είμαστε γεννημένοι ο ένας ένας για τον άλλον ...ΤΕΛΟΣ!!!

Απάντηση: Re: είμαστε γεννημένοι ο ένας ένας για τον άλλον ...ΤΕΛΟΣ!!!

Το να απαγορευουμε οτιδηποτε επειδη το θεωρουμε "χαμηλου επιπεδου" ή "αισθητικα γελοιο" κατι μου θυμιζει... Βρε κατι μου θυμιζει...

Αχχ να μην ειμαι σε καμια αμμουδια τωρα, αγκαλια με εναν κουβα strawberry daquiri με μπολικο παγο!

Ποιός απαγόρευσε ρε παιδιά κάτι έπειδή ήταν "χαμηλού επιπέδου" και "αισθητικά γελοίο" ;
Έχω χάσει επεισόδια ή ο καθένας γράφει οτι θέλει;

Re: Απάντηση: είμαστε γεννημένοι ο ένας ένας για τον άλλον ...ΤΕΛΟΣ!!!

Αυτό, Μπάμπη, θα το συζητήσουμε όταν ξαναγίνει λόγος περί "δυο μέτρων και δυο σταθμών".

Aγαπητή Αννα,
μπορείς σε παρακαλώ να τοποθετηθείς περί "δυο μέτρων και δυο σταθμών", διότι οι υπόνειες (όταν ξαναγίνει λόγος ) , μόνο εντυπώσεις και μάλλιστα κακές προκαλούν και τίποτε άλλο.
Τώρα περί του θέματος, θέλω δημόσια να ζητήσω συγνώμη, διότι το θέμα το άνοιξα εγώ και το άνοιξα μόνο και μόνο για το τραγούδι.
Η μετριότητα και η μη έμπνευση στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα, αποδεικνύουν με σαφήνεια που οδηγείται το Ελληνικό τραγούδι.

Λοιπόν για να ξέρουμε πού βρισκόμαστε.
Το κείμενο τού κυρίου το θεωρώ βαθυτατα προσβλητικό έως και κακόηθες για το club ολόκληρο.
Δεν αποτελεί απλή ειρωνεία αλλά είναι δυσώδες .
Mιλά για πρωτευουσιάνους κάνοντας απαράδεκτες τοπικιστικές διακρίσεις,μιλά για καλλιτεχνικούς σχολιαστές(θάθελε να μπορεί και ό ίδιος να κάνει αντίστοιχα σχόλια καλλιτεχνικά ??)ειρωνευεται ολόκληρο το club βαρύτατα,δηλαδή και τα μέλη τού club και βεβαια δημιουργεί καινοφανείς ερμηνείες τού όρου ´τζίζ´σχετικά με την ´απώλεια ή απώθηση σοβαρών συζητητών´.
Αληθεια δεν μάς εξηγεί ποιά είναι αυτά τα ´απωλεσθέντα αντικείμενα´γιατί εμείς κάτι σκεφτόμαστε,αλλά το σωστό είναι ο γράφων να μάς τα υποδείξει για να καταλάβουμε και εμείς εάν ´έχασε η Βενετιά βελόνι´.
Επίσης το να μπορεί κάποιος να διακρίνει το δημόσιο απο το ιδιωτικό είναι όντως θέμα αισθητικης χωρίς εισαγωγικά.Σιγά μήν καταστρατηγηθεί η ελευθερία τής τέχνης..
Τέλος θεωρώ αδιανόητο να δεχεται ο Μπάμπης επιθέσεις τόσο προσβλητικές,απο τον κύριο(το ότι έμμεσα επιτίθεται και σε άλλους νομίζοντας ότι επιτελεί μέγιστο καθήκον το παραβλέπω πρός το παρόν)o οποίος μάλιστα ούτε κάν κατάλαβε τί έγραψε στο πόστ του ο Μπάμπης.Και μάλιστα παρ´ότι είχε αρκετές ώρες να το κατανοήσει μιά και η αντίδρασις επήλθε αρκούντως καθυστερημένα,έδειξε πάλι να το παρανοεί
Επιμένω πάντως οτι τα περί ´ξενόφερτων´που αναφέρει ο ίδιος έχουν μεγίστη αξία ειδικά οταν υπογράφονται απο τον ίδιον χωρίς μάλιστα να τον ρωτήσει κανείς.
Οι ´αναντικαταστατοι εκφραστές τών δημοκρατικών δυνάμεων του διεθνώς βραβευμένου και πανελληνίως διαφημισμένου φόρουμ ντέ´τού ευχόμαστε καλό δρόμο.....................

Απάντηση: Re: Απάντηση: είμαστε γεννημένοι ο ένας ένας για τον άλλον ...ΤΕΛΟΣ!!!

Aγαπητή Αννα,
μπορείς σε παρακαλώ να τοποθετηθείς περί "δυο μέτρων και δυο σταθμών", διότι οι υπόνειες (όταν ξαναγίνει λόγος ) , μόνο εντυπώσεις και μάλλιστα κακές προκαλούν και τίποτε άλλο.
Τώρα περί του θέματος, θέλω δημόσια να ζητήσω συγνώμη, διότι το θέμα το άνοιξα εγώ και το άνοιξα μόνο και μόνο για το τραγούδι.
Η μετριότητα και η μη έμπνευση στα Ελληνικά μουσικά δρώμενα, αποδεικνύουν με σαφήνεια που οδηγείται το Ελληνικό τραγούδι.

Σιμο το θέμα ήταν μιά χαρά,κατά την γνώμη μου.Για τίς ´παρενέργειες´δεν έχεις καμιά ευθύνη.Απλά ´άλλοι´ψάχνουν αφορμές γιατί νομίζουν οτι έτσι θα δημιουργήσουν μπάχαλο.
Αμ δέ.

Τέλος θεωρώ αδιανόητο να δεχεται ο Μπάμπης επιθέσεις τόσο προσβλητικές,απο τον κύριο(το ότι έμμεσα επιτίθεται και σε άλλους νομίζοντας ότι επιτελεί μέγιστο καθήκον το παραβλέπω πρός το παρόν)o οποίος μάλιστα ούτε κάν κατάλαβε τί έγραψε στο πόστ του ο Μπάμπης.Και μάλιστα παρ´ότι είχε αρκετές ώρες να το κατανοήσει μιά και η αντίδρασις επήλθε αρκούντως καθυστερημένα,έδειξε πάλι να το παρανοεί

To να μην καταλαβαινεις τι λεει καποιος συνομιλητης σου δεν ειναι κακο......

Το να αρπαζεσαι ομως και με βαση αυτο που δεν καταλαβες να ορμας προς ανεμομυλους δειχνει εκτος απο την στοιχειωδη ελλειψη εξυπναδας και την κακη διαθεση που εχεις.......

αιντα.....

πέρασε το δεκάλεπτο και δεν τον έπαιρνε να κάνει edit...

μην τον πειράζετε γιατί θα αρχίσουν τα μεγάλα τα γράμματα τα χρωματιστά πάλι:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

πέρασε το δεκάλεπτο και δεν τον έπαιρνε να κάνει edit...

μην τον πειράζετε γιατί θα αρχίσουν τα μεγάλα τα γράμματα τα χρωματιστά πάλι:BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

μες στο μυαλο μου εισαι Πετραν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: είμαστε γεννημένοι ο ένας ένας για τον άλλον ...ΤΕΛΟΣ!!!

Aγαπητή Αννα,

Ευχαρίστως.

Εννοώ ότι έχει αρκετές φορές γίνει λόγος για δυο μέτρα και δυο σταθμά και κάποια στιγμή σίγουρα θα ξαναγίνει. Δεν κατανοώ γιατί συμβαίνει αυτό τη στιγμή που δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα από την πλευρά της διαχείρησης. Όμως συμβαίνει.
Στην προκειμένη περίπτωση δεν είδα να συμβεί και προφανώς αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι τηρήθηκε μια ίση αντιμετώπιση. Αν δεν είχε τηρηθεί, θα είχε κανείς κάθε λόγο να μιλήσει για ανισότητα.

Όσο για το θέμα σου, είναι προφανές ότι ο σκοπός σου ήταν το αστειο. Δυστυχώς, μερικές φορές τα λεγόμενα και οι προθέσεις μας παρερμηνεύονται. Ειδικά εγώ, το ξέρω πολύ καλά αυτό.

Μία ερώτησις παρακαλώ......

Αν δεν με απατούν τα ματάκια μου κάπου γράφηκε ότι το post με τα σχόλια κατά των μελών και του club σύντομα θα σβηστεί !!!!

Larry αν κάνω λάθος διόρθωσε με......