Είμαι στο δίλημα μεταξύ της ΧΗ95 ή της ΧΗ90.

alexandros33

New member
23 March 2021
24
καλησπερα κυριοι. εαν εχετε την καλωσυνη πειτε μου. Ειμαι στο διλημα μεταξυ της x950h η της x90h. Λογο του ps5 , χρειαζεται οντως το 2.1 ή οχι . γιατι αν παω στο παλιοτερο μοντελο poy exei kai 2.1 και οι διαφορες ειναι αμοιδρες τοτε εξοικονομώ γυρω στα 200 ευρο. εχω διαβασει τα παντα και εχω μπερδευτει περισσότερο. ευχαριστω

τελικα ...να δωσουμε 200 παραπανω για την x950h ή συμφερει η Χ90 , τιμης ενεκεν και του ps5

καλησπερα κυριοι. εαν εχετε την καλωσυνη πειτε μου. Ειμαι στο διλημα μεταξυ της x950h η της x90h. Λογο του ps5 , χρειαζεται οντως το 2.1 ή οχι . γιατι αν παω στο παλιοτερο μοντελο poy exei kai 2.1 και οι διαφορες ειναι αμοιδρες τοτε εξοικονομώ γυρω στα 200 ευρο. εχω διαβασει τα παντα και εχω μπερδευτει περισσότερο. ευχαριστω
Κάνε υπομονή για τις καινούργιες. Hdmi 2.1 χρειάζεσαι φυσικά..

καινουργια = λεφτα και δεν διαθετω παραπανω
Θα πέσουν και αυτές αν δεν βιάζεσαι. Έτσι και αλλιώς δεν υποστηρίζει VRR/ALLM ακόμα το PS5. 4K@120 ελάχιστα παιχνίδια.

Οκτώβρη με το καλό θα βρεις σούπερ τιμή στις καινούργιες.

Θα πέσουν και αυτές αν δεν βιάζεσαι. Έτσι και αλλιώς δεν υποστηρίζει VRR/ALLM ακόμα το PS5. 4K@120 ελάχιστα παιχνίδια.

Οκτώβρη με το καλό θα βρεις σούπερ τιμή στις καινούργιες.
εχεις δικιο. αλλα αναμεσα σε αυτες τισ δυο τι θα ηταν πιο σοφο να επιλεγαμε?

Mεταξύ των δύο θα διάλεγα την XH95 με 4Κ στα 60 fps.

Βασίστηκα στο παρακάτω βίντεο τεστ του Vincent.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: alexandros33
Χωρίς δεύτερη σκέψη την Xh9505.
Την έχω τρείς εβδομάδες τώρα και είναι απίστευτη.
Ευτυχώς πρόλαβα την προσφορά που είχε τέλος Φλεβάρη και μου βγήκε 1200 ευρώ η 65αρα.
Ήμουν και γω στο δίλημμα των περισσότερων να περιμένω τις καινούργιες αλλά σε αυτά τα χρήματα δεν έχασα λεπτό και την αγόρασα.
Περιττό να πω ότι όσο το σκέφτομαι τόσο με χαροποιει η απόφαση που πήρα.
Παρτην και δεν θα μετανιώσεις ούτε σεντς.

ουτως η αλλως βλεπω οτι vrr στην Χ90 δεν εχει. οποτε ετερων εκατερων τα 120 στο 4κ. απλα δινει 4κ στα 1200 με 4¨4¨4 μονο αυτο με κραταει κ το ψαχνω ακομα. αλλα μπροτα βαζω την x95.

ουτως η αλλως βλεπω οτι vrr στην Χ90 δεν εχει. οποτε ετερων εκατερων τα 120 στο 4κ. απλα δινει 4κ στα 1200 με 4¨4¨4 μονο αυτο με κραταει κ το ψαχνω ακομα. αλλα μπροτα βαζω την x95.
Ουτοπία να το ψάχνεις.
Η x95 υπερτερεί σε όλα τα σημεία.
Και φυσικά η x90 δεν πρόκειται να πάρει το update Για παίξει σωστά το 4k 120.
Και οι φετινές Sony με update θα το πάρουν και αν.
Και γενικώς όλες οι τηλεοράσεις έχουν θέμα με το 4k 120 όπως σου έδειξε και ο xavito πιο πάνω

Η XH95 εχει καλυτερη εικονα και γωνιες θεασης η χ900 το 2.1 που νομιζω ακομα δεν το εχει παρει οποτε η περιμενε καμια απο τη νεα σειρα η χτυπα την XH95 μια χαρα μπορει να ανταπεξελθει στα γκειμ εκτος αν εισαι σκληροπυρινικος γκειμερ και ζητας το κατι παραπανω αλλα η εικονα προέχει πιστευω

σκληροπυρηνικο gaming οχι. ενθουσιωδης ναι. λιγο απολα οταν υπαρχει χρονος. θα την παρω στις 55"

σκληροπυρηνικο gaming οχι. ενθουσιωδης ναι. λιγο απολα οταν υπαρχει χρονος. θα την παρω στις 55"
Και πολύ καλά θα κάνεις.Ειδικά σε ταινίες θα ξετρελαθείς με την εικόνα της.
Γενικώς είναι η καλύτερη lcd του 2020 και από την στιγμή που δεν είσαι φανατικός gamer ,καλύτερα να πάρεις κάτι που είναι σε όλα καλή.

οποτε προχωρα στην XH95 οι κατοχοι ειναι φουλ ευχαριστημενοι και σε γκειμ διαφορες αντιληπτές δε θα δεις ενω την εικονα θα την ευχαριστηθεις παραπανω και στο γκειμ

μιας και τα συζηταμε και τα γνωρίζεται καλυτερα, πιστευετε οτι θελει μια ηχομπαρα για καλυτερο ηχο? ευχαριστω για τον χρονο σας και τισ απαντησεις σας παιδια

Αγόρασε πρώτα την τηλεόραση, άκουσε τον ήχο της και μετά αποφασίζεις για ηχόμπαρα ή ηχεία (δύο ενεργά, για παράδειγμα).

• Like
Reactions: alexandros33
Ο ηχος της 95αρας ειναι απροσδοκητα καλος.
Ειδικα σε dolby atmos ταινιες οπως στο Netflix με εχει εντυπωσιασει.
Να σημειωσω πως εχω κ soundbar jbl 3.1.
Ενα μηνα εκλεισα με την 95 κ μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλη.

εχω να αλλάξω τηλεόραση εδω και 12 χροννια . απο το 2009 με μια samsung B6000. Η οποια με αφησε απολυτα ικανοποιημενο. και ακομα στο 1080 παρολο που ειναι γρια σε απλα πραγματακια στεκεται αξιοπρεπώς. αλλα σε samsung δεν ξαναπαω υστερα απο ασχημες εμπειριες γνωστων και με δικα μου pc monitor. απτην αλλη πιστευω και την x900h να χτυπησω για να εξοικονομησω καποια χρηματα θα μου φανει παραδεισος .

Τις έχω και τις 2 σε 55 ίντσες.
Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την 9077 και δεν θεωρώ ότι η 9505 έχει καμία μεγάλη διαφορά σε σχέση με την 90.
Και οι 2 πάνε μπάλα.υπόψιν ότι η 90 έχει 3gb ram.
Εικόνα,εγώ βλέπω top και τις 2.