Είμαι το Νούμερο Τέσσερα — I Am Number Four

Ψηφίστε την ταινία:


  • Total voters
    0
για την συγκεκριμένη βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ακόμα και τα δέκα λεπτά που εμφανίζεται στην ταινία πολλά της ήταν..
στο μάγο με (τον Cage και) τον πιτσιρικά μια χαρά στέκεται, ευτυχώς βέβαια που δεν υπάρχει σκηνή με την Monica διότι...
 
Teresa-Palmer-hot-204x300.jpg



:love:
 
Απόψε ήθελα να δω μιά ταινία, και απο αυτές που είχα επιλέξει δεν υπήρχε καμία....κάποιες δεν υπήρχαν καν και κάποιες ήταν νοικιασμένες.
Με μεγάλη επιφυλακτικότητα αποφάσησα να πάρω αυτή.....τι το ήθελα ο κακόμοιρος:

Μιλάμε γιά κάκιστη ταινία...απαράδεκτη...απίστευτα χαζή...βαρετή,και με γελοίους διαλόγους απο την αρχή μέχρι το τέλος.
Το κυριότερο; ντράπηκα που την επέλεξα και την είδα!!!
Καιρό είχα να δω τέτοια πατάτα και μάλιστα μουχλιασμένη.

Μα είναι δυνατόν να γυρίζονται τέτοιες ταινίες...που ο Θεός να τις κάνει ταινίες.Στο παρατσάκ κρατήθηκα μη την σταματήσω στη μέση ,γιά να μην κάψει τσάμπα ώρες ο προβολέας.

Κράτησα μόνο σε BR ,ήχο και εικόνα και ο πρώτος ρόλος γιά εμένα σε θέμα και ερμηνεία πάει στον σκύλαρο,και μετά στην Ducati!!!
 
Last edited: