είμαι σε αναμμένα κάρβουνα

Δημήτρης Ν.

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,209
Θεσσαλονίκη
518785.jpg

Ευρέθη. :award:
Παρρηγγέλθη :music-smiley-005:
Επληρώθη αδρώς :nounder:
Εστάλη ( 2/4/2007) από Αυστρία :Banane0:
Δεν αφίχθη εισέτι :tdown:
Να ανησυχήσω ; :behead:

Πάσχα έχουμε...
Και είσαι και βιαστικός.
Εγώ γιά το caravanserai το sacd περίμενα 58 μέρες...

και εγώ είμαι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένω ένα σπάνιο cd single από Αυστραλία ! και ο τύπος μου πε ότι λόγω πάσχα θα υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση , βέβαια Ντοκ τα βινύλια είναι πιο επίφοβα...:chinscratch:

Δημήτρη μην ανησυχείς. Σήμερα μου ήρθαν γύρω στα 10 βινύλια και 6 cd που είχαν αγοραστεί από ebay σε διάφορες ημερομηνίες από τις 15 Μαρτίου, το παλαιότερο, έως 3 Απριλίου το νεότερο. Από Αγγλία και Αμερική. Χάος. Ήρθαν όλα μαζί. Ελληνικά ταχυδρομεία γαρ..

Και να σκεφτείς ότι τα cd ήρθαν με πλοίο από Αμερική..

Απάντηση: Re: είμαι σε αναμμένα κάρβουνα

αυριο θα ειναι στα χερια σου

Μεγάλε Μάντη και Αγγελε Καλών Ειδήσεων , Τρισμέγιστε Προφήτη και Υπέρλαμπρε Μάγιστρε , Πανάξιε Τελάλη του Μέλλοντος , Υπερένδοξε Οιωνοσκόπε :worshippy:
(νάσουν και σαν το avatar σου :HTEHEH56: :HTEHEH56: )

Υ.Γ. Εννοείται ότι μετά από το ανωτέρω μήνυμα δεσμεύεσαι να μην αλλάξεις εσαεί το αβαταρ σου και βάλεις στην θέση της κάποιον μουστακαλή :flipout:

ηρθε και το third??????????
το δικο μου οχι ακομα:bigcry: αν και εχτες εφτασε το 2ο των Suicide και εχω πωρωθεί!

Εγω χτες βρηκα ανοιγμενο πακετο και απο μεσα λειπανε τα 5 cd. Τι να πεις. Για τον ταχυδρομο που τα παραταει μπροστα απο το γραμματοκιβωτιο ή για το ...... που τα πηρε.

Απάντηση: Re: είμαι σε αναμμένα κάρβουνα

Εγω χτες βρηκα ανοιγμενο πακετο και απο μεσα λειπανε τα 5 cd. Τι να πεις. Για τον ταχυδρομο που τα παραταει μπροστα απο το γραμματοκιβωτιο ή για το ...... που τα πηρε.

μη δίνετε διευθυνσεις σπιτιων. καλυτερα εταιριες ή ακομα και του μπακάλη της γειτονιας σας, αν τον εχετε κολλητο...