid mobile no:
5. Country:
Please also note that you will responsible for your handling charges which is a small token to the financial service company
Mr. Mark Hibbert,
Zurich Financial Services Limited,
Professional and Risk Services Manager,
Email:[email protected]
TEL: +44-703-590-2074
Yours truly,
Mrs. Sian Stoutly
Transfer manager
UNITED NATIONS AUSTERITY AID TEAM
Congratulations.
MR. KASSYM-JOMART TOKAYEV
DIRECTOR-GENERAL