Είμαστε το 9ο(5ο τώρα...) φόρουμ πανελλαδικά...

Re: Είμαστε το 9ο(7ο τώρα...) φόρουμ πανελλαδικά...

Ρε παιδια συγνωμη αλλα ακομη ασχολειστε με την αλεξα??
Πανυγηριζετε για κατι που είναι ο ορισμος της αναξιοπιστιας.
Καποιος πολυ πιο πριν εγραψε οτι δεν εχουν σημασια τα νουμερα αλλα η παρεα που εγινε και αρκει να δω τις φωτο απο τις εκδηλωσεις για να καταλαβω.
Εγω βλεπω μονο κατι φωτο απο εκδηλωσεις απο 7-8 ατομα που λεγονται εββε και ειναι μακρυα και ξερουν να περνανε καλα.
Ωραια αλλα πλεον δεν εχει τετοιες και βλεπω απλως να επικρατει νεκρα.
Ποια παρεα λοιπον και ποιες εκδηλωσεις;
Γιατί πανηγυριζετε με την αλεξα; Πραγματικα το πιστευετε οτι αυτο ειναι το 7ο φορουμ πανελλαδικα;
Απο τοσα φορουμ δηλαδη; Απορω. Τι να πει το myphone π.χ. η το dpgr?
Δοκιμαστε καμια αλλη μετρηση πιο αξιοπιστη. Τι διαολο.
Φορουμ τεχνολογιας ειναι εδω δεν μπορει να μην ξερετε.
Ελπιζω να δεχεστε κριτικη και να μη θυμωσει η διαχειρηση.
Να θυμισω οτι διαβαζω τα παντα απο τη δουλεια μου αλλα δεν γραφω απο κει δεν μπορω.
Μονο απο το σπιτι με το δικο μου λογ.σμο

Καποιος πολυ πιο πριν εγραψε οτι δεν εχουν σημασια τα νουμερα αλλα η παρεα που εγινε και αρκει να δω τις φωτο απο τις εκδηλωσεις για να καταλαβω.
Εγω βλεπω μονο κατι φωτο απο εκδηλωσεις απο 7-8 ατομα που λεγονται εββε και ειναι μακρυα και ξερουν να περνανε καλα.

Φίλε μου, απλά για ενημέρωση κάποια μέρα είπαν τα μέλη της μουσικής (και όχι μόνο) να μαζευτούν για κάνα κρασάκι, και μαζεύτηκαν καμιά 70ριά άτομα...:ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο(7ο τώρα...) φόρουμ πανελλαδικά...

Ρε παιδια συγνωμη αλλα ακομη ασχολειστε με την αλεξα??
Πανυγηριζετε για κατι που είναι ο ορισμος της αναξιοπιστιας.
Γιατί πανηγυριζετε με την αλεξα; Πραγματικα το πιστευετε οτι αυτο ειναι το 7ο φορουμ πανελλαδικα;
Απο τοσα φορουμ δηλαδη; Απορω. Τι να πει το myphone π.χ. η το dpgr?
Δοκιμαστε καμια αλλη μετρηση πιο αξιοπιστη. Τι διαολο.
Φορουμ τεχνολογιας ειναι εδω δεν μπορει να μην ξερετε.
Ελπιζω να δεχεστε κριτικη και να μη θυμωσει η διαχειρηση.
Να θυμισω οτι διαβαζω τα παντα απο τη δουλεια μου αλλα δεν γραφω απο κει δεν μπορω.
Μονο απο το σπιτι με το δικο μου λογ.σμο

Αυτό που έχει σημασία για μένα και για όλους στο σαιτ, είναι πως πέρα από τους φίλους που γνωριζόμαστε διά ζώσης, υπάρχουν σε κάθε πόλη μέλη που είναι πάντα έτοιμα να μας υποδεχθούν και ας μην μας γνωρίζουν προσωπικά!
Και αυτό μετράει πάρα πολύ ενώ δεν είναι μετρήσιμο μέγεθος...
Ιδιαίτερη δε σημασία έχει πως η ΕΒΒΕ όπως αναφέρεις έχει "μέλη" και φιλαράκια από δύο συνάδελφα σάιτς!

Η αλέκσα υφίσταται.
Εφ' όσον χαροποιεί κάποιους φίλους η 7η θέση καλά κάνουν και το δημοσιεύουν.
(προσωπικά μόνο η πρώτη θέση με χαροποιεί γιατί δείχνει ότι θα γνωρίσω ακόμα περισσότερο αξιόλογο κόσμο, έστω και δικτυακά)

Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να υπάρχει μέτρηση ποιότητας και όχι ποσότητας...

Last edited:

ΟΚ εχετε δικιο αλλα για μενα η αλεξα ειναι αναξιοπιστη
Απλως καλα ειναι να υπαρχει αυτογνωσια.
Νομιζω οτι πεφτει η ποιοτητα και το επιπεδο καποιου που παριστανει κατι που δεν ειναι και το ξερει.
Οι εκδηλωσεις αυτες κι εμενα με αρεσουν και σε αλλο φορουμ που ειμαι (με αυτοκινητα) κανουμε τετοιες εξορμησεις οχι τοσες σαν της εββε αλλα οτι μπορουμε και ειναι καταπληκτικο να γνωριζεις κοσμο απο κοντα

Και θα ηθελα να σας δω απο κοντα καποια φορα.
Αν μαζευτειτε ξανα θα προσπαθησω να ερθω αν δεχεστε πιο μικρους.
Οπως θα ηθελα να γνωρισω και τους εββε

ΟΚ εχετε δικιο αλλα για μενα η αλεξα ειναι αναξιοπιστη
Απλως καλα ειναι να υπαρχει αυτογνωσια.
Νομιζω οτι πεφτει η ποιοτητα και το επιπεδο καποιου που παριστανει κατι που δεν ειναι και το ξερει.
Οι εκδηλωσεις αυτες κι εμενα με αρεσουν και σε αλλο φορουμ που ειμαι (με αυτοκινητα) κανουμε τετοιες εξορμησεις οχι τοσες σαν της εββε αλλα οτι μπορουμε και ειναι καταπληκτικο να γνωριζεις κοσμο απο κοντα

Τις εκδηλώσεις από το Pioneer Center, τις πίττες μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη δεν τις είδατε, ή σας ενδιαφέρουν μονάχα οι μπριζόλες και τα λουκάνικα?? Η Αλέξα το καταλάβαμε πως δεν σας ενδιαφέρει, εκτός και αν το ξαναγράψετε για να το εμπεδώσουμε άριστα...

Αν ξανα πανηγυρισετε για την αλεξα δεν θα σας το θυμισω αλλο.
Απλως δεν μαρεσει ο τροπος που δειχνετε κατι που δεν ισχυει.
Οι μπριζολες μαρεσουν και το καλο φαι γενικα.
Τελευταια πηγα στο Γαλαξιδι με παιδια απο το φορυμ μας με τα αυτοκινητα και φαγαμε 12 ατομα για 40 !!!!

Σ' αυτό μοιάζουμε. Και 'μας δεν μας αρέσουν κάποια πράγματα που φαίνονται ότι δεν ισχύουν.

Τελευταια πηγα στο Γαλαξιδι με παιδια απο το φορυμ μας με τα αυτοκινητα και φαγαμε 12 ατομα για 40 !!!!

Δέκα μηνύματα μέσα σε δυό χρόνια κι αποφάσισες να δώσεις συνέχεια για να μας εξηγήσεις τα περί Αλέξαινας;Θάχεις τον καημό σου...

Με τα περί μπριζόλων και λουκάνικων δείχνεις κι απο που εκπορεύεσαι...

Ξύδι.

Last edited:

Εμένα δεν μού αρέσουν κάποιες πηρούνες πού χλαπακιάζουν τις μπριτζόλες..
Και ακόμα περισσότερο δεν μού αρέσουν κάποιοι φούρνοι και ειδικα οι φούρνοι εκείνοι πού έχουν χρησιμοποιηθεί και γιά ´σαπούνι´

Σας εγραψα οτι διαβαζω σχεδον τα παντα αλλα δεν γραφω παρα ελαχιστα.
Σημερα απλως ειμαι κλεισμενος μεσα το βραδυ λογω μικρου ατυχηματος οποτε μπορω να γραψω κατι.
Αφου ενοχλει η κριτικη μου σταματω εδω

Re: Απάντηση: Re: Είμαστε το 9ο(7ο τώρα...) φόρουμ πανελλαδικά...

Εμένα δεν μού αρέσουν κάποιες πηρούνες πού χλαπακιάζουν τις μπριτζόλες..
Και ακόμα περισσότερο δεν μού αρέσουν κάποιοι φούρνοι και ειδικα οι φούρνοι εκείνοι πού έχουν χρησιμοποιηθεί και γιά ´σαπούνι´
Δεμ καταλαβα αλλα για να το λες εσυ κατι θα σημαινει

(...)
Φορουμ τεχνολογιας ειναι εδω δεν μπορει να μην ξερετε. (...)

Κοίταξε να δεις, προσωπικά είμαι πεπεισμένος πως δεν ξέρουν. Δηλαδή, όχι απλώς δεν ξέρουν, έχουν πλήρη άγνοια. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να γνωρίζουν, αλλά να τους βολεύει η Αλέξαινα, επειδή τους δείχνει ψηλά, οπότε πάσο. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι η Αλέξαινα είναι απλώς ένα καραμπινάτο spyware, και μετρά επισκέψεις μόνο από όσους browsers φέρουν εγκατεστημένη τη δική της toolbar, και έτσι παρουσιάζει ένα hit parade αλλοπρόσαλλο, που είναι για γέλια και για κλάματα. Φαντάσου ότι μέσα στα top ελληνικά site είχε προ μηνών και ένα επιπλάδικο της Θεσσαλονίκης. Ό,τι νά 'ναι... Τέλος πάντων, καθένας όπως τη βρίσκει... :p

Απάντηση: Είμαστε το 9ο(7ο τώρα...) φόρουμ πανελλαδικά...

Αλλος που έχει καημό...Τι σύμπτωση...

Αφού απαξιείτε τι ασχολείστε;Αντε να ακούσεις κανένα μπουζοκαλώδιο.

Aπο που απέκτησες την τεχνική κατάρτιση και κρίση;Απο το περιδιάβασμα στο ίντερνετ;

Last edited:

Κοίταξε να δεις, προσωπικά είμαι πεπεισμένος πως δεν ξέρουν. Δηλαδή, όχι απλώς δεν ξέρουν, έχουν πλήρη άγνοια. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να γνωρίζουν, αλλά να τους βολεύει η Αλέξαινα, επειδή τους δείχνει ψηλά, οπότε πάσο. Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι η Αλέξαινα είναι απλώς ένα καραμπινάτο spyware, και μετρά επισκέψεις μόνο από όσους browsers φέρουν εγκατεστημένη τη δική της toolbar, και έτσι παρουσιάζει ένα hit parade αλλοπρόσαλλο, που είναι για γέλια και για κλάματα. Φαντάσου ότι μέσα στα top ελληνικά site είχε προ μηνών και ένα επιπλάδικο της Θεσσαλονίκης. Ό,τι νά 'ναι... Τέλος πάντων, καθένας όπως τη βρίσκει... :p

καλά βρε Κώστα , ήρθες να κάνεις εδώ διάλογο με τον dark bull που μέσα σε 10 ποστ θυμήθηκε να ασκήσει κριτική επί παντός επιστητού ; :popcorn: