είμαστε γεννημένοι ο ένας ένας για τον άλλον ...ΤΕΛΟΣ!!!

μπορεις να πατησεις την μπαρα με το ονοματα του στο διαγραφέν post του

Larry, δυστυχώς δεν βλέπω κανένα post. (Μάλλον επειδή δεν είμαι mod) :violent-smiley-030:
Φίλε, ή όποιος άλλος το έχει, στείλτε το μου να τοποθετηθώ κι εγώ :flipout: :flipout: :flipout:

Και αυτο όχι φυσικά επειδή μάς διαβάζουν παιδιά,αλλά προσωπικά το θεωρώ τουλάχιστον αντιαισθητικό και όχι χιουμοριστικό.

Μαζί σου 1000% :grandpa:
Εντελώς αντιαισθητικό... Ένας καράβλαχος που νομίζει οτι κάνει και χιούμορ....

Ομως παντρευεσαι ομοϊδεάτισσα.Οπως είχε γράψει και ο Ρουμελιώτης στο ´Ραδιο Ε´:Mετά απο πολλά χρόνια γάμου τί λέμε στην γυναίκα μας??Mα είναι δυνατόν να κοιμηθώ μαζί σου??Ολα κι´όλα.Εγώ την μάνα τών παιδιών μου τήν σέβομαι´.:flipout: :flipout: :flipout:

... ´Οσο γι αυτό έχω ακούσει κι ένα άλλο εξ' ίσου καλό.
"Η γυναίκα μας μας πλένει, μας μαγειρεύει, μας σιδερώνει... έ, μην την π..ήξουμε κιόλας...." -bye-

Μαζί σου 1000% :grandpa:
Εντελώς αντιαισθητικό... Ένας καράβλαχος που νομίζει οτι κάνει και χιούμορ....
Για να είμαστε ακριβείς, ανήθικοι, κακοπροαίρετοι και υστερόβουλοι βλάχοι που νομίζουνε ότι κάνουνε χιούμορ αλλά χαλάνε την αισθητικήν (βεβαίως βεβαίως) των πρωτευουσιάνωνε σχολιαστώνε (αυτών που είναι στο απυρόβλητο ντε, των αναντικατάστατων εκφραστώνε των δημοκρατικών δυνάμεων του διεθνώς βραβευμένου και πανελληνίως διαφημισμένου φόρουμ ντε...). Των καλλιτεχνικών σχολιαστώνε που πάντα μάχονται κατά των ξενόφερτων (ξένος = ο, κατά τις φήμες, βαλτός από άλλο φόρουμ) αλλιωτριωτικώνε δυνάμεων, ντε.

Γιου νόου, αυτώνανε που αποφεύγουν να πάρουν (σαφή) θέση περί αισθητικής (γιατί κάνει τζιζ*), δεν κωλώνουν όμως να χαρακτηρίσουν αντιαισθητικήν τη θέσιν των άλλωνε....

*τζιζ = η απώλεια ή απώθηση σοβαρών συζητητών, ή εν πάσει περιπτώσει σημαντικότερων απ'ότι μπορεί κανείς εύκολα να βρει συγκεντρωμένους σε ένα διεθνώς βραβευμένο και πανελληνίως διαφημισμένο φόρουμ.

Last edited by a moderator:
Για να είμαστε ακριβείς, ανήθικοι, κακοπροαίρετοι και υστερόβουλοι βλάχοι που νομίζουνε ότι κάνουνε χιούμορ αλλά χαλάνε την αισθητικήν (βεβαίως βεβαίως) των πρωτευουσιάνωνε σχολιαστώνε (αυτών που είναι στο απυρόβλητο ντε, των αναντικατάστατων εκφραστώνε των δημοκρατικών δυνάμεων του διεθνώς βραβευμένου και πανελληνίως διαφημισμένου φόρουμ ντε...). Των καλλιτεχνικών σχολιαστώνε που πάντα μάχονται κατά των ξενόφερτων (ξένος = ο, κατά τις φήμες, βαλτός από άλλο φόρουμ) αλλιωτριωτικώνε δυνάμεων, ντε.

Γιου νόου, αυτώνανε που αποφεύγουν να πάρουν (σαφή) θέση περί αισθητικής (γιατί κάνει τζιζ*), δεν κωλώνουν όμως να χαρακτηρίσουν αντιαισθητικήν τη θέσιν των άλλωνε....

Μy ασσ (βεβαίως βεβαίως)...

*τζιζ = η απώλεια ή απώθηση σοβαρών συζητητών, ή εν πάσει περιπτώσει σημαντικότερων απ'ότι μπορεί κανείς εύκολα να βρει συγκεντρωμένους σε ένα διεθνώς βραβευμένο και πανελληνίως διαφημισμένο φόρουμ.

Μπερδευτηκες pete soulis.......ο Μπαμπης δεν εννοουσε εσενα αλλα τον ΚΑΡΑΒΛΑΧΟ της original ας την πούμε φαρσας

εγω προσωπικά σε αυτο το Φορουμ δεν εχω "ξεχωρίσει" καποιον με διατεταγμένη αποστολή ούτε κακοπροαίρετο και το αν ειναι οχι αντιαισθητικο ή οχι δεν το κρινεις μονον εσυ διοτι τοτε δεν μιλαμε γαι Φορουμ αλλα για προσωπικό blog

δεν χρειάζεσαι να αρπάζεσαι με το παραμικρό

για τα υπόλοιπα και μόνο οτι παλιά υπήρξες ένα από τα μελη που στήριξαν με αγαπη το avforum τα προσπερνώ

στην επομένη όμως που ειρωνεία αποτελέσει μπούσουλας σου θίγοντας πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σε έχουν πειράξει ποτέ, θα υποστείς της συνέπειες

Απάντηση: Re: είμαστε γεννημένοι ο ένας ένας για τον άλλον ...ΤΕΛΟΣ!!!

Μπερδευτηκες pete soulis.......ο Μπαμπης δεν εννοουσε εσενα αλλα τον ΚΑΡΑΒΛΑΧΟ της original ας την πούμε φαρσας

Σαφώς και εννοούσα αυτόν βρε Larry... Ποιόν άλλον να εννοώ;
Και για να είμαι ειλικρινής, τόση ώρα ψάχνω όλο το θέμα για να δώ που είχε συμμετοχή ο Soulis
icon10.gif
και τον θίξαμε αλλά δεν βλέπω τιποτε...
Αλλά ακόμα κι αν θεωρεί οτι εγώ τον έθιξα το forum τι σχέση έχει;

Last edited by a moderator:
Μπαμπη μου μην ασχολείσαι :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: ,κοιτα να βρεις τα 5000 που υπολείπονται για τον marantz διοτι θελω τον JVC σου !!!!!!:flipout: :flipout:

Μπαμπη μου μην ασχολείσαι :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: ,

Larry μου εγώ δεν ασχολούμαι αλλά απ' ότι βλέπω ασχολείστε εσείς, και μάλιστα με υπερβάλοντα ζήλο τώρα τελευταία.
icon9.gif

Υ.Γ. Πάλι καλά που όταν κάνατε editing το post μου δεν ζητήσατε και συγνώμη από τον "κύριο" που χωρίς καν να καταλάβει τι γράφω βρήκε την ευκαιριούλα του να μας ειρωνευτεί και να μας χ.σει πατόκορφα.
Κι εμένα αλλά και το "διεθνώς βραβευμένο και πανελληνίως διαφημισμένο φόρουμ"
icon8.gif

Εσύ όλο αυτό μόνος σου τόγραψες???Tουλάχιστον άμα δεν καταλαβαίνεις τι γράφει κάποιος να τον ρωτάς.
Τελικά πολύ κλωνοποίηση έχει πέσει τώρα τελευταία.Δήθεν μάγκικη γλώσσα,δήθεν τράβηγμα τών τελευταίων συλλαβών ,δήθεν άνεση............
Και τα περί πρωτευουσιάνων αλλού.Και πούσαι μάγκα,κανείς δεν κρύφτηκε.Ανοικτα και ξάστερα γράφτηκε οτι αποτελούσε αισθητική γελοιότητα.

Υ.Γ.
Ωραίο αυτό για το ´ξενόφερτους´.Εσύ αφού το γράφεις κάτι παραπάνω θά ξέρεις...................

Αυτό, Μπάμπη, θα το συζητήσουμε όταν ξαναγίνει λόγος περί "δυο μέτρων και δυο σταθμών".

Εάν χρειαστεί θά ξαναγίνει λόγος περί δύο μέτρων και δύο σταθμών.Αυτό δεν απαγορεύεται με τίποτα.
Και ξέρετε ,αρκετά μέλη που αποδεδειγμένα ενδιαφέρονται για το club θα ξανατοποθετηθούν εάν χρειαστεί.
Δουλειά άλλων είναι να καταλαβαίνουν πότε η κριτική είναι καλόπιστη και πότε κακόπιστη και να μήν τήν τσουβαλιάζουν γενικώς.
Χωρίς κριτική δεν προχωράει τίποτα.

Δε νομίζω ότι φιμώθηκε η κριτική.
Τα προσβλητικά σχόλια εναντίον άλλων μελών, όμως, είναι απαράδεκτα, όσο δίκαια κι αν φαντάζουν.
Και ό,τι έγινε, έγινε ακριβώς για να μη χρειαστεί να μιλήσουμε για δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Το ειρωνικοτατο εως προσβλητικο ομως ποστ του κυριου, προς ολα τα μελη του avcub, παρεμεινε ανεγκιχτο.......

Οσον αφορα τη φημωση, σε παραπεμπω στο τελευταιο ποστ του θεματος που αναφερεσε !

Re: Απάντηση: είμαστε γεννημένοι ο ένας ένας για τον άλλον ...ΤΕΛΟΣ!!!

Το ειρωνικοτατο εως προσβλητικο ομως ποστ του κυριου, προς ολα τα μελη του avcub, παρεμεινε ανεγκιχτο.......

Οσον αφορα τη φημωση, σε παραπεμπω στο τελευταιο ποστ του θεματος που αναφερεσε !

Χρηστο με δικη μου ευθυνη παρεμεινε.... σύντομα θα σβηστεί μην ανησυχείς απλως για να μην εχουν απορια τα υπολοιπα μελη τι σβήστηκε και τι δεν σβήστηκε

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: είμαστε γεννημένοι ο ένας ένας για τον άλλον ...ΤΕΛΟΣ!!!

Χρηστο με δικη μου ευθυνη παρεμεινε.... σύντομα θα σβηστεί μην ανησυχείς απλως για να μην εχουν απορια τα υπολοιπα μελη τι σβήστηκε και τι δεν σβήστηκε

Δεν νομιζω να ειναι θεμα ευθυνης .
Μειναμε ομως με την απορια του τι εγραψε ο Μπαμπης....

Anyway.. -bye-

Το να απαγορευει καποιος οτιδηποτε επειδη το θεωρει "χαμηλου επιπεδου" ή "αισθητικα γελοιο" κατι μου θυμιζει... Βρε κατι μου θυμιζει...

Αχχ να μην ειμαι σε καμια αμμουδια τωρα, αγκαλια με εναν κουβα strawberry daquiri με μπολικο παγο!

Last edited: